Да ли су србски ветерани заслужили их у ТВ емисијама представљају као ЉУДОЖДЕРЕ??!


Одбрани нашу част Мајко Србијо као што смо ми бранили твоју…

ФБ Вук Поповић
25.09.2012.

Размишљам… Дочекали су ветерани свашта од своје рођене државе али да их у јавним ТВ емисијама представљају као ЉУДОЖДЕРЕ, то се још није никад десило. TV Happy је у емисију довела психички оболелог човека који је причао како „је на ратишту јео лешеве аи и живо месо“.

Не знам… Ако постоји закон у овој нашој држави требало би моментално да се похапсе и водитељ и руководство ове телевизије. Прво због вређања части и достојанства овог несрећника јер и он је људско биће, па и болестан… злоупотребе његове болести у медијске сврхе, вређања части и достојанства људи који су бранили своју земљу Србију и њен народ. А на образ и част онима који су аплаудирали у публици… Да ли су српски ветерани ово заслужили?

Србијо! Бранили смо те – одбрани ти сад нас, своју децу! Не дај да нас сатанизују више, јер, не дај Боже, опет ћемо ти затребати.

Ако дође до некад неког рата, да ли ће те бранити та публика која се смеје оболелом човеку који пред камерама једе живе жабе?

Да ли ће те бранити гдин. водитељ који је све то смислио?

Мислим да неће… А мислим да неће моћи да те бране твоја деца која су те до сад бранила јер си пљунула на њих као на људе. Ми никада нисмо ишли против тебе нити твојих интереса, многи су погинули, многи су остали инвалиди за твоју Слободу, Славу, Част. И ником није жао. Тако је морало да буде јер ми те волимо, ми смо твоји синови. Али ћес нас убити дозвољавањем ове медијске пропаганде која од нас прави људождере, дебиле и дегенерике… Када ти затребамо, позваћеш нас, као и увек. Али ко ће се одзвати твоме позиву??? Да ли ћеш тражити одбрану од „људождера, болесника монструма“???

Одбрани нашу част Мајко као што смо ми бранили твоју. Одбрани и не дај да нас медијски из дана у дан линчују, јер сутра ћемо ми опет бранити Твоју част…. ако нешто остане од нас, због сатанизације на коју Ти, Мајко, упорно жмуриш…


+++++++

Blic: Skandal na TV Hepi: Posle crtaća, doveli kanibala da priča o ukusu ljudskog mesa (link)

4 comments

  1. Дан Ветерана - Видовдан

    Без обзира да ли је овај несрећник био у неком рату или не, смисао ових гнусности је, понизити и исмејати ратне ветеране, укратко сатанизовати их као најодвратнији слој друштва у Србији.
    Најгоре од свега је што у већини случајева сваки облик деградације наших ратника и успева. Може се поставити само једно питање, има ли у Србији РОДОЉУБА?

  2. sava

    nesrecnici smo mi kada postoje televizije (mi ih trpimo) koje imaju takav program kao ta luda kuca i voditelje kakav je doticni (koji definitivno zasluzuje pocasno mesto u lazi lazarevicu) koji vodi tu emisiju…

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s