Драган Симовић: Тајна знања из Акаше


Лирски записиdragan simovic portret

 

 

По једном древном предању, које је до мене стигло преко Акаше, генетски инжењеринг на Земљи постоји већ двадесет и седам векова.

Из упоредних светова, из Црног Звезданог Јата, на обале Нила, у Земљу Мисирску, низведоше се исполинска човеколика бића високих знања и врхунских умећа али неразвијених осећаја и осећања, без Начела Љубави и Милосрђа, чији су потомци високо посвећени жреци, следбеници Црнобога и Тамног Поноћног Сунца.

Упућени у највеће међузвездане технологије и магије, посвећени у тајне космичких небића и црних богова, они су отада, а преко генетског инжењеринга, завладали свим земаљским царствима која су потом настајала и нестајала, а све по њиховом науму и промислу.

Царства су настајала и нестајала, а они су остајали скривени, тајанствени и недодирљиви све до данашњег дана.

Они су тајни господари илити владари из сенке о којима се све време прича, само што смо их ми вековима тражили на погрешној страни света.

Сва окултна, херметичка, есотерна, нумеролошка, кабалистичка и магијска знања, згуснута и сажета у тароту, а распрострта како по Истоку тако по Западу, јесу изум и наум ових древних мисирских црномагаијских жреца.

Њихова магијска знања јесу толико моћна, да су они за кратко посве поробили белу звездану расу, и овладали свим материјалним добрима овога света.

Будући да су невидљиви а моћни, они без муке владају преко ума и мисли, а некад и преко душе, једино што не могу да поробе срце у човеку, будући да је човек преко језгра срца повезан са Творчевим Извором Свести.

Будући да се користе космичким високим технологијама, они својим магијама, а преко наспрамних космичких огледала, своје окултне визије пројектују на Запад, тако да у нашој земаљској свести стварају лажну представу (илузију) да свеколико зло овога света долази са западне стране, док се то уистини рађа на Истоку само што се путем наспрамних огледала те преко криве пројекције стиче утисак да све потиче са Запада.

Захваљујући њиховим космичким знањима, вештинама, умећима и магијама, посве је слуђена и растурена бела звездана раса.

Све религије и све идеологије убачене су управо у белу звездану расу, и бела звездана раса већ вековима вечито ратује између се, бивајући из века у век све слабијом и све тањом.

Ужасни ратови између Словена и Германа, грозни ратови до самоуништења, јесу наум и замисао црномагијских жреца, који управљају светом преко својих религија и идеологија.

Они су произвели хришћанство и осмислили потом расколе у хришћанству; они су произвели и  бољшевизам и нацизам; они су произвели вође и бољшевизма и нацизма; они су истовремено произвели  и Југославију и Сојветију, будући да су и Југославија и Совјетија њихов опит и предигра за Нови Светски Поредак; они су произвели и Енглеску и Америку; они прозводе (а то и јесте генетски инжењеринг на делу) човеколика бића којима ће поверити све центре моћи овога света.

Они који држе центре моћи овога света уистини немају никакве моћи (они су једино сарадници, послушници и робови владара из сенки), већ се преко њих само пројављују моћи црних невидљивих жреца који ће још само мало владати овим појавним светом.

Кажем, још само мало, зато што ће у Праскозорје Новога доба они почети да губе своје магијске моћи, будући да је њихово земаљско време већ истекло, те да се велика нада од духовних и божанских бића из виших светова полаже у Галактичку Мисију Словена у Новоме добу Духа Стварања. 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s