Драган Симовић: Не дозволите да вас заведу и жедне преко потока преведу!


Не дозволите да вас заведу и жедне преко потока преведу!

Србија је пуна усташких, ватиканских, атлантистичких, хазарских и рептилских спавача.

Спавачи су они које србомрзачке обавештајне службе – из Загреба, Беча, Ватикана, Берлина, Лондона, Брисела и Вашингтона – годинама припремају за разбијање Србства и разграђивање Србије.

Њихов задатак је да – пре но што дођу на власт – годинама глуме патриоте, националисте, чак и ултра-националисте, како би заварали, обманули, слудили и замађијали ионако неосвешћену и бесловесну светину која ће, потом, бити њихова гласачка машинерија.

Они који су пре двадесет-тридесет година били најгрлатији, најбучнији и најострашћенији србски патриоти и националисти, данас су највећи разбијачи, растурачи, разградитељи и издајници Србства и Србије.

У бити, они су одувек били оно што су данас, само што су неких година – а све по диктату и наређењу из рептилских центара моћи! –  морали да глуме патриотизам, родољубље и национализам.

Управо су такви, кроз векове, највеће штете наносили Србству и Србији, и због таквих су милиони Срба страдали у двадесетом веку!

Истинити и освешћени патриоти, родољуби и националисти, гле! једино могу да се појаве из редова Белих Срба и Белих Србкиња.

Сви други патриоти, родољуби и националисти јесу последње парије и палије – последњи белосветски олош и шљам који урушава, ружи, каља и сатире Бело Србство и Свету Србију.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s