О ПУТИНУ И СРПСКИМ "ЈЕВРОПЕЈЦИМА"


Глас разума ових дана долази са истока, на западу и даље ништа ново. Запад очигледно нема тенденцију да слуша Путина, али како време иде и западна економија тоне, а руска јача, западне туне ће се неминовно променити.
После неуспеле пљачке руских државних ресурса од стране западних служби, и руских корумпираних политичара и „тајкуна“, у време када је Путин у Русији освајао власт- „западна демократија“ је морала да научи да једе из руске руке, а да је не уједа. То најбоље видимо на примеру Немачке и неких балтичких земаља, које полако увиђају реални однос снага у свету. Прошло је оно време, када су се руски гласови у УН куповали за буђаво америчко жито. Шта нам све ово казује- казује нам једну неоспорну чињеницу, чињеницу коју нам „наш“ режим упорно прећуткује, а то је да- Европа има алтернативу!
 Пише: Миодраг Новаковић

21 март 2011
 
Но вратимо се на кратко тој маћехинској и оронулој Европи. Ми срби, нарочито наши суграђани „другосрбијанци“ који хитају ка „Јевропи“ отворених уста и везаних очију, не треба да заборавимо да су „хабсбурговци“ и даље на власти, у овој- суштински једној истој, само историјски „испрекиданој“  европској монархији, која је у задњих пар векова само мењала име- од Аустроугарске Царевине, Хитлеровог Трећег Рајха, и данас Европске Уније. Уније неравноправних народа, како то лепо видимо на примеру браће бугара и румуна, које су наводно примили у ту срећну заједницу, да би их одмах стрпали у карантин.  Дакле исти стари дизајн, исти садржај, исти „ибер менш“(виша раса) менталитет, једино можда мало друкчија кореографија и неки нови „глумци“.

Том оронулом и повампиреном унијом неравноправних народа, и даље влада дух канцелара Бизмарка, који је уочи напада на Србију 1914 изјавио, да Немачкој није циљ војна победа над Србијом, већ њено уништење као државе, а нас Срба као народа. Тако смо ето и данас сведоци скоро идентичне, овај пут мало модификоване англо-германске предаторске политике према нашој нацији, или како нас они називају- „непоћудном балканском елементу“. Ко у то не верују, треба само да погледа данашњу политичку мапу Балкана. Видеће да су сви бивши марионетски фашистички режими и њихове геноцидне нације награђене, а једина и најстарија државотворна нација Српска, која се у свим великим ратовима борила на страни Савезника, не само да је „кажњена“, већ је територијално раскомадана и то са намером да евентуално буде избрисана са карте Европе.

Сви они, који су и даље узбуђени и „надахнути“ уласком у европску чекаоницу (мада сазнајемо из многобројних статистичких истраживања да тај ентузијазам у задње време рапидно сплашњава, чак и у режимским министарствима) и покушавају да поткрепе свој ентузијазам чак и  „косовским питањем“, тако што и даље тврде ( упркос озакоњеног сепаратизма, и то од стране „наше“ државе која ових дана преговара са „државом“ Косово) да све то нема везе, пошто ћемо „ускоро“ ионако сви заједно осванути у тој „срећној“ европској заједници. Требало би ипак да себи поставе једно питање- узимајући у обзир да је ЕУ само још једна од пролазних историјских (политичко-економских) коалиција, и као што то већ видимо и голим оком, у големим политичким и економским недаћама: У које ће се то границе „држава“ Србија вратити, када се ускоро, та вештачка коалиција „неравноправних народа“,  сруши као кула од карата?

Ово питање је намењено пре свега „другосрбијанској“ хедонистичкој градској популацији, коју данас англо-германски окупатори купују као некад америчке инидијанце за „огледалца и чешљеве“. У историјском животу једног народа би морале да постоје важније ствари и узвишенији циљеви од западне „џанк“ хране и „робовласнички“ произведене јевтине технологије. Треба да знате једну ствар, а то је да ће на крају када нам отму све што су планирали да отму, узеће „они“  назад и те ваше „џуџа-биџе“,  а онда ћете морати назад у опанке, из којих сте се тек недавно испиљили…

Где се све овде уклапа Путин? Прво, убацио сам ову „јевропејску разраду“, да бих додатно „досликао“  режимску паралажу која нам се продаје у форми „алтернативе која нема алтернативу“, и која је овде од стране прозападног режима и њихових налогодаваца једино у функцији анестетика, према него што нам се, као нацији, зада последњи ударац, и тако испуни Бизмаркова жеља.

Путин данас стиже у Србију као пријатељ и пружа нам своју братску руку. Колико је значајна ова његова посета, не само због „пакета“ који нам доноси, већ и због симболичног значаја- нарочито након увредљивог третмана који је од стране нашег петоколонашког режима (који воде, не државници, већ политички очајници)- доживео руски председник Медведев, када је 2009 посетио Србију.

Тада је усхићени Медведев, наивно верујући да га у Београду чекају његова православна словенска браћа (у форми српских званичника), предложио да на веома значајну 65-то годишњицу ослобођења Београда, организујемо заједничку руско-српску војну параду. Тадић, не само да је бешчасно одбио ту понуду, већ је и „дефакто“ фалсификовао историју покушавајући малициозно да умањи удео славне Руске Армије у ослобођењу Србије, тако што је истакао непостојеће заслуге западних савезника у тим завршним ратним операцијама. Сурова је истина, да смо ми Срби у Другом светском рату више страдали од америчких и енглеских бомби,него немачких.

Дакле, још једном у ових последњих пар година, и то опет са највишег нивоа, братска Русија нам пружа руку пријатељства. Ми можемо само да претпоставимо какав ће одговор Путин добити од „нашег“ однарођеног режима! Зато је сада на нама као православном и братском словенском народу да покажемо да  прихватамо Руску руку пријатељства!

 Прави начин да то покажемо јесте да га дочекамо сви заједно на улицама наше слободне српске престонице- исте престонице за коју су, пре седам деценија, поред српских, раме уз раме, гинули и руски војници. Изађимо сви 23-ег на наше улице, и то у тако великом броју, који ће Владимира Путина и братску Русију обрадовати, а нашем однарођеном режиму утерати страх у коске!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s