Ухапшен Горан Антић из Косовске Митровице! (шиптарска "полиција" хапси Србе који немају њихова документа!)


Шиптарска „полиција“ хапси Србе који немају њихова документа!

ФБ страница Глас Косова и Метохије
27.09.2012.

Још један случај терорисања Срба од стране шиптарске полиције. Наиме, Горан Антић власник фирме ЏО ТРАВЕЛ из Косовске Митровице ухапшен је и налази се у притвору у Вучитрну који му је одредио шиптарски судија у периоду од 48 сати.

Из поузданих извора сазнајемо да се Горан Антић упутио ка Нишу и негде у јужном делу Косова и Метохије је ухапшен. Терете га за распиривање националне и верске нетрпељивости и фалсификовање докумената јер није имао шиптарску возачку дозволу већ само дозволу издату од МУП-а Србије.

Како сазнајемо, данас би требао да се појави на шиптарском суду који ће одлучити да ли ће му продужити притвор на још 30 дана.

+++

Чисто да се зна, истине ради, да су га шиптарској КПС пријавили тзв. шиптарски Срби из Грачанице, због тога што им прави пословну конкуренцију и због тога што имају заостале, извесне обавезе према њему, материјалне природе. Недостајућа документа су само изговор а КПС-у сваки наш домаћи издајник који ће показати руком на Србина за хапшење, добро дође, увезани су КПС и домаћи издајници.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s