Уништење Русије- препорука и превод текста – Милорад Максимовић


Разумевање сунитске инвазије на Европу

У свету постоји једна нација која се супротставља свему што је развијено и изграђено од стране међународних банкарских интереса. Хиљадама година структура моћи која је стајала иза ових интереса није успела на пољу инвазије, инфилтрирању, ре-инжењерингу или трансформацији културе и демографије ове једне нације.

Барем од времена Хитита у земљи Канаан, ти интереси су били успешни у свим својим напорима и шемама за инвазију, освајање, убиства, поробљавање, изградњу империје и отимање ресурса и природног богатства у свету. Добро које је стајало насупрот овом злу постојало је у симболима и делима од почетка бележене историје и сада се налази у коначном одбрамбеном положају са само неколико савезника ван граница.

Светска нападачка или противничка сила о којој говоримо јесте део материјалног постојања као и онај део који се борио против тога. Ова сила је носила разне погодне маске током историје и користи те маске као метод одвраћања пажње да би консолидовала опозицију према њој у унапред договорене оквире које се могу уништити или трансформисати по жељи.

Појединачна људска бића се несвесно стављају на једну или другу страну кроз процес подсвесног и природног доношења одлука. Ови процесима се манипулише и тиме успевају да даље развијају и подржавају раст, састав и утицај светске непријатељске силе. Али будите пажљиви да се не преварите на ову лажну маску јер је направљена као ментална и емоционална замка из које је духовни отпор затворен и претворен у чисто оптерећење.

Ова велика борба се борила током хиљада година и подстакла је раст и пад свих светских империја и револуција. Коришћено је оружје и тактике од камена, ватре, религије, мачева, катапулта, штампе, артиљерије, авиона, тенкова, бродова, ракета, уметности, културног и социоекономског инжењеринга, токова капитала и економских санкција, медицинских методологија а сада THAAD и друге суперсоничне ракетне системе.

После животног века учења и истраживања, овај образац је непобитан. Када неко зна шта треба тражити, линије поделе и фрагментације постају толико дефинисане да се слика појављује као једна од тих 3Д слика након заједничког настојања да се погледа мимо све буке и погрешних смерница. Као и 3Д слика, кад једном видите то, ту шему и структуру, остало постаје небитно.

Ово истраживање ће бити представљено у догледно време на ПОМ-у (Philosophy of metrics) и покренуће све нове области истраживања и просветљења за хиљаде заинтересованих за откривање скривених и одбачених историјских веза света у којем живимо.

Многи читаоци су ме замолили да поделим своје мисли о овој борби за моћ и ко су по мом мишљењу ти интерни банкарски интереси. Оклевање које сам показао има везе с сложеном природом динамике која постоји у сваком од нас и како се односи на ширу и ванвременску битку која је заправо екстернализација (покушај на спољном плану) онога што је скривено дубоко унутар сваког од нас. Чланак који читате треба сматрати уводом у сложену природу информација које ће се следити.

Семе је посађено у ПОМ-у од почетка, али пуна перспектива сада може бити приказана постепено, јер се свет трансформише по стопи која је данас невиђена по својој брзини. Контрола и манипулација информацијама да би се ова бескрајна битка скривала од нас прекрила је границе, идеологије, религије, и главне и алтернативне изворе, као и наше академске структуре и социо-економске оквире.

Нешто од онога што вам је речено да је лоше, заправо је добро. Нешто од онога што вам је речено да је добро је у ствари лоше. Навођење на странпутицу је свуда са измишљеним скриптама и изворима који пружају заштитне покриваче и завесе да би сте били скривени од светлости које постоји унутар вас. Овај чланак ће вам указати на сложеност око овог симулираног света.

Нација у овој дискусији је Русија. То је последњи бастион отпора непријатељској природи материјалног света. Стајао је тај бастион чврсто на Земљи док су изграђиване и уништаване империје око њега. Чак и пре него што је то постало Русија, регион је имао мистичну истакнутост у односу на правац и ток корупције који је поделио и фрагментирао свет.

Будући чланци ће се детаљније упознати о Руској прошлости и онима који су мигрирали у регион пре хиљада и хиљада година, доносећи са собом универзални, свеопшти закон људске исправности. За сада ћемо се усредсредити на новије догађаје и какве су последице за свет.

Идеологије и религије су алати светске непријатељске силе. Делови ових креација су неспособни били да потпуно контролишу и утичу на део светске исправности. Ови побуњени фрагменти су били у могућности да очувају делове њихових изворних идентитета, који за узврат представљају извор отпора светској непријатељској сили. Неки делови и карактеристике праведности су очувани у владајућим телима светске непријатељске силе а ово такође ради и у обрнутом смеру.

У наше сврхе овде ћемо користити поделу ислама кроз сунитске и шиитске вере. Полу-репрезентација добра, увек ће бити састављена од мањих размера и демографских скала. Као таква, исламска религија држи и непријатељску силу и исправност унутар догми и ритуала двају кључних подела сунитских и шиитских веровања.

На исти начин на који Католицизам чини највећу хришћанску деноминацију, Сунити су највећи део исламске вере. Заправо, Сунизам је већи од Католицизма, који укључује латинске и источне деноминације. Са друге стране, постојао је савез источне цркве и шиитске деноминације хиљаду година или више.

Да ли вас то изненађује?

Свето римско царство основано је 800нове ере када је Папа Лео крунисао Карла Великог као свог првог императора. Ово је трајало кратко време пре него што је постојање источног Светог Римског царства било оспорено из Италије кроз серију верских грађанских ратова и распуштено је.

Стратегија стварања источне цркве била је да спречи источну Европу да се усклади и уједини са Расима, словенским народом који је консолидовао власт у региону који би постао касније Русија.

Године 860. године народ Рус(Раси) је извршио своју једину велику војну експедицију и опсео Византијску престоницу Цариград, Константинопољ. Ову опсаду је подстакло када је Византија прекинула трговинске путеве Русије у Западну Европу у корист трговине са Хазарима. Стратегија контроле трговинских путева биће једна с којом се сусрећемо стално у истраживању светске историје.

Ова инвазија у Цариграда довела је до даљег подела и ратова који су коначно фрагментирали и расцепкали изворно источно Свето Римско царство под Карлом Великим и присилили представнике правичности у Источној Европи да реконструишу Свето римско царство под Отом Првим 962 године. Империја је трајала до 1806. године и њена историја испуњена је борбама против оних који су контролисали западну Европу, Блиски Исток и делове Централне Азије.

Један период релевантности за материјал у овом чланку је Хабсбуршка династија у Аустрији и њен савез са Русијом. Хабсбуржани су представљали темељ моћи у Светом Римском царству и били су у супротности са њеном западном деноминацијом. Током 16, 17 и 18. века, Хабзбурзу су ратовали са Сунитима Османлијама.

(Мој лични додатак на тему којег нема у овом тексту је да пошто је тада Србија била и званично под Турцима она се није ни видела у званичној историји, виделе су се само државе које су тада постојале а бориле се против Турака, ми смо се борили на страни Аустроугарске као што то знамо из наше историје сеоба Срба на Крајину као специјални борци против Турака)

Османлије су држале савезе са западноевропским силама током већине ових година. Француска, Немачка, па чак и Пољска, одржале су савезе са Османлијама. У будућим чланцима ући ћемо у поделе у западној Европи, али није без потребе да кажемо да ће главна дела наше тезе укључити промену моћи у Енглеској и Француској током свих година.

Дакле, правилно разумемо ток информација, временски период и догађаји који се разматрају у овом чланку су када су светске непријатељске снаге држале моћ на западу и бориле се да преузму контролу над истоком али су Русија и њени савези спречили тај исход.

Хабсбуршка династија је на крају постала део Аустроугарске империје која је такође држала савезе са Русијом. Све веће Отоманско царство наставило је да ратује са Аустроугарима али никада нису успешно постигли и задржали контролу над источном Европом. Шиити Персијанци су такође ушли у савез са Хабсбурзима и Аустроугарима и борили се у пет различитих ратова против сунитских Османлија.

На крају је међународна банкарска моћ на западу постала уморна од овога свега, напред и даље и уз финансијску подршку Федералних резерви америчке банке у Америци, употребила претњу Немачке у Првом свјетском рату да коначно раздвоји и фрагментира про-руске аустроугаре. Сунитски Отомани су се показали непоузданим и направљена је арапска побуна која је срушила Османлије и на крају довела до сунитске куће Сауд да стекне контролу над Доњим Блиским истоком.

Видимо да и даље постоје линије подела које су тада постојале између западне и источне Европе и Сунита и Шиита у савременом свету. После убиства Романових у Русији током Бољшевичке револуције, појавили су се међународни интереси банкарства који су коначно успели да уклоне Русе са власти и поставе другачији правац за нацију.

Али у годинама након Октобарске револуције остаци Руске владе су водили унутрашњи рат са бољшевицима. Бели, како су их звали, били су неорганизовани и формирали су лабаву Руску владу али су били опрани са сцене проширењем комунизма и оквира совјетског управљања који је успостављен 1922. Негде у сенкама, Руска историјска база моћи је издржала и вратила контролу Нације под комунистичком структуром током 1930-их. У даљем тексту ћемо истраживати ову линију истраживања али у наше сврхе овде треба схватити да је Немачка још једном искоришћена у Другом светском рату покушајем инвазије на Русију.

Русија је задржала савезе са шиитским исламским светом током послератног реструктурирања Блиског истока. Једине три шиитске већинске земље су Иран, Ирак и Сирија. (Исправка: Сирија није имала шиитску већину у то време али од западом вођене инвазије Иран је поново населио земљу са више шиита) Ирак је касније инфилтриран од стране међународних банкарских интереса са Садамом Хусеином који је водио десетогодишњи рат против Ирана након што је западни државни удар био преокренут.

Русија је јака и моћна као самосталана. Али када је подржана савезницима у источној Европи, на Блиском истоку и централној Азији, постаје све могуће али немогуће нападати је и контролисати. Од распада Совјетског Савеза, међународни банкарски интереси су течко радили и преломили источноевропске државе на своју страну, окружујући Русију кроз ширење НАТО-а.

Ево где ствари постају још сложеније са мултилатералном монетарном и геополитичком тезом. Међународни банкарски интереси требају померити глобалне финансијске и монетарне системе у мулти-валутни оквир, али морају осигурати да се сви региони и нације контролишу и раде под оквиром који је успостављен. С обзиром на историју проблема који су имали са Русијом, неопходна је стратегија за уклањање или уништавање Русије пре него што се формира већа евроазијска унија.

Евроазијска унија ће бити геополитичка и монетарна сила. Обзиром на то да је Шиитски Ислам увек био на супротној страни међународних банкарских интереса а Сунитски Ислам показао своју способност да настави своје интересе, као што је на пример контрола од 200 година на Иберијском полуострву (Шпанија и Португалија), Дом Сауд треба да буде подржан и напујдан док Руски савезници и Шиитска већина Сирија и Иран морају бити срушени и рециклирани у нови оквир Блиског истока.

Поплава сунитских муслимана у Европу последњих година створена је да трансформише и преправи демографију тог региона како би спречила било какве будуће савезе са Русијом. Када се англоамерички утицај и подршка уклоне из Европе, може постојати природна и историјска склоност европских народа, посебно на истоку, да се поново усагласе са Русијом, што би имало велики утицај на контролу Евроазијске уније и континент.

Изгледа да је масовна исламска миграција у Европу у последњих неколико година могла постићи оно што Османлије нису могле током векова.

Исламска инвазија и ширење тероризма такође је осмишљена тако да доведе до пада оних сегмената ислама који можда не потпомажу циљеве међународних банкарских интереса. Масовна миграција на Запад и негативни ефекат тероризма покренуће исламску реформу која ће да преправи религију Ислама да буде више усклађена са другим светским религијама.

Морамо да запамтимо да је снага светске непријатељске силе развила све светске религије и то још увек ради у савременом свету. Религија је једно од оружја које се тренутно користи против Русије. Државе Источне Европе које нису у складу са Русијом, попут Албаније и Чеченије, су већински Сунити. Ово није случајно.

Про-Руске нације у источној Европи које су забраниле НВО Џорџа Сороша схватају како се сунитска инвазија користи за стварање препреке између Русије и остатка Европе. Подразумева се да је Сорош један од највећих спонзора масовних сунитских миграција у Европу. Иако чујемо неке вести о Сиријским избеглицама, које би вероватно биле већином Шиити, докази би указали на то да већина миграната и избеглица нису Сиријци или да пролазе кроз Сирију пре него што се преселе у Европу.

Русија је постепено окружена војним снагама и системом ракетне одбране THAAD-а. Стратегија за окружење и изолацију Русије одвија се у реалном времену а пад Сирије и Ирана ће изазвати Русији неке велике проблеме. Путин и други у Руском естаблишменту су добро упознати са овим ризицима, због чега је вечни савез са Персијом (Иран) од виталног значаја да спречи пад Сирије.

Виђење да Кина подржава Русију не би требало узимати здраво за готово. Од опијумских ратова, Кина је под контролом међународних банкарских интереса. Пекинг и Хонг Конг су тако укорењени у глобалном банкарском систему светске непријатељске силе да их је тешко замислити да не укључују напад на Русију као на неку стратешку тачку низ пут.

Кина је једна од највећих власника дуга међународног банкарског интереса најновије јединице рачунања. Амерички долар ће бити потиснут на страну као и фунта и валуте Холандије, Француске, Шпаније и Португалапре њега. Маска се мења али методологија остаје иста. Ренминби ће се користити али на неки други начин овог пута, јер банкари имају нову рачунску јединицу која ће се развијати у наредних неколико деценија. Више ћемо ући у ову тему у другим чланцима.

Војска изграђена из источне Европе, Блиског Истока и Централне Азије и у Источну Азију са војним базама у Јапану и Јужној Кореји, ствара параметар офанзивних способности које ће се неизбежно користити против Русије у два или три прстена инвазије. Иако се Русија недавно приближивала Северној Кореји, вероватно је то лажни наратив који би значио заробљавање Руса у двојној дипломатији. Такве тактике су коришћене још од времена Карла Великог и Хазара.

Кина је мобилисала балистичке ракете на својој граници са Русијом. Ово би се чинило бесмислено , засновано на домету истих ракета али то би значило да се нешто друго намерава. Русија је мобилисала снаге на својој граници са Северном Корејом а у исто време претпоставља се да расту у пријатељству. Под фасадом и иза маске сви знају да се нешто друго дешава.

Међународни банкарски интереси планирају изолацију и уништавање Русије а Русија планира да брани своје интересе. Ово се дешава више од хиљаду година у источној Европи. Исте стране и савези постоје данас који су постојали. Образац је добро дефинисан и неки водећи индикатори могли би нам дати идеју о томе како се све то може испоставити.

Овај чланак је једноставан увод у тезу и концепт о којем ћемо дискутовати у будућим чланцима. Постоје симболи и методологије које можемо пратити хиљадама и хиљадама година уназад да би дефинисали поделу измедју светске противничке силе и моћи човечанске праведности.
Лудило људске историје почиње да добија смисао када га гледамо кроз ову безвремену призму. Сви људи који траже човечанску праведност би требало да подрже Русију у овој борби.
Стрпљење, интелигенцију и памет коју они (Русија) показују је сведочанство човечјег духа да преживи. Док војске и морнарице се гомилају на њиховим границама и на њиховим океанима, они нису претили никоме. Само ова чињеница би нам требала рећи све оно што треба да знамо.

-коментар Милорада Максимовића: „Буди се ген у белим људима јер иако се данас зову Американци или како већ, њихов ген је потекао од нашег пра рода. „

JC Collins се може контактирати на jcollins@philosophyofmetrics.com

https://philosophyofmetrics.com/the-destruction-of-russia/

Advertisements

One comment

  1. Верица Стојиљковић

    Хвала Милораду, на сваке врсте уложеном труду, како би се сви наши читаоци осведочили, да дан Сварога стварно, увелико светли овим простором Космоса. Хвала на жељи, да нама, овде, буду ближи мисаони процеси других народа јер само сазнање да постоји велики број људи, који прате блог са кога је овај текст, даје додатну снагу у борби за коначно расветљавање праве историје планете на којој живимо!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s