Драган Симовић: На пољу свести ….


ЛИРСКИ ЗАПИСИ

 

Против Срба се у последњих сто четрдесет година води тајни, скривени, подмукли, потуљени, лукави и јединствени рат на Пољу Свести.

Тај рат би се могао назвати умним и духовним, а стручњаци га називају парапсихолошким, психотроничним, информационим и информативним ратом.

Све до недавно, Срби нису ни били свесни, да се преко Поља Свести, против Србског Бића, води тајни и дуго смишљан рат.

Да би се Срби одвратили од размишљања о тајном рату, да би им се скренула позорност од потуљеног и опаког умног и духовног рата, против Срба је, истовремено, све време ( од Берлинског конгреса), на војничком и ратничком пољу, вођен јавни и видљиви рат.

Додуше, бивало је одувек будних и освешћених Срба, великих србских посвећеника, који су одмах осетили и препознали тајни рат, али те србске посвећенике, упућене у многе тајне Неба и Земље, огромна већина Срба није желела ни да слуша, јер их је сматрала чудацима и лудацима, а њихове би приче доживљавала (и исмејавала!) као умишљене, измишљене и параноичне теорије завере.

Требало је да се окрене Космичко Витло; да се обрне Сварогово Коло; да се васпостави дуго очекивани  тајинствени и онострани распоред звезда и планета; да се Мајка Земља усаобрази са Галактичким Језгром; да се појача божанско дејство из Суштаства Звезданог Јата, те да би се, у Праскозорје Новога доба – када Космичка Свест појачано запљускује Мајку Земљу – Србско Биће пробудило и освестило.

У овоме трену, већина Срба осећа и препознаје тајни умни и духовни рат против Србства, и, удружени у бела тајна братства, крећу у одбрану Србског Бића и Суштаства, а преко Поља Свести и, на највишим ступњевима Присуства и Постојања.

За Галактичко и Ведско Србство одавно нема никаквих тајни, а ускоро ће се све тајне открити и Србству на Земљи.

Србство ће, у времену долазећем, преко Највишег Поља Свести, коначно, и заувек, победити све своје вековне земаљске душмане.

Advertisements

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s