Соко са Велебита: КОМЕНТАР СА БЕОГРАДСКИХ БАРИКАДА


 

Е, мој драги Песниче. Све ове дане провео сам на Тргу Слободе, и на крају синоћ, испред такозване владе. И увек исти. Немој да му замераш. Студио Б је веома далеко од Трга Слободе, а далеко су и његови гени. Изгледа да је време учинило своје, или су гени били веома лоши, а можда и једно и друго, нешто јесте.
Али, зато, са нама је био један други његов колега из Новог Сада. Па зар не знаш да је Нови Сад много ближе Тргу Слободе од његове ” куће”. А то је Велики човек, који се зове Милорад Црњанин. Њему није било ни тешко ни хладно ни далеко, да дође из Новог Сада и да буде са нама, и да каже шта мисли, и о овој власти, и о овој европи.

Али, драги Песниче, ја сам у једно сигуран, а то је, да ” прозвани” никада, нити је чуо а камо ли прочитао и једну твоју Песму. То су Песме које имају космичку моћ, али само за ВедСрбе и ВедРусе! Ако се тако нешто и догоди, па он прочита неку од многих твојих Песама, можда би његови гени почели да се буде? Можда би се то догодило и са такозваним или самозваним србима?!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s