Корак Србије: СИЛОВАЊЕ НАЦИЈЕ


САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ СРПСКОГ НАРОДНОГ ПОКРЕТА КОРАК СРБИЈЕ, ПО ПИТАЊУ ПАРАДЕ ГЕЈ И ЛЕЗБО ПОПУЛАЦИЈЕ У СРБИЈИ

29.09.2012. ФБ страница Корак Србије

СНП Корак Србије такозвану „параду поноса„ посматра као гест насилног наметања хомосексуалног начина живота становницима Србије, за које је очигледно такав животни стил неприхватљив.

С обзиром да се ради о насилном наметању, сасвим слободно можемо говорити о бруталној агресији наметања система вредности, који није у складу са нашом културом, традицијом, вером и историјом, са нашим моралом.
Овај чин посматрамо као гест агресије, којим се нарушава породица, као основна ћелија друштва и државе, темељ њене стабилности и опстанка.
Посматрамо је као гест агресије, јер су Србија и њезини становници присиљени да се поред низа других проблема, далеко важнијим и пречим за интересе Србије и српског народа, годинама бави питањем такозване параде поноса и као што изгледа мораће се још дуго бавити овим насилно наметнутим проблемом.
Посматрамо је као гест агресије, којим се квари наша младеж, наша будућност.
О материјалним и безбедносним последицама њиховог понашања-оргијања и вређања нације се тек има шта говорити.

Њихова болесна и девијантна жеља да по сваку цену наметну Србији свој стил живота је јасна.

СНП Корак Србије, забрињава реакција и однос власти и државних органа у односу на то питање, где се пренебегава воља већине, где се занемарује породица, где су занемарена деца, омладина, школство, здравство и остали темељи нације и државе, а фаворизује болест и девијација.

Притисци и уцене који се врше од стране владајуће администрације ЕУ, да се такозвана парада поноса одржи у Србији по сваку цену, не вреде и нису достојне нашег одступања од традиционалних вредности нашег народа, културе, традиције и вере.

Морални закон у нама нас зове да заузмемо одлучан став по том питању, тако да се СНП Корак Србије противи организовању параде геј и лезбо популације у Србији. Читава нација се томе противи и не сме нико да остане индиферентан и по страни. Морамо им показати да наметање њихових вредносних система није пожељно.

СНП Корак Србије не позива на агресију већ се одлучно противи њиховој агресији.

Тако нам Бог помогао браћо и сестре, не дозволимо им да парадирају, не дозволимо им да ликују!

Српски народни покрет Корак Србије

3 comments

  1. Грга Мирић

    Не разумем и никада нећу схватити Србе ако на дан „параде лажног поноса“ и геј и лезбо агресије на Србију на изађе на протест у Београду макар милион људи. Испод те бројке протестаната (милион људи у Београду) због ове прљаве и подмукле агресије на Србе и Србију, сматарћу да смо на путу с кога намама повратка.

    „Парадери“ нам бацају усрану рукавицу право у лице и хоће да нас током те агресије силују. Зато изађимоми који не уживамо да нас силују!

  2. Miro

    Уколико држава Србија заиста легализује даље ширење геј покрета, све оне часне организације и појединци који се боре против тога, биће забрањени за јавно иступање (као ОБРАЗ). Овим би држава дала знак да поборници очувања породице и нације од моралних наказа морају и биће принуђени да дјелују из илегале. То уједно значи дефинитиван прелазак на герилску борбу против неморалних и изопачених организација. Тај би рат дуго потрајао уколико се жели постићи побједа.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s