Драган Симовић: Уздићи се из Ума у Свест


ЛИРСКИ ЗАПИСИ: СРБСКА КОСМОСОФИЈА 

 dragan simovic portret

Сваки посвећеник на Путу Светлости долази до тачке, до места илити до тренутка, када мора из Ума да се уздигне у Свест.

Ум је веома важан на нижем земаљском ступњу душевног и духовног развоја, али на вишем, галактичком и божанском ступњу, Ум нам постаје сметња, Ум почиње да нас спутава, кочи и омета да се узвинемо у несагледне и безграничне звездане висине Стваралачког Духа.

Када свет сазерцавамо из Свести, онда видимо, и у трену схватамо, да ништа није онако како нам се чинило док смо боравили у Уму.

Тада схватамо да је овај Свет маја, да је омаја, да је опсена, и да је све у овоме свету наопако, да је све изокренута и уврнута пројекција, да је све лаж и превара.

Тада схватамо да овим светом владају црни жреци, са својим изабраним народом који прославља Црнобога и Тамно Поноћно Сунце, а да су оне државе које називамо глобалним силама само послушно и кротко робље црних жреца и њиховог изабраног народа.

Тада још схватамо да је живот вечан, да нема ни почетка ни свршетка, и да смо уистини рођени за богове и богиње.

Ако смо већ рођени за богове и богиње – а јесмо! – онда  смо посве слободни, бескрајно слободни, како у овоме свету тако и у свим иним световима.

Тада не признајемо никакве земаљске силе и владе, не поводимо се за овим или оним религијима, за овим или оним идеологијама и покретима, већ следимо само свој Унутарњи Глас, само свој Унутарњи Пут Светлости.

И још тада схватамо, да нам црни жреци преко својега изабраног народа који прославља Црнобога и Тамно Поноћно Сунце, намећу све лажне вредности овога света – преко поезије, уметности, књижевности, филма, науке, музике, моде, образовања и осталих медија за чопоре и крда под надзором црних невидљивих жреца.

Тада нећемо више читати књиге које нам они препоручују, нећемо гледати филмове које нам њихови медији препоручују, нећемо ићи на изложбе које нам они препоручују, нити ћемо ишта гледати, слушати и куповати што нам они препоручују.

Тада ћемо бити пробуђени и освешћени, самосвојни и самобитни, и њихове ћемо лажне вредности, лажне књиге и филмове, лажне слике и остале творевине умоболних и лажних уметника бацати на смеће, јер смеће, уистини, и јесу.

Када дођемо до овога ступња Свести – а морамо доћи, ако желимо да живимо са Смислом – тада више не владају ове или оне тајне светске владе над нама, већ ми владамо над собом и светом, већ ми смо, и једино ми, истински господари и творци своје Судбине.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s