Хоће ли бити суђено члановима Отпора за међународни тероризам?


Египатски шегрт српског Отпора

Уосталом, на иницијативу председника Чавеза, недавно је основан независтан Међународни трибунал за ратне злочине и тероризам, у оквиру Јужне Америке, који је замишљен као „еквивалент“ слободног света, западно-империјалистичком трибуналу у Хагу…

….Е, још само да се господин Чавез некако дочепа Срђе Поповића, Слободана Хомена, Чеде Јовановића и још многих других, па да им пресуди како ваља. Можда би и ми могли да му помогнемо у свему томе? Рецимо тако, што би му дојавили, када су дотични издајници у близини његове јурисдикције…

Миодраг Новаковић

15 јун 2011

Редакцијски одговор на коментар читаоца С.П.- Да ли ће, када, и где, бити суђено водећим члановима Отпора, за кривично дело међународног тероризма:

Срђа Поповић- један од водећих међународних терориста из редова Отпора! Овде "усликан" испред банера Института Колумбија који је директно финансиран од стране Владе САД

Поштовани читаоче,

Као што сте то приметили, ја сам о свему томе опширно писао у више текстова- последњи је био „Пуковник Р. Хевли: Како смо Србима подметнули Отпор“(линк можете наћи на крају овог писма међу референцама). На жалост те чињенице нису познате широј јавности,нарочито не у Србији, осим малобројнима који читају независне медије на интернету. Ниједна од оваквих тема није могла да пробије режимску медијску блокаду у Србији, и осване на неком од водећих медија. То је разумљиво са становишта режима, јер исти је на власт дошао кроз терористичку обавештајно-субверзивну активност западних служби, давног петог октобра, али не само путем ЦИА контрактора Отпора, већ и путем других институција и појединаца, који су себе ставили у службу Западних окупатора. Јавно обелодањивање тих чињеница би само убрзало њихов одлазак са власти, и потом, након успостављана независне националне владе у ослобођеној Србији, сигурно би били и суђени за злочине Велеиздаје, подстицање грађанског рата (јер пети октобар јесте био грађански рат у иницијалној фази) и тероризма против властите државе.

Нажалост, данас у Србији, и у свим горе побројаним земљама са линкова из Вашег коментара- Западне силе, пре свега Америка, данас чврсто контролишу све полуге власти уз помоћ домаћих издајника, и спречавају, не само правоснажне судске поступке против наведених велеиздајника, већ и обелодањивање чињеница- и то из једног простог разлога- њихов посао овде још увек није завршен. Ако неко мисли да је ово што имамо данас Србији, најгоре што је могло да се нам деси, онда се вара. Најгоре нам тек предстоји. Ако сте пажљиво погледали списак земаља у којима је увезена и потом успешно изведена „отпор револуција“, као и списак земаља у којима је пропала, или се тек планира- приметићете да су то последње независне и слободне нације на планети (овде не говорим о степену личних слобода у тим земљама -које су различите, зависно од историјског и културног карактера, тих углавном традиционалних деспотских земаља- већ о нацијама независним од нео-колонијалног глобалног поретка, као и великих војно-политичких и економских блокова).

Зашто мислим да  нама тек предстоји најгоре- па зато што су највећа сметња том новом глобалистичком поретку, управо независне нације. Ми очигледно, под оваквом „тихом“ НАТО окупацијом и под оваквом про-западном издајничком влашћу, нисмо независна нација. Али такође очигледно, још увек јесмо „нација“, и из тог разлога смо и даље претња том поретку, јер увек постоји „опасност“ да се, иако смо тренутно разбијена и ошамућена нација (планери тог поретка то веома добро знају из наше крваве и слободољубиве историје),  организујемо и ослободимо те „тихе“ окупације, и тиме помрсимо рачуницу Западним империјалистима. Управо зато њихов посао није завршен, све док не „заврше“ са нама као нацијом. Другим речима, све док нас потпуно не „укину“ као нацију, или боље речено, народ. Управо зато се над нама у овом тренутку спроводе процеси: интензивног испирања мозга, негирања вере, традиције, културе и језика; Фалсификовања историје, и пре свега негирања нације. Све се то ради веома перфидно, семе зла је већ убачено међу  нас- ми смо данас подељена нација, и нове поделе кроз регионализацију, аутономашења и стварања нових квази-нација из већ умртвљеног и уситњеног српског национа- нам тек предстоје.

Који је излаз из свега тога- нисам сигуран. Не верујем да овај народ има довољно снажну националну свест у ширим слојевима, нити да је свестан (нарочито не, живећи у оваквом стерилизованом режимском медијском карантину) опасности која се надвија над њим и будућим покољењима, за које једноставно (опет према планерима новог поретка) неће бити никакве „националне будућности“, у властитој земљи. Поред обичног народа, данас је хипокризија морала и националне свести, присутна и код већинске српске интелектуалне и духовне елите, који нажалост још увек држе главе у  песку, у страху да не изгубе и оно мало друштвених привилегија које им режим даје на кашичицу, иако су они много више свесни свега овога о чему данас разговарамо.

Што се тиче дела Вашег питања, да ли ће икада и игде у свету, издајници из Отпора бити суђени за међународно дело тероризма? Не верујем да ће се то икада десити у земљама Западне политичке хемисфере, нити под петоколонашким режимама у земљама где се недавно „спонтано догодио Отпор (попут данашњег српског режима).

Али зато, у још увек независним земљама, где је покушај увожења револуције, у режији Отпора и под спонзорством америчке ЦИА-е, пропао- то је врло могуће. Уосталом на видео снимку, чији линк сте Ви приложили у вашем коментару, се јасно види како венецуелански председник Чавез, држи слику са два идентична симбола: српског и венецуеланског Отпора- што значи да му је добро познато са које стране му је империјалистички ветар донео пропали покушај „спонтане отпорашке револуције“. Уосталом, на иницијативу председника Чавеза, недавно је основан независтан Међународни трибунал за ратне злочине и тероризам, у оквиру Јужне Америке, који је замишљен као „еквивалент“ слободног света, западно-империјалистичком трибуналу у Хагу, и који ће судити правим ратним злочиницима, пре свега из редова НАТО земаља и њиховим „папет“ режимима и најамницима попут Отпора. О оснивању латино-америчке верзије „Хашког Трибунала) сам писао недавно у чланку под називом „Хуго Чавез основао властити „Хашки Трибунал“ (линк за тај текст такође можете наћи на крају овог чланка међу референцама).

Е, још само да се господин Чавез некако дочепа Срђе Поповића, Слободана Хомена, Чеде Јовановића  и још многих других, па да им пресуди како ваља. Можда би и ми могли да му помогнемо у свему томе? Рецимо тако, што би му дојавили, када су дотични издајници у близини његове јурисдикције…

М. Новаковић

www.srpskizurnal.wordpress.com

Референце:

Хуго Чавез основао властити „Хашки Трибуналhttps://srpskizurnal.wordpress.com/2011/06/16/%d1%85%d1%83%d0%b3%d0%be-%d1%87%d0%b0%d0%b2%d0%b5%d0%b7-%d0%be%d1%81%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0%d0%be-%d0%b2%d0%bb%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%82%d0%b8-%e2%80%9e%d1%85%d0%b0%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d1%82%d1%80/

Пуковник Р. Хевли: Како смо Србима  подметнули Отпорhttps://srpskizurnal.wordpress.com/2011/04/04/%d0%bf%d1%83%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d1%80%d0%be%d0%b1%d0%b5%d1%80%d1%82-%d1%85%d0%b5%d0%b2%d0%bb%d0%b8-%d0%ba%d0%b0%d0%ba%d0%be-%d1%81%d0%bc%d0%be-%d1%81%d1%80%d0%b1%d0%b8%d0%bc/

http://landdestroyer.blogspot.com/2011/06/fake-revolutions.html

http://www.youtube.com/watch?v=5svj7nEj1ww

http://www.youtube.com/watch?v=lpXbA6yZY-8

3 comments

 1. shomi

  svaka cast za temu… konacno neko da se seti da pise o medjunarodnom terorizmu Otpora i njihovoj ulozi u treniranju pobunjenika sirom planete, radi pomaganja Cia fundiranim ‘spontanim’ revolucijama.. SVAKA CAST!

 2. Duško Velkovski

  BIZNIS REVOLUCIJA

  VIDEO:
  OTPOR – Revolution Business – part One (sa prevodom)

  posredstvom:
  SVETU TREBA VIKILIKS – The world needs Wikileaks
  http://www.facebook.com/groups/wikileaks.rs/

  WikiLeaksWorld
  YouTube Channel

  Ko se istorije ne seća… osuđen je… da je ponovo proživi.

  KO NAS JE DOVEO DOVDE I BACIO GLADNIM LAVOVIMA U ARENU?

  PROIZVODE DIKTATORE, TERORISTE, UBICE, PSIHOPATE…

  „Sila (globalistička mafija) koja kontroliše američku vladu i vojno-obaveštajnu mrežu već decenijama obučava teroriste koji će svoj zanat usavršavati u ciljanim/odabranim državama širom sveta.
  Britanski establišment čini to isto, kao i Izrael i ostali koji tvrde da se „suprotstavljaju“ terorizmu.

  Vlade Sjedinjenih Država već šezdeset godina upravljaju ozloglašenim „Američkim fakultetom“ čiji sadašnji naziv ima Orvelovski prizvuk:

  „Institut za saradnju u područiju zaštite zapadne hemisfere“.

  Sedište mu je u Fort Benningu u Georgiji, a od 1946. u njemu je podučeno preko 60.000 vojnika i policajaca iz Centralne i Južne Amerike.

  Njegove ‘diplomate’ kasnije su postale najstrašniji diktatori, teroristi, masovne ubice i mučitelji na tom kontinentu, nakon što su svoju stručnost stekli uz formalno dopuštenje američkih poreskih obveznika.

  Upravo su ‘diplomate’ Američkog fakulteta predvodile Gvatemalski odred smrti D-2, čiji su pripadnici razorili 448 Majanskih sela i pobili desetine hiljada ljudi.

  „Četrdeset posto ministara (članova kabineta) koji su služili genocidnim režimima Lucasa Garcije, Riosa Montta i Mejije Victoresa pohađali su Američki fakultet“, izvestio je britanski list Guardian u oktobru 2001. godine.

  Tajnu policiju Augusta Pinočea i njegova tri najveća koncentraciona logora u Čileu vodili su psihopate obučavani na Američkom fakultetu, a isto vredi i za eskadrone smrti i diktatore u Argentini, Peruu, Kolumbiji i drugde.“

  Dejvid Ajk

  ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

  BUSINESS REVOLUTION

  via:
  SVETU TREBA VIKILIKS – The world needs Wikileaks
  http://www.facebook.com/groups/wikileaks.rs/

  WikiLeaksWorld
  YouTube Channel

  Who does not remember history … sentenced … to relive.

  Who brought us this far and threw HUNGRY lions in the arena?

  Dictators, terrorists, murderers, psychopaths …

  „The force (globalist mafia), which controls the U.S. government and the military-intelligence network trained terrorists for decades to refine his craft in the target / select countries worldwide.
  British establishment do the same, as well as Israel and others who claim to „oppose“ terrorism.

  The United States Government for sixty years managed the notorious „American College“ whose present name has Orwellian overtones:

  „Institute for Cooperation in the territory of the protection of the Western Hemisphere.“

  The headquarters is at Fort Benning, Georgia, and since 1946. it has instructed more than 60,000 soldiers and police officers from Central and South America.

  His ‘diplomats’ were to become the most feared dictators, terrorists, mass murderers and torturers on the continent, having gained his expertise with the formal permission of the American taxpayers.

  It was the ‘diplomats’ American faculty-led Guatemalan death squad D-2, whose members destroyed 448 Mayan villages and killed tens of thousands of people.

  „Forty percent of Ministers (cabinet members) who served the genocidal regimes of Lucas Garcia, Rios Montt and Mejije Victoresa attended the American School,“ reported the British newspaper The Guardian in October 2001. Was.

  Augusto Pinochet secret police and its three largest concentration camp in Chile led by psychopaths trained at American University, and the same goes for death squads and dictators in Argentina, Peru, Colombia and elsewhere. “

  David Icke

 3. Duško Velkovski

  Nacija može da preživi budalu, pa i one ambiciozne.
  Ali, izdaju iznutra – nikako.

  Neprijatelj pred vratima, manje je strašan – jer je poznat i, on nosi svoju zastavu otvorenu. Dok se izdajnik kreće slobodno, među onima unutar gradskih kapija, njegov lukavi šapat širi se svim ulicama i čuje se čak i u kuloarima vlade.

  Takav izdajnik nam se ne pojavljuje kao izdajnik, on priča glasom koji je žrtvama blizak i prijatan; njegovo lice i način odevanja sličan je njihovom i on oživljava onu pokvarenost koja leži duboko u srcima svakog čoveka.

  Izdajnik razara dušu nacije; podrivajući temelje grada; on širi zarazu u telu politike, sve dok ona njegovoj bolesti ne podlegne. Manje se treba plašiti ubica – izdajnik je kuga!

  Marko Tulije Ciceron

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s