Зашто Влада не слуша патриоте?


Мало мало па се нека патриотска организација саопштењем обрати актуелној власти, што саветодавно, што императивно: „Прекините сарадњу са Хагом и преговоре са ЕУ терористима!“ као што су, на пример, учиниле Двери поводом ослобођења два хрватска генерала.

Ја бих, пре свега у своје име, а онда и као члан Екопатриотске коалиције-Опстанак (ЕКО), био и оштрији.
Моја порука Влади, поводом овог, али и многих претходних поступака, гласи: „Марш с власти подмићене, некомпетентне јајаре!“
Али, искуства показују, да Влада има двострук слух, па до танчина добро чује све што јој поручују „ЕУ терористи“ и изасланица бивше Америке, Монсантоленда, и будућа извршна директорка те светски раширене ГМО тровачке фирме Монсанто, Хилари, али зато, иста та влада, потпуно заглуви кад јој се обраћају патриотским речима и речником.
А, да подсетим, то је она иста Влада за коју су многи патриоти били поприлично убеђени да је и сама патриотска, дисконтинуитетна у односу на претходне упропаститеље Србије.

О чему се ради?
Јесу ли патриоти, а ево и себе ћу ту ставити, толико глупи да не схватају суштину патриотске политике актуелне Владе или је та Влада, што сам отпочетка тврдио, само још једна, досад најгора, подвала Србима?

Ако је тачно оно прво, тојест да сам глуп па не схватам по чему је политика Владе уопште и нормална, а камоли патриотска – поднећу сву поругу која ће ми за то уследити, и чак признати и да сам је заслужио.

Али, ако је у питању ово друго, то јест подвала, а мене засад ништа није разуверило да се управо о томе ради – е, онда са припадницима те Владе не бих ни да разговарам, ни да им шаљем саопштења, која они ни не констатују, па чак ни да протествујем против ње.
Све је то преслабо.
Такви разумеју само један језик и поступак.
Па ће га неминовно и добити.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s