Драган Симовић: Буђење и освешћивање човечанства


Лирски записи

 Untitled-2 copy.jpg2222

Потомци мајмунске расе – који су давно овладали Британијом и Америком а преко Британије и Америке и васцелим светом – не само што желе да поробе човечански ум, већ и човечанску душу као и човечански стваралачки дух, а све то, подмукло и потуљено, чине преко образовног система, моћних савремених медија, те свих иних, јавних и тајних, светских влада и установа.

На делу је мајмунизација човечанства, чији су креатори рептилски и атлантистички лихвари, који, уистини, одавно већ владају светом преко малоумне и у духовном развоју заостале мајмунске расе.

Ствари морамо да сазерцавамо и освешћујемо са једног вишег галактичког, космичког и божанског становишта, како бисмо могли да проникнемо у све тајне скривених рептилских и лихварских владара света.

Они – чија се имена не спомињу не из страха, већ из једног вишег духовног и магијског смисла – знају да не могу да владају образованим, пробуђеним, освешћеним, самосвојним и самобитним поједнцима – а то су личности у изворном значењу речи – већ само чопорима и крдима што преживљавају у мраку незнања.

Стога се већ одавно, из њихових јавних и тајних центара моћи, смишљено спроводи дебилизација и кретенизација – а то значи: мајмунизација – свих ведских, хиперборејских, аријевских племена и народа.

Ако ствари посматрамо са једног вишег становишта самосвести и самосвесности, онда нам је јасно, да је демократизација само друго име за дебилизацију, кретенизацију и мајмунизацију човечанства.

Једина сметња и препрека коначне и потпуне мајмунизације људскога рода јесу Срби и Руси.

Зато се цео мајмунско-рептилски Запад, са свим својим ватиканским, јудео-кршћанским сателитима,

сатрапима и трабантима, удружио у свеопштем рату против Срба и Руса.

Тај рат се одвија на свим пољима, како видљивим тако и невидљивим; тај рат је најпрљавији, најподмуклији и најпотуљенији рат икада вођен на Земљи.

Уистини, један сличан рат већ се догодио пре стотину и осам векова, и тај рат је опеван у древном ведском, хиперборејском спеву Махбхарата.

Сличан рат мора се поново догодити, јер мајмунско-рептилска раса ни по коју цену не одустаје од своје бесовске замисли.

Напросто, ведски, аријевски и хиперборејски Дух мора, како год зна, уме и може, да спасе како човечанство, тако и сва ина бића на Земљи, па и саму Земљу, од бесловесне бесовске тираније мајмунско-рептилске расе, која већ столећима, на све начине, осујећује, омета и саботира, космичку духовну еволуцију човечанства, те и саме Мајке Земље.

Неки су освешћени и посвећени Срби видели још пре двеста година ко влада светом, видели су да је то мајмунско-рептилска раса, али су они тада проглашавани за лудаке, јер и то је један од тајних видова мајмунско-рептилске у борби против буђења и освешћивања човечанства.

Кад год неко, својим стваралачким духом и својом божанском самосвешћу (а то најчешће бивају Срби и Руси), проникне у њихове бесовске и паклене тајне планове, они га, преко својих купљених материјалистичких и позитивистичких интелектуалаца, прогласе за лудог.

У деветнаестом и двадесетом веку највећи ометачи пробуђених и освешћених аријевских и хиперборејских посвећеника и мислилаца, били су марксисти, комунисти и бољшевици.

Марксисти, комунисти и бољшевици били су лажни, подмукли и потуљени револуционари, који су, уситини, изравно радили за мајмунско-рептилске центре моћи.

Марксистичке и бољшевичке приче о светском империјалистичком капитализму, о слободи, владавини и правима потлачене радничке класе, о ослобађању народа од тираније светског капатилизма, била је димна завеса, иза које се, нарастајућа енергија пробуђених и побуњених народа, усмеравала на погрешну страну, против самих аријевских држава, против самих аријевских племена и народа, док су, истовремено, мајмунско-рептилски центри моћи остајали посве недирнути, да би, на концу, иза свих тих грозних ратова у минула два столећа, мајмунско-рептилска раса бивала све бројнија и моћнија, а аријевско-хиперборејска раса, у исти мах, бивала све проређенија, слабија и немоћнија.

Зато је дошао тренутак, да користимо истините, чисте и јасне песничке речи и изразе, да све именујемо онако како видимо и осећамо.

Ово је, зацело, доба кад се Истина обелодањује са једног песничког и духовног становишта, а не са становишта материјалистичке и позитивистичке лажне науке.

На нама је да разјаснимо, да су капиталисти и банкари, лихвари и зеленаши, припадници мајмунско-рептилске расе – истовремено и највећи планетарни грабљивци и готовани у људском обличју – те да они не потичу из хиперборејске, аријевске расе, нити са овом расом имају икаквих додирних тачака у било којему виду, већ да су они нижа раса, чији је главни задатак и циљ да посве униште човечанство као и свеколики живот на планети Земљи.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s