Мађарска неонацистичка партија Јобик основала Војвођански Отпор


Мађарска неонацистичка партија Јобик основала Војвођански Отпор

СНП НАШИ захтева хитну реакцију МУП-а Србије, и откривање идентитета особа које стоје иза фејсбук групе „Војвођански Отпор„ преко које се позива на рушење Уставног поретка Републике Србије, и на „ослобођење Војводине, од Србијанске окупације„, уз паролу „Војводина наша дика ускоро ће бити република„. !

Такође на фејсбук страници налази се и приручник „Freedom for Vojvodina – Слобода за Војводину„ у којем се налазе упутства за извршење државног удара кроз непрекидне провокације које треба да буду усмерене према државним институцијама и полицији. По сазнањима које је добио СНП НАШИ иза Војвођанског Отпора стоји неонацистичка мађарска партија ЈОБИК која се залаже за припајање Војводине Мађарској, и чији активисти и воде рад фејсбук групе „Војвођански Отпор„.

Циљ мађарских неонациста је да се на територији Србије окупи група људи која ће отворено подржавати сепаратистичке идеје и која ће бити подржавана новцем ове организације за све пратеће акције, како би дошло до изазивања већих немира и интернационализације „војвођанског питања„.

Можемо само наслутити ко стоји иза неонацистичке партије ЈОБИК, и ко је користио екстремистичке групације сличног типа за изазивање ратних сукоба широм света.

Информативна служба СНП НАШИ

Приручник http://issuu.com/judithoppenheimer-trumm/docs/vojvodjanskiotpor Фејсбук група http://www.facebook.com/VojvodjanskiOtpor?ref=ts&fref=ts

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s