ДАН ПОСЛЕ…


ДАН ПОСЛЕ…

7. април 2012., ФБР

Пише: Миодраг Новаковић
Очигледно је било „намештања“ и крађе гласова на овим изборима. Ипак, нисам сигуран да је то главни узрок пораза Србије јуче. Ово сам намерно рекао, јуче није поражена опозиција, већ је поражена цела Србија као нација, од стране корумпиране „Партократије“, која жари и пали нашом политичком и државном сценом у последњих десетак година. Тачније, од кобног 5. октобра 2000. године.

Ту „Партократију“ чини и позиција и опозиција, и зато ћемо и у будућем скупштинском режимском сазиву гледати мање-више иста – „неквалификована и корумпирана“ лица, као и до сада.

Наравно да за то пре свега треба да кривимо сами себе, али је у другу руку непоштено сав грех свалити на „грађанина покорног“ који је у протеклој деценији био изложен невиђеном испирању мозга и медијском једноумљу, у овој нашој суженој (у свим аспектима) држави Србији…

Надам се да су „искрени опозиционари“, а ту подразумевам све оне патриотске организације које су „пале испод цензуса“, из свега овог извукли неке лекције и схватили потребу за, не само за уједињењем у заједнички фронт, већ и за радикализацијом политичке борбе, и њеним померањем ван „институција“ на улице и тргове- или – можда боље речено: на „кућни праг“ овог „партократског режима“ .

У оваквом медијском и (не)културном једноумљу које влада у Србији није ни било за очекивати боље. Ипак су Западни господари исувише уложили у Пету колону која је данас на власти (и спрема се да буде и „сутра“) у Србији, да би тек тако дозволили да се „Србија врати у Српске руке“.

Зато је сада тај посао на нама Српским родољубима и националним лидерима, који су спремни да то сада покажу конкретним делима. Доста је више „сајбер патриотизма“ и чекања да неко други заврши посао за нас. Време је за Вождове и Јунаке, који неће викати „јуриш“- већ „за мном“!!!

Ако тако буде, и други ће следити њихов пример, ако тако не буде- онда више неће бити ни Србије. Одлука је на нама…

One comment

  1. noviinternet

    „…непоштено сав грех свалити на „грађанина покорног“ који је у протеклој деценији био изложен невиђеном испирању мозга и медијском једноумљу…“ sušta istina, pa kad se doda sunovrat obrazovnog sistema, iz kojeg proizilazi i odsustvo navike i sposobnosti da se misli svojom glavom, dobro da uopšte ima onih koji vide „koliko je sati“.

    Ali, vidiš, to ispiranje mozga čini i da se malo ili nikako komentarišu tekstovi kao što je tvoj…

    I kao što je knjaz Miloš shvatao da mu treba i Vuk Karadžić, tako i novi Voždovi (ko god oni bili) treba da povedu računa i obezbede dobro obrazovanje i vaspitanje novih generacija.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s