Драган Симовић: КАЖА О БЕЛОМ СРБИНУ – ЖИВИН ПЛЕС


ЛИРИКА ВЕЧНОГ ТРЕНУТКА

 

 

Ево мојих најновијих увида из Акаше, па ви просудите сами.

Новак Ђоковић је расни Бели Србин.

Као расни, самосвесни и самобитни Бели Србин, он је на свом дејственом пољу НЕПОБЕДИВ.

НЕПОБЕДИВ је, наравно, сваки расни, самосвесни и самобитни Бели Србин на својему пољу стварања, дејствовања, играња и борења.

Зашто је НЕПОБЕДИВ сваки расни и самосвесни Бели Србин?

Зато што је тајинствено, овострано и онострано, повезан са Галактичким Језгром, са Ритмом Космоса и Васељене, са Извором Живота и Стварања, и зато што је за Њега – расног и самобитног Белог Србина – све што чини, дела и ствара –  космички плес – ЖИВИН ПЛЕС.

Али, АЛИ (ово АЛИ наглашавам), Новак је, будући расни и самосвесни Бели Србин – Србин Хиперборејац и Аријевац – био, уистини, велико „искушење“ и велики „изазов“ за све рептиле и паразите у свету, за тајне и мрачне владаре из сенке, као и за ине језуитско-ватиканске хибридне нације, нације вештачки и лабораторијски створене од белосветског олоша, смећа и отпада, те је морао, на овај или онај начин, да буде што пре, и заувек, макнут са ГЛОБАЛНОГ ТРОНА.

Једна од најпотуљенијих раса људскога рода (а то су Англи, Брити, Енглези), раса најоданијих слугу рептила и паразита, добила је задатак, да, на све могуће и немогуће начине, макне Новака Ђоковића са ГЛОБАЛНОГ ТРОНА по не знам све коју цену!

Против Новака је вођен и јавни и тајни рат.

Онај тајни рат, рат на свим невидљивим и оностраним пољима, јесте много потуљенији, прљавији и, наравно, опаснији.

Новака су рептилски душмани једноствано присили, приморали и, буквално, уценили, да мора да сиђе са ГЛОБАЛНОГ ТРОНА – но, не да сиђе дично и достојно Белог Србина, већ да глуми пораз за поразом, да буде исмејан, понижен и повређен до краја.

Много пре тога, схвативши које се све најпрљавије игре воде око њега а против њега, Новак је намеравао, да достојно и часно Белог Србина Аријевца, изиђе пред медије и камере и објави, како је из неких виших разлога одлучио – будући да је доказао како је НЕПОБЕДИВ – да заувек напусти БЕЛИ СПОРТ, те да се посвети духовном развоју, како властитом тако и своје породице.

Али (опет АЛИ), то му није дозвољено, чак му је и запрећено!

Јер би, у том случају, Новак био победник, ликовао би и тријумфовао достојно Белог Србина, а ОНИ би (ОНИ: паразити, рептили и све ине рептилске и паразитске нације) били поражена и губитничка страна.

Све оно што се после тога одвијало пред нашим очима, бејаше само ПРЕДСТАВА-ФАРСА за „луду ђецу“, за неосвешћену и бесловесну светину и руљу, за јавност чији је ум и дух давно поробљен.

Да закључимо: НОВАК ЈЕ НЕПОБЕДИВ, али је морао да глуми све оне поразе, зато што су били уцењени и он и свеколика његова породица!

Ја писах што видех и сазнах од својих тајних и оностраних обавештајаца преко Акаше, а ви просудите сами!

 

Advertisements

5 comments

 1. Светислав

  Крваве паре Новака Ђоковића

  Србија пропада, а српски народ нестаје… Банде криминалаца отимају нашем народу фабрике, руднике, земљу, воду… Полиција пребија раднике… Војска нема чамце ни батеријске лампе… Милијарде евра сваке године бивају пребачене на рачуне у иностранству… Одиграва се завршни чин отимања Космета… Трећеразредни политичари са Запада долазе у Београд да нам постављају ултиматуме… Убедљива већина младих жели да напусти земљу… Кога то занима? Судећи по новинским извештајима и телевизијским емисијама – никога. Питање свих питања је да ли је Новак Ђоковић победио на неком турниру и колико је новца „зарадио“.
  „Фондација Новак Ђоковић“ уложила је, у августу ове (2014.) године, пар стотина хиљада евра у опремање дечијих вртића и забавишта. Још један „хумани“ гест „нашег великог шампиона“ који је добио подршку јавности. Шта се крије иза ових „хуманитарних“ акција?
  Наши „врхунски спортисти“, на челу са Ђоковићем и Дивцем, применили су метод који одавно користи пљачкашка „елита“ на Западу: да користи несрећу обесправљених радних слојева да би створила ореол „доброчинитеља“ и купили јавност. Који ће човек који има самопоштовање да користи туђу несрећу да би себе рекламирао? Онај ко стварно жели да помогне, он то ради без помпе.
  Новак Ђоковић је само у 2013. на турнирима и од реклама „зарадио“ преко 27 милиона долара. Не постоји податак да је платио порез Србији – чији је држављанин. Колико Новак Ђоковић и други „врхунски“ спортисти, тренери и спортски менаџери дугују нашој држави? Када се имају у виду године које су за нама, ради се о стотинама милиона долара и евра.
  Ули Хенес, легенда немачког фудбала и најуспешнији менаџер „Бајерна“, осуђен је у Немачкој на 3,5 године затвора због утаје пореза. Отац тенисерке Штефи Граф био је осуђен на 7 година затвора због манипулације са пореским листама своје ћерке. Шта је са нашом државом? Због чега су утајивачи пореза из света професионалног спорта изнад закона? Да ли се ради о додворавању масама, или о систематском поткупљивању политичара, државних службеника и новинара од стране „врхунских“ спортиста?
  Како је могуће да „врхунски“ тенисери за победу на неком турниру добију више од 2 милиона долара? Да би зарадио 2 милиона долара просечно плаћени радник у свету треба да ради 500 година! Ђоковић и његове „колеге“ из света тениса тај новац „зараде“ за неколико сати „играња“. Због чега тениски циркузанери добијају новац о коме радници не могу ни да сањају? Које друштвене вредности стварају тенисери? Оно што они заправо „раде“ је пребацивање тениске лоптице са једног на други део терена.
  Играчка техника у спорту нема еманципаторски, већ забављачко-циркузанерски карактер. Она је средствo за производњу „спектакла“ са којим треба интегрисати људе у владајући поредак. Са њом се не развијају истинске људске моћи, већ облици манипулације и уништавања људи као културних и природних бића. Савладавајући играчку технику, спортиста се обрачунава са својим духовним и играчким бићем. Што је „већи тенисер“, спортиста је мање човек. Он постаје својеврсни фах-идиот како у менталном, тако и у телесном смислу. „Тенисер“ је облик у коме се човек отуђује од себе као човека.
  Да би се схватила права природа „врхунског“ тениса, треба имати у виду ко плаћа светску тениску „елиту“. То су, пре свега, „добротворне“ фондације Била Гејтса, „Монсанто“, највеће светске банке, „Пума“, „Адидас“, „Кока-кола“… Ђоковић, Надал, Федерер… су кловнови најмоћнијих капиталистичких кланова и као такви заштитни знак савременог капитализма. Они су јуришници „новог светског (америчког) поретка“ који уништава човечанство и живот на Земљи. „Врхунски спортисти“ спадају у 1% светске богаташке „елите“. Јахте, куће и поседи, ексклузивна одмаралишта, боравак у најскупљим хотелима, огроман новац у западним банкама… Они су органски део богаташке „елите“ која влада светом. „Посебност“ Ђоковића је у томе, што своје рекламне паное поставља преко целих зграда и што диже себи споменике по Србији!
  Све веће суме коју добијају тенисери пропорционалне су све већој беди у којој се налази све већи део радничке популације у свету. „Спорт је најјефтинија духовна храна за радне масе – која их држи под контролом!“ – то је златно правило спорта до кога је дошао Пјер де Кубертен – званично „отац“ модерног олимпизма. Спортисти не стварају друштвене вредности, већ деполитизују потлачене и на тај начин служе очувању владајућег поретка.
  Тенисери нису „представници својих нација“, већ јаничари најмоћнијих капиталистичких корпорација које користе спорт да униште националне културе и национално-слободарску самосвест. Спорт је круна „мондијалистичког“ погледа на свет, а модерни олимпизам је прва и најважнија мондијалистичка религија. Истовремено, тенисери су трчећи рекламни панои највећих капиталистичких корпорација и као такви произвођачи потрошачког менталитета – који је покретачка снага „потрошачког друштва“ које све интензивније угрожава опстанак човечанства.
  Новац који „зарађује“ и „поклања“ Новак Ђоковић је крвави новац који су капиталистички зликовци отели од радника и са којим плаћају спортисте-најамнике да „испирају мозак“ потлаченима и стварају од њих покорне идиоте.
  „Навијати“ за Новака Ђоковића и његову тенисeрску братију заправо је давање подршке џелатима човечанства да докрајче свој монструозни „посао“: да се обрачунају с критичко-мењалачким умом и униште живот на Земљи.

  Љубодраг Симоновић

 2. Верица Стојиљковић

  Познати су ставови Љубодрага Симоновића – Дуција (својевремено учесника светских такмичења), но њега можемо саслушати али не и одобрити у свим изнетим ставовима.
  Ружити онога ко је прославио снагом свога срца свој народ и своју земљу најблаже речено је – неодговорно.
  За своје знање и успехе Новак дугује само својој породици, будући да га ова држава није помогла у одрастању у врсног спортисту.
  Време у коме је Новак првак света јесте тешко – праћено несрећама свих врста и у свету и код нас у Србији….да ли би Новак био по вољи неких грађана да је остао на маргинама овог спорта, да није радио на развоју свога талента? Не знам!
  Ако је Новак крив што на свим такмичењима учествује, онда смо криви сви ми који упорно пратимо друге наше спортисте и индивидуалног и колективног спорта на разна светска такмичења!
  Или за то…нисмо криви?
  Да ли је Новак крив због тога што ,,спорт деполитизује потлачене, и што је ,,Спорт круна „мондијалистичког“ погледа на свет,,? Није! Потлачени не треба да буду потлачени а за то постоји много начина борбе – борбе о којој многи само причају али – не приближавају јој се !
  Суме новца о којима се говори су онолике колике се исплаћују и свим другим победницима тениских турнира. Део тог новца Новак даје у добротборне сврхе – али – нама ни то не одговара јер то треба радити без ,,помпе,,. а ако би тако радио, био би са свих страна нападнут како не даје новац у те сврхе. Наравно, тешко је погодити и учинити праву ствар- ону која ће одговарати већини.
  Поздрављам све што је овај Србин учинио јер је храброшћу срца и снагом своје личности још једном показао СВЕТУ ко су и какви СРБИ!

  • Tatjана

   Драга Верице,
   Хвала за овај коментар. Управо је тако. Ко би свету угодио. Новак је сметао онима у свету, јер није неки Енглез, Француз или неко такав. Па им покупио трофеје, новац, славу, а то изазива завист. Кад је неко завидан, то је ДОБАР знак. Значи иде ти добро, само настави.
   Видело се и по навијачима да га не трпе, као “откуд овај да нас побеђује“. И то је тако, али како је могуће да још и ми налазимо њему толике мане. Одакле толике потребе да идемо против себе? Није плачао порез у Србији? А, шта би било и да јесте? Где би тај порез завршио? Као ови политичари су баш “домаћини“, па би то они давали где треба. Све се плашим. Овако је он сам давао новац где је хтео, за вртиће и сл. И ту су га напали, дакле ни то не ваља!. Да је давао за оне странке на власти и њихове потребе, онда би можда био хваљен. Можда је требао да даје за “Ријалити шоу“, који наш свет тако радо гледа.
   Слушала сам и коментар неких наших људи овде, који су се бунили и били разочарани, кажу :“Како оно онако, па што се није лепо прекрстио кад је добио трофеј?“ Невероватно.
   Ђоковић је свакако наш Витез Првог реда. Марљиво је радио од малих ногу. Жртвовао много времена и труда, да достигне ово што јесте. Доказао да се може кад се хоће! Камо среће да ми сви тако радимо на свим пољима.

   • Верица Стојиљковић

    Да, драга Татјана! Камо среће да ми сви тако радимо на свим пољима и да сви будемо Витези и Витезице Првог реда!

 3. Жељко Стрика

  Све је тако Песниче!

  Ја бих још додао, треба одвојити човјека и вансеријског и непобједивог спотисту Новака Ђоковића од „Џокера“ односно улоге коју је добио да игра.

  Сваки врхунски спортиста који уђе у тај шоу мора да пристане , прије или касније, да игра по правилима које су написали они који мисле да владају свијетом. Тако су ти савремени гладијатори све, само не слободни људи који могу да одлучују шта ће се десити с њиховим парама, којег спонзора ће узети, шта ће изјавити и на крају крајева могу да побјеђују само док то одговара онима који су написали правила. Уколико не пристану да играју по правилима, врло брзо се испостави не само да нису власници „својих“ пара (намјештени порески скандали и сл.), већ да нису ни власници својих живота или живота својих најближих (овдје ми пада на памет Бразилац и исто тако непобједиви Ајртон Сена)…

  Поздрав

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s