Игор Арепјев : Завет предстојећег – Библија будућности Књига друга, глава друга –Текст 9


  1. И био сам ја у Храму Небеском. И видео сам Књигу

Оца Небеског. И видео сам Оца, и говорио сам са њим.

И рече Он: сине мој, приђи ближе и погледај Књигу.

И видео сам ја како светлост која потиче из моје душе осветљава Књигу и, одражавајући се, не мења структуру, опет се враћа у душу. А за то време у Књизи ја видим слова и речи, такође видим Свет, Свет Оца. Речи из књиге као да испливавају из дубине океана и ја могу да их читам.

  1. На првој страници, чија је дубина неизмерна и бескрајна, јер је то пут доступан свима – реч Бог и светлост у књизи која се прелива из беле боје у златну. Подигао сам руку према светлости и видео да између беле и златне светлости постоји прелаз. Он и ствара превод текста Књиге и речи чини читљивим.

Прва реч Бог, и ја видим Бога, чујем га и говорим с Њим, као и свако из своје душе који се обраћа и тражи помоћ по вољи својој од Бога, тражи знања, разумевање и благостање, ма где он био, он види Бога и добија помоћ.

  1. 3. Ја видим Творца и Он је велики. Његова реч је једноставна и знања су доступна сваком човеку, који је веран искри Бога, која се налази у души свакога.

Царство Оца небеског је велико, и људи комуницирају, преносе знања једни другима и обраћају се Богу и знају где је Он, и знају да је Он у душама њиховим. И он је у Свету, јер је Он – и Свет, и душа Света, као и душа сваког човека. И Бог је вечан, и душа коју је Он створио и која је дата сваком човеку – вечита је структура Света, која реално гради Свет, Свет Оца, у коме је Отац, И Отац је створио душу, која гради и ствара човека као личност, а сам човек, на основу знања из душе која му је Бог дао гради Свет у коме он живи, испуњавајући га животом и преносећи знања од човека човеку.

  1. Ја видим царство Небеско и видим структуре које развијају Свет Небески и Свет земаљаски, ја видим живот, ја видим Бога који је створио Свет, човека, дао знања о Свету и човеку и удахнуо живот, и живот развија, помажући и спасавајући човека. Сам човек, као личност, схвата своју одлуку и избор, који је он учинио сада или раније, или размишља о одлуци, или ће је у будућности донети. Разноврсна је структура избора и одлука, али избор мора бити тачан и адекватан квалитетима душе конкретне личности.
  2. И говорио је Отац: Књига поред које стојиш захтева разумевање и тачност онога што радиш, ствараш и видиш. Речи из Књиге из беле светлости – то су моје речи, а из златне боје – то је превод текста у испољену структуру и у читљиве речи. Ти треба да читаш речи које се састоје од светлости и испуњене светлошћу изнутра.

И захвалих ја Оцу Небеском за знање које Он даје сваком човеку..

Извор: фејсбук страница Владана Пантелића

 

Advertisements

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s