ТЕСЛА – МИЉЕНИК И ШТИЋЕНИК БЕЛЕ БОГИЊЕ – Драган Симовић


20121117220330
Лирски записи из Звездане Акаше
 
По Вивеканандином сведочењу, Тесла је био предвиђен и послат – од духовних бића из Виших светова – да у овоме свету, у једном животном току, обитава сто четрдесет и четири године, колико и траје животни круг између двају рођења.
 
По тим Визијама духовних бића из Виших светова, замишљено је да се остваре и материјализују све Теслине идеје и визије на Земљи.
 
Ново доба Духа Стварања требало је, према пророчанствима из Акаше, да започне још у другој половини прошлога века.
 
Видовити ведски посвећеници, они који су повезани са Акашом, знаду да је за све време Теслиног боравка на Земљи, вођен, у Вишим световима, жесток рат између Светлости и Таме.
 
Тесла је био изабраник и миљеник Белих Богова, а превасходно Богиње Самилости – коју је звао Белом Вилом и Женом од Светлости – женским божанским бићем из Виших светова Стварања, која је, без престанка, будно мотрила на њега.
 
Остаје неоткривена и неразјашњена тајна, како је, у једном тренутку, попустила позорност божанских бића, када је Тесла – изненада и мучки (Срби би рекли: потуљено!), у ноћи уочи (Православног) Божића – задављен у својој хотелској соби.
 
Уморством Тесле – од стране мрачних ентитета, а по налогу црног племства и владара из сенке – осујећено је свеколико Бело Човечанство, и тако одгођен космички и божански почетак Новога доба Духа Стварања.
 
(Бела Голубица, која се спомиње у многим сведочењима Теслиних савременика, јесте пројављивање (материјализација, оваплоћење, утеловљење) Жене од Светлости – Богиње Самилости и Беле Виле из Виших светова – са којом је Тесла, од најранијег детињства, преко Мајке, био онострано и тајинствено повезан.)
 
Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s