Драган Симовић: СКЛАД БОЖАНСКОГ СТВАРАЊА /видео/


P1170732

 

Мајка Земља представља Божански Драгуљ Склада –

Духовно Биће сагласја и духовно-светлосног васаображења са Духовним Језгром звезданих јата и тајинствених светова.

Склад се одвија на Дванаест Ступњева Стварања, на свим равнима и разинама, као и на различним пољима бивствовања и Присуства.

Сва царства, те свих дванаест тисућа врста бића, бивају подређена Складу Мајке, која је, како рекосмо,  усаображена са Духовним Језгром Божанског Суштаства.

Свих дванаест тисућа врста бића (по Светом Учењу  ВедСрба), која су расподељена и раздељена по царствима, творе Склад Мајке, а из Склада Њенога происходе Љубав и Милост, Доброта и Лепота.

Све сушта бића, по врстама и царствима, створена су са Смислом и Сврхом, и, са губитком ма и једне врсте, нарушава се Божански Склад Мајке Земље.

Човечанско НадЦарство јесте круна Склада, будући да се из Човечанског НадЦарства управља над свим царствима Мајке Земље.

У Човечанском НадЦарству свака Раса, сваки Народ, и сваки Род, на Дванаестом Ступњу Духа Стварања, има  свој Смисао, Свој Задатак, и Своје Посланство, а све то остаје и бива Велика Тајна Створитеља.

Свака Раса је са Смислом и сваки је Народ са Сврхом, стога мешање Раса и мешање Народа мора да буде усаглашено и васаображено са Створитељевом Тајном, јер би се нарушио Божански Склад –

ако би нестала иједна Раса, ако би нестао иједан Народ!

Они који заговарају мешање Раса и мешање Народа, изравно раде на рушењу Божанског Склада.

Зато што се мешањем Раса и мешањем Народа изобличује и разобличује Божански Лик (Образ) у Човека, преиначује се, и преусмерава, Светлосни Запис у Језгру Душе, у Језгру Бића, те се, од Човека Божанства, ствара Човек Сенка, односно, Човек Животиња.

Наравно, да мешање раса и Народа заговара Рептилија и Рептилофилија, будући да на тој тартарској идеји и граде Нови светски поредак.

Нови светски поред јесте Животињска фарма, на чему раде сви локални и глобални медији под руководством Великог Рептила.

Укидање и рушење Раса и Народа врши се и преко англо-саксонске поткултуре (субкултуре, антикултуре!); у сфери психо-лингвистике то се одвија преко равног илити ниског енглеског језика.

Енглески језик је намерно дуго и предано кварен, по промислу и науму Рептилије, у равни душевно-духовног, илити психо-лингвистичког поља, те да би, потом, тако искварен, обезличен и обездуховљен, ушао у све Народе, у Бића свих Народа, на Мајци Земљи, са рептилијском сврхом и намером рушења Божанског Склада.

Када један језик (поготову искварен, обесвећен и демонизован језик!) преовлада над другим језицима, када угуши многе друге словесне језике, онда се нарушва, не само Земаљски, већ и Космички Склад!

Они који подозриво, и са неверицом, читају ово моје песничко твореније, нека се обрате Николи Тесли, који је био посвећен у Божанске Тајне Стварања!

У Теслиним записима и дневницима, наћи ће, управо ово, о чему вам моје Песничко Биће у надахнућу приповеда!

Америка је земља на којој Рептилија, већ дуже од једног столећа, врши тартарски опит са Расама и Народима, на свим ступњевима, разинама и пољима бивања и бивствовања.

 Пошто је на америчком континенту окончан тај опит, сада се та рептилијска паклена замисао шири Европом, па и иним континентима.

Рептилијска је замисао посве опречна и супротна Тајни Стварања – једна Раса, један Народ и један Језик!

Ако се то оствари (а верујем, и знам, да неће!), онда ће нестати све врсте бића, сва царства као и НадЦарство на Мајци, па и сама Мајка Земља.

Где год је у Свету мешање Раса и Народа на делу, тамо је и највећи постотак бесловесних људи, највећи постотак лудака и злочинаца.

На америчком тлу су толико измешане Расе и Народи (преко рептилијских религија и секти), да су они већ (скоро!) посве изгубили Божански Образ, прекинувши сваку светлосну и духовну везу са Створитељем.

http://www.youtube.com/watch?v=av2RHrUJ8cE

СКЛАД БОЖАНСКОГ СТВАРАЊА опремио Стари Словен

One comment

 1. Соко са Велебита

  Све је ово више него истинито и дирљиво . Али мене, посебно гану једна мисао : Једна Раса, један народ један језик . А све ово однси се и на мој Народ – Расу , ВедСрбе и Ведрусе, и на наш језик и писмо, које се звало Србица.

  Прво су му изменили име и прозвали га некаквом ћирилицом, и скратили га за неколико гласова и знакова .( ВедРуси, су нешто боље прошли). Све су то срачунато урадили болесни умови преко својих ватиканско – византијских агената, и све нам је то хваљено као велики повесни догађај . Да зло буде веће , то се још води као велики догађај, када смо добили своју писменост. Овај „велики догађај „, допринео је међусобном удаљавању овог великог Народа – Расе.

  Након неколико векова, а од стране истих сатаниста, само под другим именом, аустро-угари, следи нови погром на наш језик и писмо, са новим агентом али
  из наших редова. Све што је радио, радио је у Бечу , како би био под строгим
  надзором, да нешто не промакне.

  Сада је уследило још једно скраћивање ,боље рећи уништавање, и гласова и слова, а које је довело до јеш већег удаљавање, ВедСрба и ВедРуса.

  А шта значи језик за један Народ – Расу ? Значи шифру – велику Тајну . Ако га не
  знаш не можеш тек тако и лако да уђаш у тај простор и тај Народ.

  О значају свега овога, могло би се много шта рећи.

  Ако уследи још нека оваква , како је зову (реформа) , боље рећи сатанизација,
  можемо остати на пар слова и гласова , том нарштају ће преостати само МУКАЊЕ,
  јер неће имати чиме, нити да говоре нити да пишу.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s