Славица Шетина: ЈУГОСЛАВИЈА ЈЕ РАСТУРЕНА ЗБОГ КОСОВА КОЈЕ ЈЕ „ЗВЕЗДАНА КАПИЈА“


ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ

Косово је потребно Американцима да направе велику базу због најснажнијег магнетног поља – „Звездане капије“, која се налази на том подручју. По свему судећи, разбијање Југославије је уследило баш због Косова. Лакше је узети Косово малој Србији, него великој Југославији, која је била највећа војна сила на Балкану.

Да бих вам објаснила навод у наслову, мораћу Вас водити кроз разне гране науке. Никада се нисам заносила политиком. Моје поље интересовања је Библија. Она изискује познавање старих култура, астрономије, физике, филозофије, итд. Познавајући све то, просто ми се наметнуо одговор о проблему Косова. Зашто Америка жели Косово? Зашто ће на Косову бити највећа америчка база на свету? Схватила сам да више није у питању политика и империјалистичко понашање велике силе. Проучавајући кроз историју разне велике империје од Сумера и Египта, преко Хикса, Асирије, Халдеје, Персије, Александра Македонског, Рима, Џингис Кана, Турске, Наполеона, Русије, Хитлера, итд – увек је била у питању велика територија. Овог пута је та територија само једна тачка на мапи света. Дотакла ме суштина америчког интереса за Косово, која улази у поље мог интересовања, а није политика – планета Земља. Шта то Косово поседује да је од толиког виталног значаја за Америку? Разговарала сам с нашим интелектуалцима и добила следеће одговоре: Косово је еколошка средина! Косово поседује равницу и брда, што погодује изградњи једне велике војне базе! Американци не воле Србе! У Америци је велики албански лоби, који је уложио огроман капитал да би албанска национална мањина добила државу! Косово је идеална стратешка тачка, с које Американци могу контролисати целу Европу! На Косову је велико рудно богатство!

Одговори ми нису били убедљиви. Просто речено – бесмислени су. Због екологије се не изазива трећи светски рат. Америка има толико брда, равница и пустиња за једну базу. Питала сам се. Како су Албанци зарадили толики новац, чак и свим могућим криминалним радњама? Шта ће Америци на Косову стратешка тачка да би контролисали Европу, када то и без Косова раде. Које је то рудно богатство на том малом простору, због којег се побуђују све силе света? Мора да постоји неки много, много већи интерес.

Свима нам је већ јасно да Косово није албанска држава већ америчка територија на тлу Србије. Све што вам будем даље говорила у тексту, личиће вам на научну фантастику. Али, не заборавите да је у доба Николе Тесле, мобилна телефонија била научна фантастика. За нас је данас свакодневница.

Последњих годину дана, често се на разним програмима телевизије могу гледати емисије о глобалном загревању наше планете и њеним последицама. Организован је велики скуп свих земаља света о заштити наше Земље и смањењу угљендиоксида у атмосфери. Американци су одбили да потпишу ту повељу. То је била прва индиција да размишљам да се нешто дешава с нашом планетом. У књизи „Ева од јабуке до звезда“, у издању Мирослав, писала сам о катаклизми коју ми је иницирао Исак Њутн и која нам је на прагу. Поступак Америке о не потписивању повеље, била је потврда мог истраживања. Једини логичан разлог америчког одбијања повеље био би – нема сврхе улагати у том правцу, јер је катаклизма неминовна.

Ко се бави читањем митова и легенди неће заобићи Атлантиду. Наравно, нисам ни ја. Писала сам о Атлантиди. На основу митова, Шлиманових изјава о истраживању Атлантиде и текстова старих грчких филозофа, нашла сам јој положај у Атлантском океану. Сада вам нећу причати о Атлантиди, него само желим да вас упутим на један занимљив податак који сам пронашла о Атлантиди. Он ме је подсетио на проблем с Косовом. Само на Атлантиди се могао наћи један метал. Он је између сребра и злата и звао се орихалк. Од нестанка Атлантиде, овог метала на нашој планети више нема. Када сам у школи учила о рудним богатствима наше земље, сећам се податка да само на Косову постоји један метал и нигде другде на читавој планети. Касније сам читала да је тај метал неопходан у градњи космичких бродова. Без њега, наше познавање космоса било би само теоретско.

Aмериканцима и Русима, потребан је тај метал. То је неоспорно. Питала сам се: зашто га једноставно не увозе из Србији? То би их неупоредиво мање коштало. Не могу повезати да ће највећа база на свету бити на Косову, само због овог метала. Мора да у целој причи постоји још једна карика већег интереса. Која?

Погледаћемо шта каже физика о једном атому. Један атом се састоји од нуклеуса и електрона који круже око тог нуклеуса. Електрони, када приме један фотон светлости, прелазе из једне орбите у другу орбиту по принципу електрицитета. То чине сваке секунде. Многи научници света, одавно су у једном атому видели слику микро Сунчевог система. Око Сунца такође круже планете и у поређењу с атомом то је макро свет. Да ли и планете поступају као електрони, мењајући своје орбите? У астрономији, налазимо такав пример у Сатурновом прстену. На рубу Сатурновог прстена, две стене које имају своје орбите, и свака је величине око 1000. км, после неколико кругова, једноставно замене своја места у орбитама по принципу гравитације. Астрономија нема одговор, зашто то раде ове две стене? Моје је мишљење да оне само след принцип електрона из атома. Мењају своје орбите оног тренутка када приме фотон светлости – условно речено. Очитавање једног космоса у другом космосу, ствара оно што називамо чудесним. Чудесан је феномен који се дешава у складу са законима других космоса. Закони су нам непознати и зато су чудесни. Сви космоси произилазе из истих сила и истих закона. Закони су свуда исти, али их ми поимамо различито.

Шта кажу наши преци, да ли нам у текстовима остављају своја сазнања о Сунчевом систему? У Старом завету, код пророка Изаији, Данијела, и у Јовановом откровењу, налазимо следећи текст:

Књига пророка Изаији, гл. 14, 12  и 13 и 14;

„Како паде с неба, звездо данице, кћери зорина? како се обори на земљу који си газио народе?“

„А говорио си у срцу свом: изаћи ћу на небо, више звезда Божијих подигнућу престо свој, и сешћу на гори зборној на страни северној“.

„Изаћи ћу у висине над облаке, изједначићу се с вишњим“.

Књига пророка Данијела, гл. 12, 1 и 2;

„А у то време ће се подигнути Михајло велики кнез, који брани твој народ; и биће жалосно време, како га није било од како је народа до тада; и у то ће се време избавити твој народ, сваки који се нађе записан у књизи“.

„И много оних који спавају у праху земаљском пробудиће се, једни на живот вечни а други на срамоту и прекор вечни“.

Откровење Јованово, гл. 12, 7 и 8;

„И поста рат на небу. Михајло и анђели његови ударише на аждаху, и би се аждаха и анђели њезини“.

„И не надвладаше, и више им се не нађе места на небу“.

Заратрустра, пророк старе персијске религије Маздаизма, причао је о знамењима, чудима и пометњама, које се јављају крајем сваког миленијума. Сенека каже: „Берос, Белов преводилац сматра да су до поремећаја довеле планете, које данас следе различите путање и да ће се поново ујединити у знаку рака и поставиће се дуж једне линије, тако да се једном цртом може прећи кроз средиште свих планета. До потопа ће доћи када се планете нађу у коњукцији у знаку јарца“. Феничани и Сиријци, Венеру су звали – Астерот-Карнаим. То значи рогата Астрата. Царица Небеска, о којој говори пророк Јеремија у Старом завету – јесте Венера.

Из приложеног текста, можемо закључити да су астрономске појаве на небеском своду оставиле трага у животима наших предака. Цела васиона коју ми познајемо је систем односа, а не случајна агломерација насумице насталих тела која се крећу без система и реда.

Американци, а сигурна сам и Руси, одавно експериментишу с индуковањем магнетног поља. Индуковањем магнетног поља, најбржи је и најједноставнији начин путовања. Оваквим путовањем брод или већ неко друго средство, нестаће с једног места и појавити се на неком другом. Да би се то извело, мора се имати справа, облика геометријске фигуре која има само једну страну. Примера ради, узећемо једну папирнату траку, савићемо је, а затим спојити њене крајеве. Кружни облик који смо добили, има само једну страну. То можемо доказати повлачењем линије која иде средином траке и спаја се са својим почетком, а да се ни на једном месту не прекида. Ако се дуж линије пресече трака, добићемо један већи круг, а не два међусобно повезана круга, како би се то очекивало. Овакав облик ствара снажно магнетно поље. У возилу било којег облика, треба следити геометријску фигуру и увек стати када се напуни пун круг. Електронска справа, помоћи ће да се поље подели на два дела. Возило ће тад нестати с тог места, услед дејства снажног магнетног поља. Појавиће се на сасвим неком другом месту.

Термо-нуклеарни процеси на Сунцу ослобађају велику енергију и она изазива процесе на планетама. Гравитационе силе планета, путем плиматских интеракција, утичу на Сунце, а поремећаји на Сунцу, путем промена у магнетном пољу које повезује све планете у Сунчевом систему, утицаће и на Земљу и на Венеру. Ови природни космички процеси, са Сунца ће, током времена, утицати на Земљину гравитациону силу, а она ће, путем плиматских интеракција, изазвати поремећаје на Сунцу и у магнетном пољу које повезује све планете. Због поремећаја у магнетном пољу на Земљи ће доћи до пуцања тла, избијање вулкана и великих климатских промена.

Данас и наука прихват да наша планета Земља живи и дише. За Балкан се каже да је пупак планете Земље, а Косово је срце тог пупка. Шта значи пупак планете? Направићемо паралелу с биолошким пупком мајке и детета. Пупак детету представља везу с мајком преко којег се храни и преко којег осећа спољни свет. Дете се рођењем одваја од мајке и прихвата спољни свет тек пошто му се пресече пупчана врпца. Најснажније магнетно поље код човека је управо у делу пупка. Запажамо, да сва жива бића на планети имају пупак. То би могло значити да је биолошки живот везан пупком, тј. магнетним пољем за своју мајку Земљу. Можемо извући закључак да и наша планета Земља има пупак помоћу којег је везана за Сунчев систем. По свему судећи, и Сунчев систем поседује пупак, тј. магнетно поље, који је веза између њега и галаксије. То је принцип – од микро до макро света. Пупак планете Земље, тј. најснажније магнетно поље, налази се управо на самом Косову. То би значило да се с тог места најлакше може изаћи у спољни свет. Научна фантастика такво место назива – „Звездана капија“.

Стари Месопотамиски град Вавилон, у преводу значи – „Врата богова“. Корен речи долази од јеврејске речи „баба ила ни“ што значи – „Врата богова“. Ако су моја истраживања тачна, да је пре Потопа, догодио се 1656. године од стварања света, Средоземно море било копно, онда је до Потопа, пупак наше планете био Вавилон. Наши преци су после Потопа градили Вавилонску кулу и симболично нам оставили поруку да је ту била „Звездана капија“. Библија то бележи овако:

Прва књига Мојсијева, гл. 11, 4 и 5 и 6;

„Послије рекоше: хајде да сазидамо град и кулу, којој ће врх бити до неба, да стечемо себи име, да се не бисмо расејали по земљи“.

„А Господ сиђе да види град и кулу, што зидаху синови човечији“.

„И рече Господ: гле, народ један, и један језик у свијех, и то почеше радити, и не ће им сметати ништа да не ураде што су наумили“.

Сада када смо се упознали с принципима и законима у нашој трећој димензији, можемо много тога закључити. У Сунчевом систему се дешава исто што и у једном атому. Једина је разлика што електрони мењају своје орбите сваке секунде и то по принципу електрицитета, а с обзиром на макро свет, планете мењају своје орбите након неколико хиљада година и то по принципу гравитације. Видимо да термо-нуклеарни процеси на Сунцу ослобађају велику енергију и да она изазива процесе на планетама. Тада, гравитационе силе планета утичу на Сунце. Поремећај на Сунцу, путем промена у магнетном пољу које повезује све планете, утиче и на нашу Земљу. Процес са Сунца је постепено утицао на гравитациону силу наше Земље, путем промена у магнетном пољу. То само значи да је процес неминован и представља принцип у Сунчевом систему и вероватно у свим другим Сунчевим системима у читавој галаксији. По свему судећи, то је еволутивни принцип целог космоса. Све климатске промене на нашој планети, настале су зато што је Земља примила „фотон светлости“, који утиче на њено магнетно поље, а самим тим и на гравитациону силу. Када ово знамо, није нам тешко да схватимо зашто Американци нису прихватили повељу о еколошкој заштити Планете. Њихови научници знају да је све неминовни процес и принцип космоса.

Косово је потребно Американцима да направе велику базу због најснажнијег магнетног поља – „Звездане капије“, која се налази на том подручју. По свему судећи, разбијање Југославије је уследило баш због Косова. Лакше је узети Косово малој Србији, него великој Југославији, која је била највећа војна сила на Балкану. Горе у тексту, говорили смо о путовању – индуковањем магнетног простора. Да би се путовало на тај начин, видели смо да се магнетно поље мора вештачки индуковати и тада се помоћу електронске справе подели на два дела. Када наша планета изађе из своје орбите, и крене по мом истраживању према Венери, магнетно поље ће се природно поделити. Космички брод који се буде нашао у центру пупка (магичном кругу), кроз „Звездану капију“, изаћи ће у спољни свет космоса. Планета Земља и планета Венера замениће своја места у орбитама на исти начин, као што то раде две стене на рубу Сатурновог прстена, или електрони у атому.

Докле су стигла истраживања о боравку космичког брода у космосу? Не знам. По свему судећи, довољно, да брод проведе време ван планете Земље, док она не добије нову орбиту. Након тога, вратиће се на Земљу, и започети један нови циклус живота. Сви научници који буду на броду, за будућа покољења и цивилизацију биће богови. Сигурна сам да у екипи космичког брода постоје и биолози – генетичари. Они ће створити новог Адама и Еву. С тим што не треба мешати термине јер када говорим о Звезданој капији, не мислим на путовање – кроз време.

Верујући да су научни кругови САД и Русије дошле до закључка о неминовној катаклизми (а оне су неминовне – јер их узрокују природни процеси и закони), уверена сам да су деценијама истраживали на који начин се може спасити живот на Земљи. Једна од тих мера је и овогодишње склањање биљног семена у складишту на Исланду. Спасавање људског рода је, свакако, много теже и нема разлога да не поверујемо да ће се то обавити као и приликом ранијих катаклизми, а чему нас обавештавају митови и Библија. У сваком од њих се каже да су на Земљу стигли Богови. То су били само људи, који су се склањали са Земље кад је то било најкритичније. И овог пута ће одабрани напустити Земљу. Неће то моћи летилицама из програма “Апола“. Учиниће то снагом енергије о којој МИ не знамо много. Као што и не знамо да је то изводљиво само из пупка Планете – Косова и Метохије. Тако ће наша Покрајина бити полуга за спасавање људског рода, али су спасиоци поступили бездушно према Србима. Они то крију од Срба и читавог света и своје запоседање одређене тачке на Косову правдају измишљотинама о српским геноцидним одликама.

Када ја као књижевник говорим о нечему што поседује призвук научне фантастике, има другу тежину, него кад би пред јавност изашли Буш или Путин и говорили о томе. Постоји и друга варијанта – изазвао би се хаос у свету. Зато, молим политичаре моје земље Србије, да оставе Косово, да изврши свој Свевишњи циљ. Оно ће се вратити Србији и увек бити Српско. Будимо поносни, јер је нека Божанска сила одредила да Србија буде Света земља. На тлу њених корена, постављена је –  „Звездана капија“.

Приближимо се својим породицама, пријатељима и пустимо да мир завлада нашим срцима. Граница на Косову са Србијом, која је постала ватрена стихија, врло брзо ће се угасити и неће јој бити трага. Прихватимо је као ограђену велику америчку војну базу. Она то и јесте. Морамо схватити да су Албанци у целој причи само параван. Можда, није постојала друга могућност. Окренимо се духовном уздизању, јер је то једини начин да свако од нас стигне до вечности, а немамо још много времена.

Која нам је награда што живимо у пупку, том магичном кругу наше Планете?

О томе Вам више нећу писати.

 

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s