Рајица Марковић: ПАРАДА СРАМА И ЖИГОСАНИХ САВЕСТИ


ПАРАДА СРАМА И ЖИГОСАНИХ САВЕСТИ

Рајица Марковић
ФБР, 29.09.2012.

Као незаобилазна тема ових дана и наредних пред нама намеће се парада срама прекрштена у параду поноса. Многи родољубиви Срби и удружења оглашавају се из дана у дан не би ли пробудили нечију савест. Све би јасније било да се ова срамота дешава стихијски а не организовано под будним оком власти. Власт полицијском силом обезбеђује физичку сигурност ових промотера блуда и неморала упркос Србског Устава и Закона.

На Православни празник светски и домаћи содомогоморци ударају верним Србима шамар по лицу исмевајући веру хришћанску и рушећи хришћанске миленијумске вредности. Распеће народне Вере, Наде и Љубави одиграва се уживо, пред очима комплетне Србске јавности и црквених и световних власти Србије. Христољубиви монах Антоније заштитник од потопа Православне светиње, досадашњи активни бранитељ народног хришћанског морала и светлог лика Београда, колико знам онемогућен је притвором да од блудохулитеља брани веру Христову. Часни Србски свештеник отац Жарко Гавриловић старошћу и болешћу сустигнут остаде изван строја. Постави се питање: ко ће спасити овај народ који не продаде веру за вечеру.

Забринути Срби свакодневно пишу молећи Патријарха да изврши своју дужност и огласи се против овог распећа вере Србинове. Његова светост засад ћути, можда се критичног дана као прави добри пастир појави на челу колоне бранитеља хришћанских права и морала и оправда наречену светост. Можда а можда и неће.

Сетимо ли се да је Он лично благословио и прошлу и ову власт у њиховом политичком, антидржавном делању, ово друго можда има веће шансе да се оствари од првог.
Ова власт само испуњава потписане обавезе и морања у које измећу других морања спада и содомогоморање које је у протестантским и католичким земљама законски легализована екуменска вредност.
Шта остаје нама који не пристајемо да нам нека содомогоморска изопачена дружина пљује по вери за коју су наши преци мученички страдали на конопцу и коцу, по јамама и под камама научиће нас Бог. Шта да радимо ми који таворимо и без посла и без плате док наши свештеници ћуте остваривши право на државну пензију.
Има ли у Србији још људи верних идеалу Царства Небеског или се сви подавише у материјалистичким водама вавилонским разјасниће дани пред нама. Дани пред нама јасно ће нам показати и шта ћемо даље, с ким у одбрану вере а с ким преко пута вечне провалије.
___________
На фотографијама: данашњи изглед библијских градова Содоме и Гоморе

 

 

 

3 comments

 1. Владимир Јанковић

  Овде пише да се патријарх огласио: 9. Septembar 2012. 10:13->13:18
  BRUKA: Isus Hrist kao gej na Paradi ponosa!
  Organizatori će u okviru „Prajda 2012“ predstaviti izložbu fotografija „Ecce Homo“, na kojima se može videti Isus prikazan u štiklama, gej zagrljaju i društvu transseksualaca. Patrijarh Irinej: „Ovakvo predstavljanje Hrista je skandalozno!“ http://www.telegraf.rs/vesti/358249-bruka-isus-hrist-kao-gej-na-paradi-ponosa и наводно патријарх ту каже неће ништа предузети осим чекања на државу, јер и у СПЦ постоји јак геј лоби. Примера има много, једни друге штите. То се зна и из медија а знам из личног искуства свог преко 20-годишњег боравка по црквама и манастрима СПЦ, и на Богословском факултету СПЦ у Београду, итд. Али због грешних људи (верника и свештенства) а и сваки човек је грешан па и ја, не пада ми на памет да одбацим Бога, Светитеље и истинску православну веру, које волим. О блуду у СПЦ говорио је и у овом вашем тексту поменути свештеник Жарко Гавриловић на овом снимку MAFIJA U SRPSKOJ PRAVOSLAVNOJ CRKVI 1 (има и други део на Јутјубу) Отпремио/ла nix1nix2 10.09.2009.
  Zasto SPC ne reaguje na organizovanje EXITa, PARADE PEDERA i ostalih satanističkih okupljanja. Vrh Srpske Pravoslavne Crkve u kandžama Vatikana i Novog Svetskog Poredka http://www.youtube.com/watch?v=H5CYMnAZ4ps . Владимир Јанковић, Београд, vjbgdser@eunet.rs

 2. slavo

  Rajice mi odavno nemamo patrijarha, vec unijacenog i poslusnog slugu Rimokatolicke crkve.Stoga bacam ANATEMU na njega i njegove sledbenike a molim se da Bog pomogne svom ostatku pravoslavnog svestenstva pogotovo vladici Valjevskom i Raskoprizrenskoj bratiji u egzilu. Neka im je svima Bog na pomoci +++ AMIN !

 3. Miro

  Рајице, има ли шансе да добијемо рат против организованих аморалних наказа ако га спроведемо у илегали попут гериле? Ако нам још то једино преостаје уколико све званичне духовне и државне власти затаје?

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s