ПАНТИЋ И ИВАНОВИЋ: „БИВША СРБСКА БРАЋО, ГЛАСАЈТЕ ЗА ТАЧИЈА- ЈЕДИНО ТАКО ЋЕМО ДОБИТИ СВОЈЕ „ЈУДИНЕ ДУКАТЕ“ …


РЕЖИМСКИ ПЛАЋЕНИЦИ ПАНТИЋ И ИВАНОВИЋ: „ИЗЛАЗАК НА ИЛЕГАЛНЕ ШИПТАРСКЕ ИЗБОРЕ НАЈГОРИ ИЗБОР ЗА СРБЕ, ЗАТО ГА МИ БИВШИ СРБИ ПОДРЖАВАМО ИЗ СВОЈИХ ПЕТНИХ ИЗДАЈНИЧКИХ ЖИЛА“…

понедељак, 21. окт 2013, 09:22 -> ФБР ОБРАДА

*

ПРЕВОД СА ОРВЕЛИЈАНСКОГ ЧЛАНКА РЕЖИМСКОГ РТС „Пантић и Ивановић: Излазак на изборе једини избор“ НА СРПСКИ, УРАДИО М. НОВАКОВИЋ

———————————–

Срби немају другог избора осим да БОЈКОТУЈУ ИЛЕГАЛНЕ ШИПТАРСКЕ изборе, сматрају Оливер Ивановић и Крстимир Пантић, ПРО-ШИПТАРСКИ кандидати за градоначелника Косовске Митровице. Срби ће ГЛАСАЊЕМ ИЗГУБИТИ легитимитет СВОЈЕ СРПСКЕ ДРЖАВЕ, А пред међународном заједницом ЋЕ ПОСТАТИ ОБЕСПРАВЉЕНА „КОСОВСКА МАЊИНА“, којУ ће Албанци МОЋИ да ЛОВЕ КАД ИМ СЕ ЋЕФНЕ, наводе Пантић и Ивановић.

Срби на Косову и Метохији ИМАЈУ СВАКИ другИ избоР него да изађу на ИЛЕГАЛНЕ И АНТИ-УСТАВНЕ локалне изборе НЕПОСТОЈЕЋЕ ШИПТАРСКЕ ДРЖАВЕ 3. новембра, сложили су се ИЗДАЈНИЦИ- заменик директора владине канцелерија за КиМ и кандидат за градоначелника Косовске Митровице Крстимир Пантић са листе Грађанска иницијатива „АНТИ-Српска“ и кандидат за исту позицију са листе „СДП“ Оливер Ивановић.

Pantic-Ivanovic.jpg

Пантић, који је кандидат са листе коју подржава ИЗДАЈНИЧКА Влада Србије, рекао је да је одлучио да подржи излазак на НЕЛЕГАЛНЕ изборе зато што МУ је висока представница ЕУ Кетрин Ештон гарантовала да ЋЕ БИТИ ИСПЛАЋЕН У „СУВОМ ЗЛАТУ“.

Он је као пример навео то што су изборни материјали и формулари за предстојеће изборе без статусних обележја (КОБАЈАГИ), И на ХРВАТСКОМ ПИСМУ.

„Наравно да Срби немају другог избора осим да БОЈКОТУЈУ ИЗДАЈНИЧКЕ изборе. То неће бити само ИЛЕГАЛНИ локални избори ШИПТАРСКЕ ТЕРОРИСТИЧКО-СЕПАРАТИСТИЧКЕ НАТО ТВОРЕВИНЕ, И Срби ЋЕ ТИМЕ СВАКАКО признати независност „Косова“. Напротив. Коначно ће ШИПТАРСКИ СЕПАРАТИСТИ добити институције признате од међународне заједнице И НА СЕВЕРУ, али и институције које ће Албанци ДА ПОТПУНО КОНТРОЛИШУ. То су ШТО до сада биле једине легитимне и легалне институције СРПСКЕ ДРЖАВЕ НА СЕВЕРУ КиМ АКО  СРПСКИ ГРАЂАНИ НАСЕДНУ И ИЗАЂУ НА ТЕ ИЛЕГАЛНЕ ШИПТАРСКЕ ИЗБОРЕ ОНДА ЋЕ ТЕ ИНСТИТУЦИЈЕ ПОСТАТИ ЛЕГАЛНЕ ШИПТАРСКЕ, ШТО ЋЕ ЗАПАДНИ ОКУПАТОРИ ИСКОРИСТИТИ ДА ЗАОКРУЖЕ ИЛЕГАЛНУ ШИПТАРСКУ „ДРЖАВНОСТ“, рекао је Пантић.

Он је додао да ТЕ ТАЧИЈЕВЕ ИНСТИТУЦИЈЕ НЕЋЕ ИМАТИ НИКАКАВ легитимитет У ОДНОСУ НА УСТАВ СРБИЈЕ, АЛИ ДА ЋЕ ЗАТО ДОЗВОЛИТИ присилно увођење независности КАО И СВЕ ДРУГО ШТО би макар и индиректно значило признање.

Пантић је рекао да грађанИ на КИМ ВЕОМА ДОБРО схватају да НЕ треба да изађу на изборе и да се та ситуација из дана у дан НИШТА НЕ мења од почетне, када ЈЕ АПСОЛУТНА ВЕЋИНА БИЛА за бојкот.

Ивановић је навео да другог избора ЗА ЊИХ ИЗДАЈНИКЕ данас нема и прецизирао да је то тако зато што је ИЗДАЈНИЧКА  СРПСКА ВЛАДА одлучила, потписала и договорила АНТИ-УСТАВНИ И ИЛЕГАЛНИ бриселски српоразум од кога неће одустати ЈЕР СУ ИМ ЊИХОВЕ ИЗДАЈНИЧКЕ ГЛАВЕ  У ПИТАЊУ, а ту владу изабрали су грађани Србије ТАКО ШТО СУ ПРЕВАРЕНИ НА ПОСЛЕДЊИМ НАМЕШТЕНИМ ИЗБОРИМА.

„Они су ТУ ИЗДАЈУ договорили и од тога неће одступити. Нама остаје да КАД СЕ ПОШИПТАРИМО  са ДРЖАВОМ Србијом одржимо добре односе АЛИ БИ БИЛО БОЉЕ ДА СЕ ПОТПУНО ПРЕПУСТИМО РАТНОМ ЗЛОЧИНЦУ ТАЧИЈУ. Са Приштином ИМАМО ВЕОМА РЕДОВНЕ  односе, са Бриселом их одавно нисмо имали АЛИ „НАМЕСТИЋЕМО СЕ“ ЧИМ ОД НАС ТО ЗАТРАЖЕ, у случају да ВАС НЕ ПРЕВАРИМО И НЕ НАГОВОРИМО НА ИЗЛАЗАК ОНДА ЋЕ НАС ОНИ НАТИЦАТИ И НА КОЧЕВЕ, а то је лоше и погубно ЗА НАС ИЗДАЈНИКЕ“, рекао је Ивановић.

Новинар и књижевник Живојин Ракочевић рекао је да су Срби на Косову и Метохији гетоизирани, УЦЕЊИВАНИ, ПРЕТИ ИМ СЕ, ИЗЛОЖЕНИ СУ СТРАШНОЈ РЕЖИМСКОЈ МЕДИЈСКОЈ ПРОПАГАНДИ, АЛИ да НЕ влада НИКАКВА дилема везана за НЕизлазак за ИЛЕГАЛНЕ ШИПТАСКЕ изборе НЕПОСТОЈЕЋЕ „ДРЖАВЕ“.

Он каже да се све то претворило у борбу ПРО-РЕЖИМСКИХ ИЗДАЈНИКА за комадић власти ПОД ТАЧИЈЕВОМ КРВАВОМ ЧИЗМОМ.

„Ако премијер и председник могу да кажу да нема ништа од споразума ако не могу на Косово и ако је могуће да они кажу то ништа не важи, онда је могуће да се ПОРЕД ЊИХ САМИХ ИЗДАЈНИКА И ДРУГИ најгори укључе у ИЛЕГАЛНЕ ТАЧИЈЕВЕ институције и да нас потпуно сахране и униште“, рекао је Ракочевић, указујући да је реч о БИВШИМ, САДА ВЕЋ АЛБАНИЗОВАНИМ Србима који већ учествују у СЕПАРАТИСТИЧКО-ТЕРОРИСТИЧКОЈ косовској влади и гласали су за пуну независност ТЕ ИЛЕГАЛНЕ ДРЖАВЕ, односно нису подржали наставак надгледане независности у косовском парламенту.

Он је рекао да су ово избори и за то ко ће контролисати Србе на КиМ – ако добију они који су до сада учествовали у приштинској власти то ће бити Приштине, а ако добије листа Београда, онда је јасно ДА ЋЕ ОПЕТ ПРИШТИНА ПРЕКО ИЗДАЈНИЧКОГ БЕОГРАДА И БРИСЕЛА УСПОСТАВИТИ КОНТРОЛУ И НА СЕВЕРУ.

Упитани о томе да ли је издаја гласати за неку другу листи осим за „АНТИ-Српску“ коју подржава ИЗДАЈНИЧКА Влада Србије, гости емисије су одговорили да није, И ДА ЈЕ ПОЖЕЉНО ГЛАСАТИ ЗА ЧИСТО ШИПТАРСКЕ ЛИСТЕ (ЈЕР У СУШТИНИ И НЕМА РАЗЛИКЕ ИЗМЕЂУ „АНТИ-СРПСКЕ“ И „ПРО-ШИПТАРСКЕ“, али је Пантић поручио да грађани НИКАКО НЕ ТРЕБА ДА ГЛАСАЈУ НА ОВИМ ИЛЕГАЛНИМ ИЗБОРИМА, ЈЕР ЋЕ ТИМЕ УКИНУТИ САМИ СЕБЕ КАО УСТАВОТВОРНИ НАРОД ДРЖАВЕ СРБИЈЕ, И ПОСТАТИ УГЊЕТЕНА МАЊИНА У ОКВИРУ ИЛЕГАЛНЕ ШИПТАРСКЕ ДРЖАВЕ.

Пантић је казао и да се свакИ ДРУГИ ИЗДАЈНИК могао прикључити и да је Ивановић зван да буде део листе, што је Ивановић оповргао, истичући да га нико није звао, али и да је то био случај, не би учествовао на тој листи, ЈЕР ОН ВЕЋ ИМА СВОЈУ ВЛАСТИТУ ИЗДАЈНИЧКУ ЛИСТУ.

Ивановић сматра да за њега грађани треба да гласају, јер ЈЕ ОН ДОКАЗАНО ТАЧИЈЕВ ЧОВЕК КОЈИ МОЖЕ ДА СЕ ИЗБОРИ ЗА ЊИХ ДА ИМ ТАЧИ УБУДУЋЕ ВАДИ ОРГАНЕ БЕЗБОЛНО (ПОД АНЕСТЕЗИЈОМ, А НЕ „НАЖИВО“ КАО ШТО ОН ТО ВОЛИ) и зато што се залаже за истинске добре односе са ИЗДАЈНИЧКИМ Београдом КОЈИ ГА И ПЛАЋА, за разлику од оних који су се са Београдом КОБАЈАГИ свађали, ДА БИ ИХ ПЛАЋАО И ТАЧИ, И ДАЧИЋ.

Он је одбацио и Пантићеве наводе да је НЕДАВНО направио договор са Адријаном Хоџић (ВЕЋ ЈЕ ТО УРАДИО ПООДАВНО), директором албанске канцеларије општине северна Митровица- ЗАТО ШТО ГА ОНА ДРЖИ НА КРАТКОМ ТАЧИЈЕВОМ ПОВОЦУ.

Упитан да ли би била издаја гласати за Ивановића, Пантић је рекао „наравно да ЋЕ БИТИ ИЗДАЈА ГЛАСАТИ И ЗА ИВАНОВИЋА, АЛИ  И ЗА МЕНЕ, И ДА ЋЕ СВАКАКО БИТИ ИЗДАЈА УОПШТЕ ГЛАСАТИ НА ОВИМ ПРОТИВ-УСТАВНИМ И СЕПАРАТИСТИЧКИМ ИЗБОРИАМА“-  и додао да нико из владе то никада није ЈАВНО (АЛИ СУ МУ ШАПУТАЛИ НА „УВЦЕ“) рекао, а Ивановић је навео да иако нису користили те речи, свакако јесу поручили да је….

….“АНТИ-Српска“ једина права ИЗДАЈНИЧКА листа, а да то није праведно- ЈЕР ЊИХ ИЗДАЈНИКА ИМА МНОГО ВИШЕ НЕГО ШТО СЕ ТО ВИДИ НА ПРВИ ПОГЛЕД….

 

За Вас, и Све нас, написао Миодраг Новаковић

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s