Писмо Драгане Р. М. из Приједора: Живим у овом никаквом времену…


Родољубе наш, слажем се са свим што написасте, а како и не би, живим у овом никаквом времену, међу већином, која је исто тако никаква, гдје је све уређено тако, да си увјек на губитку, поготово, ако ниси лопов и не припадаш таквима!
                             Такозвани закони, које су писали нељуди, те стежу, присиљавају, 
не дају да мирно живиш, у држави која је наводно и твоја, за коју смо се борили
 и наводно изборили. Ево и данас плава коверта за присилно вакцинисање Дивне,
која већ по реду… У болници кад је коначно сама продисала, без помоћи машине, и кад су друге неправилности мало нешто саниране, једва су дочекали да јој дају вакцину, наравно без мог знања, један дан док сам ишла на одјел, нашла сам је у јако тешком стању. Нико НЕЋЕ да каже шта се дешава, једино једна сестра добре душе ми је у повјерењу рекла да је то због вакцине и замолила да је не одам јер би тиме што ми је то рекла добила отказ.
Дијете је било опет у тешком стању, и крв је јако ослабила, да је хитно морала да прими туђу крв, кад сам питала да желим да ја дам крв, нису дали…
Издржала је и то…, примила је још једну послије, и од тад је мање више стално болесна. Они не одустају, a ја једноставно не смијем дозволити да прими то смеће које стално намећу! 
Свекар купио дрва од човјека из његове шуме, а комшија који је некад био лугар, познат као лопов, кућерине изградио од плате, сад сенилни старац који тако хода по комшилуку, упада у двориште и пријављује, измет људски, уз то још и жене спопада и свашта из поганих уста излази… пријави га и на пријави пише да је ухваћен у крађи а не да је купио дрва од једног комшије.
Кад наопаки крену да те исте законе спроводе, а пуни су гријеха и талога сваке врсте, и болестан види да ту ништа не штима, и добро сте рекли, људи неће да знају, окрећу главе и кад виде и препознају зло, неће, јер оно мало никаквог живота у оковима, неће да се одрекну!
Шта више рећи на ту тему нељуди, како рекосте измећара, сви су људи на губитку од њих, и свако има своју причу…
Тешке су ово теме драги наш Роде, старије и од мене и Вас, пашће они сви, мора тако бити, а ми морамо наћи снаге да се боримо како знамо…
Све добро желимо нашим Симовићима и свим Белим Србима! 
Боже мили зло заустави, помози свом Роду да живи и да те Прославља…!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s