Драган Симовић: БУЂЕЊЕ И ОСВЕШЋИВАЊЕ


Већ двадесет векова удружено и сједињено свеколико  зло овога света, без престанка и предаха, ради на сатирању Руса и Срба.

Од појаве јудео-кршћанства, од покрштавања на  најгрознијим мукама, свеопшти рат удружених гмазова и зверова у људскоме обличју против ВедРуса и ВедСрба, уистини, никада престајао није.

Све рептилске религије и идеологије, које су долазиле како са Истока тако и са Запада, измишљене су са једном једином сврхом и намером – да се руски и србски народ сатре и посве затре.

Никакве разлике нема између јудео-кршћанства и комунизма, између ислама и бољшевизма – све је то, у суштини, једна те иста религија, једна те иста идеологија, чији је крајњи циљ потпуно уништење Руса и Срба.

Да је ово свет лажи, да овим светом владају људи лажи и људи зла, види се по томе што се о страдањима Срба и Руса уопште не говори.

Спомињу се сви други народи, који су мање или више страдали, али о најстрашнијим уништењима Срба и Руса (који су у двадесетом веку буквално биолошки преполовљени) уопште се не говори!

Зато што је свеколико зло овога света, како на Истоку тако и на Западу, како на Северу тако и на Југу, удружено у свеопштем рату против Срба и Руса, против Словена и Словенства.

Последњи је час, да се Срби и Руси пробуде и освесте, те да се удружени и сједињени препреме за најстрашнији (можда и последњи!) рат који је на помолу.

dragan-simovic-portret1 (1)

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s