ДАВИД ПРОТИВ ГОЛИЈАТА: Патриотски СРБски ФБРепортер „версус“ издајнички Б92…


ЛИЧНИ СТАВ: ОДГОВОР ЕКИПИ „ПРОФЕСИОНАЛАЦА“ СА МОЋНОГ (ПРО)ЗАПАДНОГ „ИНСАЈДЕРА“ Б92- ОД ЈЕДНОГ ПЕНЗИОНЕРА, ВЛАСНИКА СКРОМНОГ (ПРО)СРБСКОГ БЛОГА…

3 децембар 2012, СРБСКИ ЖУРНАЛ

Пише: Миодраг Новаковић

ПОВОДОМ ВАШЕГ ПОКУШАЈА ГРУБОГ МЕШАЊА У УРЕЂИВАЧКУ ПОЛИТИКУ НАШЕГ СКРОМНОГ ПАТРИОТСКОГ МЕДИЈА (ОРИГИНАЛНА КОПИЈА ВАШЕГ ПИСМА У НАСТАВКУ)- ОДГОВОРАМ ВАМ У СВОЈЕ ЛИЧНО ИМЕ, КАО ОСНИВАЧ И ВЛАСНИК  БЛОГА „ФБР МОНИТОР“, НА ЧИЈЕ ДЕЛОВАЊЕ И УЛОГУ У РАЗБИЈАЊУ (ПРО)РЕЖИМСКОГ И (ПРО)ЗАПАДНОГ МЕДИЈСКОГ МРАКА НАД СРБИЈОМ, САМ ИНАЧЕ ВЕОМА ПОНОСАН…(Напомена- у, по вама спорни текст, сам додао ваш одговор редакцији Србина.инфо, у складу са Законом  о информисању Србије- пензионер Миодраг Новаковић)

ПИСМО РЕДАКЦИЈИ „МОНИТОРА“ ПРОДУЦЕНТА ИНСАЈДЕРА М. ЧВОРОВИЋА:

from:  insajder@b92.net
to:  redakcija@facebookreporter.org
date:  Mon, Dec 3, 2012 at 7:54 AM
subject:  Insajder
 

Postovani,
molimo vas da uklonite text sa vaseg portala, jer nista od napisanog ne
odgovara istini :
http://facebookreportermonitor.wordpress.com/2012/12/02/%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BC%D0%BE-%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%B0%D1%98%D0%B4%D0%B5%D1%80-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D1%9B%D0%B5-%D1%83-%D1%85%D0%B0%D1%98%D0%BA%D1%83-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF/

miodrag cvorovic
producent emisije Insajder

Poruka koju ste primili moze da sadrzi licni stav koji nije stav B92, ukoliko to nije naglaseno. Ako ste je primili greskom, molimo vas da je obrisete. Skrecemo paznju da je kompletna prepiska mejlom vlasnistvo B92.
The message you have received may contain a personal view which is not the view of B92, unless specified otherwise. If you have received the message by mistake, please delete it. Take note that the entire e-mail correspondence is owned by B92.

 

ОДГОВОР…

Г. Чворовићу,

А зашто бих ја требао да вам верујем да ништа од написаног није истина? Досадашњи рекорд вашег медијског деловања неоспорно упућује на тачност свих навода ауторке М. Крстић из Србин(а).инфо.

Моје је лично убеђење (које верујем дели и већина грађана Србије) јесте да је Б92 ништа мање него обична пропагандна машина „евроатлантских колонизатора“, а ваш „Инсајдер“ ударна медијска песница „евроатлантске“ Европе и САД на територији републике Србије.

Већина ваших емисија и других медијских материјала одишу нетрпељивошћу према Српској нацији (чије гостопримство нажалост још увек уживате), према православљу, а нарочито према родољубивим покретима и истакнутим појединцима- које нештедимице частите тешким увредама, за које би у нормалној и правној држави давно одговарали пред редовним судом.

Ваши медијски извештаји, нарочито везано за ове горње теме, су све само не објективни. Бавио сам се анализом више ваших радова, и уочио сам да ако не садрже лажне информације, онда се баве манипулацијом полу-истина, намерним искривљивањем (дозирањем и темпирањем) чињеничног стања, и осталим видовима медијске манипулације, на којима би чак и Гебелс могао да вам завиди.

Једноставно. ваше извештавање по питању наших националних интереса, дешавања на Космету, православља и патриотизма је систематски необјективно!

Тренутно имате срећу да су у Србији на власти они који имају заједничке „спонзоре“ као и ви. Наравно, последњи догађаји упућују да ће се то веома брзо променити. Можда вас управо зато и хвата паника?

Ваше обраћање нашем скромном и аматерском медију, управо на најбољи начин и илуструје наводе из (по вама спорног текста ауторке Крстић) чланка, који смо ми преузели са нашег братског медија Србин.инфо- а које ви покушавате да „уклоните“ на овај „комесарски“ начин, очигледно плашећи се суда Српске јавности, у чије име тако безочно „делујете“.

Обраћање ваше колегинице Бранкице Станковић редакцији Србин(а).инфо, које одише примитивизмом, приземним увредама, попут називања наших колега уредника „болесницима“, а њихов медиј „бедним“ (који свакако јесте скроман, јер иза њега не стоје неки „тајни фондови“- као иза Б92 који је примарно финансиран прљавим америчким новцем још од времена западно-режираног пуча против Милошевића?)- много више говори о вама самима, него о нашим колегама.

Верујем да ћете и нас частити сличним примитивним изразима након овог мог писма (и вероватно претњама), али ја ћу вас разумети, јер у страху је „дугачак језик“.

На крају да одговорим и на ваш захтев да уклоним- по вама спорни текст Србин(а).инфо- то ми наравно не пада на памет, јер са свим њиховим наводима се лично слажем, и чак сматрам да су у оценама ваших (непријатељских) активности били исувише благи.

И још један савет, не бих вам саветовао да много машете тим вашим судским „мачем“, јер тај мач има две оштрице- и када у Србији ускоро заживи правна држава, готово је сигурно да ћете се међу првима наћи на његовом удару…

Власник блога, Миодраг Новаковић

O

————————————————-

ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ:

Одговор Инсајдеру – Оснивач Србин.инфо: Тужите ме, хапсите ме, судите ми…

ОТКРИВАМО: “Инсајдер” креће у хајку на патриотске организације и медије! (У прилогу реакција “Инсајдера”)

КОМЕНТАР УРЕДНИКА НА „(НЕ)ПАТРИОТСКУ ПРИЧУ“ И РЕАКЦИЈУ Г. МАТИЋА ПОВОДОМ ЧЛАНКА У ПРАВДИ…

ДОКАЗИ: ПЛАЋЕНИ ЗАПАДНИ АГЕНТИ ИЗ БЕОГРАДА…

Спасојe Јовановић, магистар ТВ монтаже – Тијанић је срозао РТС на копију Б92

СРБИ НА ОКУП: Саопштење поводом емитовања последње епизоде „Инсајдер“ на ТВ Б92

Предузећа са КиМ најављују тужбу против ТВ Б92 – Веран Матић: У Србији нема цензуре, нећемо скинути серијал „Патриотска прича“

Правда – Хашим Тачи финансира Б92?

Бркић – Непатриотска телевизија Б92

Заточеници савести због истине о Космету

Борис Алексић: „Патриотска пљачка“ у режији Сорошеве мафије

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s