Драган Симовић: ЗВЕЗДАНИМ ЗРАКОМ РИСАНА СЛОВА


P1120383

(ЛИРСКИ ЗАПИСИ)

 

01

Вера наших Великих Предака зачета је, и рођена, у Језгру Звезданог Јата, а записана у Звезданом Храму ТриГлава СвеБоха, пурпурним зраком Перуна Сварожића, и предана нашим ПраОцима и ПраМајкама, на Земљи Посвећеној у СрбИрију, на Беломе Пупку Древне СтриБорије.

 

02

Свето је Све што је од Рода и од Расе Белих Богова.

Света су и посвећена сва ваша тела – свих дванаест тела ваших у овојима, што су саткана и уткана звезданим зрацима од дивот-вагри.

Свето је и посвећено Биће у вама, Душа ваша и Срце ваше; свето је и посвећено зачеће ваше, и рођење од Оца и Мајке.

Јер запис светлосни што се од Оца вашега

низводи у Материцу ваше Мајке,

 јесте прворођена искра ПраСветлости,

 божанска потка Живота Вечног.

 

03

Чувајте светиње у Бићу својему, у Суштаству и у Плоти!

Не играјте се са светињама, да не бисте остали без светиња, и пали у робство Студене Таме!

Светиње вас Бозима чине, и док светиње у вама бива – Бози јесте од Богова, и нико од туђина и иних бића неће имати власти над вама.

Они који су светост изгубили, ено их, где бораве у пространствима ни-таме-ни светлости, као и у мукама, пожудама, похотама, страстима, патњама, бригама и силним страховима овога света!

 

04

Светиње су чувају племенитим дејствима Бића, Ума, Душе, Срца, Свести и Суштаства.

Све племенито и узвишено што говорите, мислите, осећате, чините и творите – храни и крепи светиње у вама, и појачава дејства Светлости у Унутарњем и у Спољном, на свих дванаест овоја ваших што се телима вашим зову.

 

05

Вера ваших Великих Предака није рођена нити у Уму, нити у РазУму, нити у Срцу, нити у Души, већ у Свести Божанске Свесности, а потом се –

низ Душу, низ Срце, низ РазУм и низ Ум

низвела у Биће и

Суштаство Рода.

 

06

Пре нас, наши Богови примише Веру нашу, са ПраИзвора Свести Божанске Свесности, и предаше је нама уз Завет и Слово, да ћемо бити, и остати, заувек  Једно са Боговима-Бозима нашим.

Велики наши Преци чуваху Завет, држаху Слово, и стога бејаху неустрашиви, несавладиви и бесамртни, јер имаху све моћи Богова

с којима у Заједништву

бивствоваху.

 

07

Време је потка завојита у Језгру наше Мајке Земље, и изнутра се ко клупко пређе одмотава, убрзавајући се како концу своме хита.

Али, када се Језгром Бића својега усаобразимо са Језгром Звезданог Јата, тада на нас дејства немају временске потке у Језгру Мајке Земље.

 

08

Онај ко се од Вере наших Звезданих Предака одметне, никада неће наћи смирења, утехе нити блаженства у иним верама туђинским.

Раскинувши Завет и погазивши Слово са Бозима-Боговима нашим, тај је остао без моћи и дејства Богова, упавши у Вијов-Витло (што се још и СамСара зове), где влада вечна туга, патња и бол света, бивајући опхрван зебњом, бригом и страхом од Искони.

 

09

Сличности се привлаче, рекоше и записаше наши Божански Преци, а ви послушасте самозване мудраце туђинске, превртљиве и потуљене и лукаве, које објавише да се супротности привлаче, те РасПутом за њима кренусте ка метафизичкој студени космичких црних рупа.

Сличности се привлаче! – то је једно од Слова у Вечном Законику наше Мајке ПраВасељене.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s