Игор Арепјев – Библија будућности 2


„1.И видех ја Оца Небеског, и говорио сам с Њим.

И рече Он: сине мој, онај који иде и формира светлост човекову, као и мисао његову – зависи од његовог задатка – задатка спасавања свих, и ти видиш свеобухватну светлост која је адекватна задатку дефинисања одређене информације, и ти видиш зрак или зрачак светлости, који исходи од човека. У задатку спасења свих постоји глобална светлост спасења, у њој је све, и, наравно, одређена информација, коју треба размотрити ма како она била важна или главна.

Светлост спасења – светлост Света – сусреће човека који иде са светлошћу своје душе и који открива Врата Светлости Света, светлости добра, среће, љубави и знања.

Знање светлости – то је знање Света, знање спасења и стварања, знање стварања, када човек стварајући препозна своју суштину.

Суштина човека – јесте да ствара, да ствара као што стварам ја, Творац Света, а човек, живећи у Свету и имајући Свет у души иде у оном правцу у коме сам ишао ја.

Видећи Свет, човек светлости види мене, упознаје и стиче знања моја – знања о целом Свету, о свима и за све људе, као за све живо на Земљи, у Космосу.

Поглед мој је – Вечност, поглед мој је бескрајан, светлост моја је јарка, и жива, то је светлост Неба, светлост Света и Светова, светлост једног атома, светлост простора и свести, светлост душе и духа, светлост пута, као задатак свакога ко има зрак светлости и светлосни млаз; за сваког човека је светлост – светлост живота и његовог будућег пута.“

препорука  Владана Пантелића

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s