Драган Симовић: СРБСКИ НАРОД И СРБСКА ДРЖАВА ЧИНЕ ЈЕДНО ДУХОВНО БИЋЕ


СРБСТВО НА РАСКРСНИЦИ ОД ВЕКА

 

 

Слободан, словестан, освешћен и самосвојан човек, свакако да ће сагледавати и Народ и Државу као један Живи Организам, као једно јединствено и непоновљиво Духовно Биће.

Јер ни Народ ни Држава нису Случај, будући да Случаја уопште нема!

Народ и Држава су повезани вековним тајанстваним и тајинственим нитима, будући да су, како на Народу тако и на Држави, стотинама па и тисућама векова, радиле неке оностране прикривене духовне силе, обликујући Божанску Душу Народа, а саобразно са Душом Народа обликовало се и Божанско Биће Државе.

Народ има Државу спрам себе, спрам своје Душе, спрам својега Бића, па, ако хоћете, и спрам својега Језика, будући да је Језик Народа најверније огледало његове Божанске Душе.

Хајде сада да разјаснимо шта се са Србским Народом и са Србском Државом дешава у последње време.

Када кажем у последње време, то је, отприлике, последњих стотину година.

Видимо да су и Народ и Држава тешко оболели, да све више вену, копне и сахну, да, напросто, лебде негде између Живота и Смрти.

Живи Организам који се зове Србски Народ, био је почетком двадесетог века, на најстрашнијим, на највећим и, на судбинским искушењима.

Нападнут од вековних, потуљених и злих непријатеља, са свих страна у окружењу, нашао се скоро на граници биолошког опстанка.

У једном тренутку, Србски је Народ буквално и остао без своје Државе, будући да Народ и Држава чине Једну Целину, Једну Духовну Заједницу, Једно Суштаство.

Тако исцрпљен Организам зван Србски Народ, ушао је, после божанских ослободилачких подвига, у једну њему неприродну заједницу, која се зове Југославија; те, уместо да тај оболели и исцрпљени организам, као и сваки тешки болесник, мирује неко време под надзором лекара и духовних исцелитеља, да се окрепљује и опоравља, он и даље, тако тешко болестан и сасма исцрпљен, наставља да гради, некакву, себи самоме страну и туђу државу.

Када један Организам бива, наднаравним подвизима и делима, посве исцрпљен, он тада постаје подложан насртајима паразита свих врста.

Управо се то и догодило Србскоме Народу!

Исцрпљен до краја у Првоме светском рату, Србски је Народ, уместо да ствара и развија Своју Државу, кренуо путем самопоништења.

Заједница звана Југославија јесте, што се Србскога Народа тиче, највећа опсена и омаја.

Југославија је друго име за најпотуљенијег и најлукавијег и најкрволочнијег непријатеља Србства!

Србомрзачки и паразитски народи утрчали су листом у Државу коју су Србски Ратници стварали, да би за кратко време, попут астралних вампира, посве исисали све животне сокове из Србскога Бића, а потом, до темеља порушили и спалили Србску Државу.

Оно мало божанских животних сокова што је остало, не толико у Србскоме Бићу колико у Србској Души и Србскоме Суштаству, наставили су да исисавју паразити изнутра под именом невладиних организација.

Највећи астрални вампири у данашњој Србској Држави, односно, у ономе што је још преостало од Србске Државе (после свих ратова, страдања и пошасти), јесу невладине организације, које се лукаво и потуљено скривају иза људских и грађанских права.

Од овог места, од овог тренутка познања, зависи Судбина Србства!

Ако жели да се узвине и васкрсне, ако жели истински да живи, он ће морати, наднаравном снагом, у трену, да почупа све паразите из корена!

Уколико Србски Народ буде био и даље болећив према свим тим паразитима из својега окружења, онда је, уместо Пута Живота, одабрао Пут Смрти!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s