Драган Симовић: О Перуновим Ведама – увиди и сазнања из Акаше


 

IMG_20150320_173130

Ово су увиди и сазнања из Акаше.

Атлантисти су од јудео-кршћанске идеологије створили јудео-кршћанску религију, коју су, потом, огњем и мачем, наметнули свим хиперборејским племенима.

Будући да су хиперборејска племена бивала разједињена, те да није бивало неке чвршће повезаности међу родовима и племенима, Атлантисти су, у својим осмишљеним дивљачким походила освајали и поробљавали једно по једно хиперборејско племе и, под присилом, на најгрозније и најужасније начине, вршили покрштавања племена и родова.

Многа су хиперборејска племена заувек нестала, јер је бивало –  као и данас! – оних ратничких племена која ни по  цену живота нису желела да одбаце древну предачку веру и да приме туђинску лажну религију.

Ниједно хиперборејско племе није својевољно примило јудео-кршћанство, већ је свакоме у крви и огњу наметнуто.

Правилно је јудео-кршћанство, зато што је то идеологија дивљих и варварских Атлантиста који су измислили распињање човека на крсту.

Крст је знамен њихове злочиначке и варварске цивилизације, јер сем распећа, сем распињања човека на крсту, ништа друго и неће остати иза њих.

Какви су онда били, такви су и данас.

На исти начин Атлантисти и данас распињу појединце, породице, родове, племена и народе.

Зато ће сваки самосвесни и самобитни хиперборејски Србин заувек одбацити, заувек из свести, духа и душе избацити,   јудео-кршћанску лажну религију, будући да је то знамен његовог вековног понижења и робства.

У срцу, у језгру душе, сваког расног и самосвесног хиперборејског Србина, утиснута је, попут живог печата, галактичка и божанска видовита вера – која није само вера, него и сушто божанско знање – наших древних звезданих (галактичких) предака.

Свако онај ко је у видовитом знању својих древних звезданих предака, откриће и препознати галактичку и космичку веру у списима и дневницима Николе Тесле.

Јер, из Тесле нису само исијавале и врцале Перунове Веде, већ је и Он Сам Собом био жива и ходајућа Перунова Веда.

 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s