НОВАКОВИЋ: МАСОНСКИ РЕЦЕПТ ЗА СРПСКУ КАТАСТРОФУ…


МАСОНСКИ РЕЦЕПТ ЗА СРПСКУ КАТАСТРОФУ…

3 април 2013, СРБски ФБРепортер

Пише: Миодраг Новаковић

Вепрови издајнички

„ГРОБАРИ“ СРБИЈЕ- стомаци су им у Србији а главе у Бриселу и Вашингтону….

———————————————————

ORDO ABO CHAOS…

Стари масонски мото „РЕД ИЗ ХАОСА“, који већ вековима успешно примењују сви империјалисти (данас глобалисти) је изгледа ових дана поново у примени у Србији.

Онима који нису чули причу о страственом ватрогасцу који је подметао пожаре, па се потом први појављивао на подметнутим локацијама, наоружан „знањем“ о својој прљавој работи, и тамо „на лицу места“ истицао у гашењу истих- да би евентуално завршио на победничком постољу, са „ореолом“ хероја-спасиоца- оних истих , које је сам „потпаљивао“…

…Вероватно треба додатно разјаснити како ради овај стари опробани масонски рецепт, да се не бих овде „губио“ у безбројним примерима најновије „глобалистичке историје“, потрудићу се да овде изнесем сценарио гашења пожара, који ће се тек одиграти ових дана пред нашим очима- наравно у режији анти-српског Брисела и изведби наших режимских марионетских лутки….

—————————————-

КОЦКА ЈЕ БАЧЕНА…

Пре свега не верујем да у Бриселу није постигнут „договор“, односно да „српска“ страна није већ прихватила издајнички споразум (тотално и безусловно признање илегалне шиптарске државе на властитој територији). Једноствано, наши „домаћи издајници“ и њихови „бриселски налогодавци“ нису имали стомак да такву одлуку обелодане,- из разлога, да ове наше „политичке гологузане“ код куће не би сачекала кука и мотика изгладнелог и обездржављеног Српског народа!?

Јер, да је споразум за српску страну био уистину неприхватљив, он онда не би ни био прихваћен (и то би нама било тако саопштено), и тачка. Не би ту било никаквих рокова „за размишљање“ до уторка, јер ту једноставно нема о чему да се размишља.

„Нашој“ страни је ружна бароница Ештонка једноставно поставила ултиматум у стилу: „пољуби или остави“- Другим речима, није им дата опција да о било чему преговарају, нити им је још мање дата било каква шанса да то учине до уторка.

Тај мистични рок, који се („види врага“) поклапа са даном државности усташке НДХ, је само још једна варка смишљена да се домаћа јавност у међувремену припреми за смртоносну пилулу, а та смртоносна пилула потом прикаже као „спасоносни лек“…

————————————-

СПИНЕРИ У АКЦИЈИ- РТС: „Срби са Космета уз државни врх“…

…Управо овако је режимска РТС пренела реакције нашег косметског живља на „бриселску папјазанију“. Информација коју могу да „купе“ једино тотално неупућени, зомбирани и „фарма-тизовани“ другосрбијанци.

Ако данас постоји неко, уз кога НИЈЕ наш српски косметски народ, онда је то овај (веле)издајнички врх Србије. У целој овој (и сличним) информацији која се врти у ударним шпицама режимских медија, има само једно ЗРНЦЕ истине, а то је чињеница да су косметски Срби поздравили наводну одлуку да се одбије Бриселски ултиматум, по „аустроугарском рецепту“.

Сва остала „решења“ њиховог статуса која им је уделио, или се спрема да им их додатно удели, овај распамећни и морално банкротирани режим, они са гнушањем одбацују. Нажалост ако гледате водеће режимске, партократске и тајкунске медије, нећете добити такву слику.

———————————-

„НАШ“ ДРЖАВНИ ВРХ ЈЕ ВЕЋ ПОЧИНИО КРИВИЧНО ДЕЛО ВЕЛЕИЗДАЈЕ…

Ради илустрације овог наслова, у наставку ћу се послужити цитатом са страница уваженог „Српског Листа“:

„Територијалну целовитости и недељивост Републике Србије ујемчује чл. 8. Устава, а општу обавезу свих државних органа да чувају територијалну целовитости Републике Србије, нарочито у погледу Косова и Метохије, истиче већ преамбула Устава. Територијална целовитост државе Србије ужива и кривичноправну заштиту, чл. 307 Кривичног законика Републике Србије гонећи кривично дело угрожавања територијалне целине државе. Тај злочин против уставног уређења и безбедности земље се дефинише као покушај да се силом или на други противуставан начин отцепи неки део територије Србије, и за њега следи казна затвором од три до петнаест година. Уз то, по чл. 320 Кривичног законика, код дела угрожавања територијалне целине кажњиве су и припремне радње, а оне будући, како изричито стоји у ст. 2. истог члана, између осталог и у отклањању препрека за извршење кривичног дела, као и у другим радњама којима се стварају услови за непосредно извршење злочина. За извршење припремних радњи за ово недело запрећена је казна затвором од једне до пет година. (З. Стојановић, Коментар Кривичног законика, Београд 2007, стр. 673-674, 693-694)

Када се изјаве појединих српских политичара о територијалној подели Косова или о признању сепаратистичке творевине „Косово” оцене из угла наведених одредби Кривичног законика државе Србије, постаје савршено јасно да се ради о извршењу припремних радњи за кривично дело угрожавања територијалне целине. Реч је наиме о појединим члановима Владе Србије, односно народним посланицима и функционерима и угледним члановима странака владајуће коалиције који оваквим својим, макар вербалним ставовима, а с обзиром на јавну позицију са које говоре, охрабрују шиптарске сепаратисте у надању да ће њихови покушаји да отцепе део територије државе Србије проћи некажњено – чиме заправо врше припремну радњу отклањања препрека за извршење кривичног дела из чл. 320 нашег Кривичног законика. Следствено, и умишљај као неопходни услов за постојање кривичног дела угрожавања територијалне целине, Закоником описан као свест да ће се радња остварити употребом силе или на други противуставан начин, због јавне позиције учинилаца постаје неспоран. (З. Стојановић, Коментар Кривичног законика, стр. 674, 693-694) Зато избор ЕУ уместо Косова и Метохије који чине поједини српски политичари у правној држави не може значити до избор затвора уместо слободе.

Покретањем кривичних поступака против свих који речју или делом отклањањају препреке за извршење злочина угрожавања територијалне целине, држава би сузбила ширење дефетизма спрам могућности очувања Косова и Метохије у оквиру државе Србије. Покретањем оваквих кривичних поступака, и иностраним чиниоцима би се послала недвосмислена порука о спремности наше државе да најодлучније настави борбу за очување своје територијалне целовитости. Под садашњим режимом, међутим, не само да оваквих тужби и суђења неће бити, већ су и сви чланови Владе, као и Председник Републике, пристајући на одлуке из „преговора” са шиптарским сепаратистима, починили читав низ кажњивих припремних радњи којима се отклањањају препреке за извршење угрожавања територијалне целине. „

——————————————

ЗАКЉУЧАК: НАРОД ИМА СВАКО ПРАВО ДА РАЗВЛАСТИ ОВУ ИЗДАЈНИЧКУ ВЛАСТ…

„Но, у државама у којима је народ носилац суверености, као што је то и у Републици Србији (чл. 2. Устава), постоји само један могући излаз из оваквог државно и национално погубног стања – народ мора да развласти оне који су, уместо Уставу Републике Србије, одани налозима евроатлантске бирократије. То јест, или ћемо по угледу на своје славне претке зауставити издају и даље дробљење државе, или ћемо у евроатлантском ропству изгубити обрисе свог националног и државног лика. Овај једноставни морални и историјски избор мора да буде срп којим ће се на српској политичкој сцени одвојити патриотско жито од издајничког кукоља.(Српски лист)

————————————————

Као што се види из горњег цитата, цела ова прича је „дотерала цара до дувара“. Једноставно, ми немамо више ни једну ваљану институционалну опцију заштите уставног поретка и целовитости наше отаџбине, осим институције самог народа- који уколико жели да сачува не само национални, већ и лични суверенитет, мора сам да постане „мач правде“ и обезбеди спровођење Устава републике Србије и то свим средствима.

———————————————

Другим речима, овом режиму се не сме дозволити да нас почетком следеће седмице стави поново пред политику свршеног чина (овај пут „завршног чина издаје“), односно тај режим мора да се спречи у самом свом „постојању“.

Јер тај режим очигледно више није „народни“, и очигледно је постао једно обично делегирано окупационо тело бриселских евроатлантиста- на чијем челу се иронијом судбине нашао један бивши „гробар“, коме је данас поново додељена иста улога, овог пута гробара властите нације.

Сада је на нама да дозволимо, или да не дозволимо, да живи будемо упокојени, наше светиње разграбљене и раскомадане, а историја избрисана и „докторисана“…

Наша дилема у данашњој Србији јесте сурова, али и врло једноставна: ИЛИ ЋЕ НАС БИТИ, ИЛИ БИТИ НАС НЕЋЕ…

Miodrag portret

Миодраг Новаковић

——————–

АУТОРОВИ ЧЛАНЦИ НА ИСТУ ТЕМУ:

НОВАКОВИЋ: “УСТАЈ БРЕ СРБИНЕ!”

Кад је судбина нације у рукама полуписменог „гробара“- онда јој се црно пише…

НОВАКОВИЋ: Издаја без граница – Тачи ће лобирати за Дачи(ћ)ја?

Западне службе спремају „државни удар“: Стварају двотрећинску издајничку коалицију- да би избацили КиМ из Устава Србије!?

НОВАКОВИЋ: АНАЛИЗА (НЕ)СПОРАЗУМА (читање између редова)

ОТВОРЕНО ПИСМО: “УЈЕДИЊЕНИ МОЖЕМО СВЕ- РАЗЈЕДИЊЕНИ, ОСУЂЕНИ СМО НА ПРОПАСТ!!!

Удружени издајнички подухват државног врха и РТС-а: На државној телевизији Косово више није део Србије! (видео докази)

НОВАКОВИЋ: Пуковник Роберт Хелви- Како смо Србима подметнули „Отпор“…

Новаковић: ВРЕМЕ ОДЛУКЕ…

Миодраг Новаковић: ЈЕСМО ЛИ МИ САУЧЕСНИЦИ У ЗЛОЧИНУ ПРЕМА СОПСТВЕНОЈ НАЦИЈИ?

Српска опозиција – Разједињени поново „јашу“… у заборав !?

Новаковић: Српска распродаја националних интереса из угла Западних медија…

НЕКАЖЊЕНА “ИЗДАЈНИЧКА” ТЕРМИНОЛОГИЈА: ИМА ЛИ СРБА НА РТС-у?

НОВАКОВИЋ: АНАЛИЗА ИЗДАЈНИЧКЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ…

ВОЈВОДИНА: СПЕЦИЈАЛНИ РАТ ПРОТИВ СРБИЈЕ ЈЕ ПОЧЕО- ДРЖАВА НЕ РЕАГУЈЕ!?

Време је да повучемо границу….

ШТА СУ ТО ИВИЦА И ТОМИЦА ОБЕЋАЛИ „ЧЕТВОРИЦИ ВЕЛИЧАНСТВЕНИХ“…

КОМЕНТАР ДАНА: ЗА ИМЕ БОГА И СПАС ОТАЏБИНЕ УЈЕДИНИТЕ СЕ!

Шта се то договорио Српски премијер Дачић са ратним злочинцем Тачијем!?

Документи немачке владе доказују америчке планове за уништење Србије… (у прилогу оригинална преписка)

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s