Драган Симовић: Песничка визија


dragan simovic

(ЛИРСКИ ЗАПИСИ)

 

01

У тајинственим галактичким пространствима, иза слова Срб, скрива се древни мит о постању и посланству звездане расе.

Отуда је та реч велика тајна и дан-дањи, јер нико не може да одгонетне њено право значење, нити да допре до истинског и суштаственог корена речи.

Срб може бити и тајнопис, тајно слово, или, пак, скраћеница од трију кључних божанских речи: Слово Реци Бог!

У сваком случају, иза слова Срб скривена је галактичка и космичка тајна о појави звездане расе.

Та тајна је, свакако, у нама, у нашем ДНК, у нашем светлосном запису.

 

02

Ако је Слово Реци Бог тајно, скривено име звездане расе, онда то значи, да је од тог пуног и изворног имена остала, с разлогом, само скраћеница – Срб!

Веома је важно да ово освестимо, јер ће нам се, после овога, многе доцније и потоње тајне, а у вези са Срб(има), открити и разјаснити.

 

03

Једна од тајни, коју дуго нисам могао да откријем и разјасним, јесте осипање Срб(ства), односно, настајање многих племена, народа и нација од Срб(а), што смо ми погрешно тумачили као отпадништво или издајство Срб(ства).

Када се ова дешавања посматрају из виших духовних светова, а што може и да се провери у Летописима Акаше, онда то има посве опречно и супротно значење, односно, право значење!

Оно што ми називамо издајством, јесте духовно и божанско, космичко и галактичко брушење, божанско престварање, саме звездане расе (унутар светлосног записа, божанске клице и ДНК) утеловљене у Срб(има) овога времена.

 

04

По том сазнању, можемо и овако рећи: Не само да су Срб(и) свим народима подарили језик и слово, већ и то, да су Срб(и) створили све народе, односно, да су од Срб(а) постали и настали сви ини словесни народи.

Јер, управо би то и могао бити Наум и Промисо божанских бића из виших духовних светова.

Тако се кроз Слово Реци Срб размножавала и умножавала, ширила и рапростирала звездана раса бескрајним пространствима Мајке Земље.

 

05

Ја сам у својим песничким визијама, сваког пробуђеног и освешћеног Срб(ина), сваку расну, пробуђену и освешћену Срб(кињу) јасно видео као – Божанство!

И, заиста, када се расни Срб(ин) ослободи свих обмана, омаја и опсена овога света, и када се у Духу Стварања уздигне у небесна пространства, он, уистини, делује као Бог Који Ствара.

И опет, када се расна Срб(киња) ослободи свих стега и окова, које су измислиле и створиле ниже расе, и када се у Духу Стварања и у Духу Лепоте, узнесе пут небесних пространстава, тада она, уистини, делује као Богиња Лепоте и Мудрости.

 

06

Ово моје песничко јасновиђење јесте само за оне Срб(е) и Срб(киње) који су давно пробуђени и освешћени, и коју разумеју песнички галактички језик.

Само за оне Срб(е) и Срб(киње) који су свесни (и самосвесни) својега божанског посланства, у овоме животном току, а овде, на Мајци Земљи.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s