Драган Симовић: СРБСКИ НАРОД И СРБСКА ДРЖАВА ЧИНЕ ЈЕДНО ДУХОВНО БИЋЕ


СРБСТВО НА РАСКРСНИЦИ ОД ВЕКА

 

 

Слободан, словестан, освешћен и самосвојан човек, свакако да ће сагледавати и Народ и Државу као један Живи Организам, као једно јединствено и непоновљиво Духовно Биће.

Јер ни Народ ни Држава нису Случај, будући да Случаја уопште нема!

Народ и Држава су повезани вековним тајанстваним и тајинственим нитима, будући да су, како на Народу тако и на Држави, стотинама па и тисућама векова, радиле неке оностране прикривене духовне силе, обликујући Божанску Душу Народа, а саобразно са Душом Народа обликовало се и Божанско Биће Државе.

Народ има Државу спрам себе, спрам своје Душе, спрам својега Бића, па, ако хоћете, и спрам својега Језика, будући да је Језик Народа најверније огледало његове Божанске Душе.

Хајде сада да разјаснимо шта се са Србским Народом и са Србском Државом дешава у последње време.

Када кажем у последње време, то је, отприлике, последњих стотину година.

Видимо да су и Народ и Држава тешко оболели, да све више вену, копне и сахну, да, напросто, лебде негде између Живота и Смрти.

Живи Организам који се зове Србски Народ, био је почетком двадесетог века, на најстрашнијим, на највећим и, на судбинским искушењима.

Нападнут од вековних, потуљених и злих непријатеља, са свих страна у окружењу, нашао се скоро на граници биолошког опстанка.

У једном тренутку, Србски је Народ буквално и остао без своје Државе, будући да Народ и Држава чине Једну Целину, Једну Духовну Заједницу, Једно Суштаство.

Тако исцрпљен Организам зван Србски Народ, ушао је, после божанских ослободилачких подвига, у једну њему неприродну заједницу, која се зове Југославија; те, уместо да тај оболели и исцрпљени организам, као и сваки тешки болесник, мирује неко време под надзором лекара и духовних исцелитеља, да се окрепљује и опоравља, он и даље, тако тешко болестан и сасма исцрпљен, наставља да гради, некакву, себи самоме страну и туђу државу.

Када један Организам бива, наднаравним подвизима и делима, посве исцрпљен, он тада постаје подложан насртајима паразита свих врста.

Управо се то и догодило Србскоме Народу!

Исцрпљен до краја у Првоме светском рату, Србски је Народ, уместо да ствара и развија Своју Државу, кренуо путем самопоништења.

Заједница звана Југославија јесте, што се Србскога Народа тиче, највећа опсена и омаја.

Југославија је друго име за најпотуљенијег и најлукавијег и најкрволочнијег непријатеља Србства!

Србомрзачки и паразитски народи утрчали су листом у Државу коју су Србски Ратници стварали, да би за кратко време, попут астралних вампира, посве исисали све животне сокове из Србскога Бића, а потом, до темеља порушили и спалили Србску Државу.

Оно мало божанских животних сокова што је остало, не толико у Србскоме Бићу колико у Србској Души и Србскоме Суштаству, наставили су да исисавју паразити изнутра под именом невладиних организација.

Највећи астрални вампири у данашњој Србској Држави, односно, у ономе што је још преостало од Србске Државе (после свих ратова, страдања и пошасти), јесу невладине организације, које се лукаво и потуљено скривају иза људских и грађанских права.

Од овог места, од овог тренутка познања, зависи Судбина Србства!

Ако жели да се узвине и васкрсне, ако жели истински да живи, он ће морати, наднаравном снагом, у трену, да почупа све паразите из корена!

Уколико Србски Народ буде био и даље болећив према свим тим паразитима из својега окружења, онда је, уместо Пута Живота, одабрао Пут Смрти!

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s