Драган Симовић: ВЕЛИКА ДУША РУСИЈЕ


 

 

 

Не мора човек бити русофил – довољно је само да осећа својим срцем и мисли својом главом – да би схватио, да управо Русија чува Човечанство, чува човечански и божански поредак на Земљи.

Кад кажем Русија, онда мислим на Биће и Дух Русије, мислим на Русију космичке и божанске Вертикале, мислим на Велику Душу Русије, мислим на онострану и мистичну Русију која је изван и понад свега материјалног и појавног у овоме свету.

Русија је давно, још у Доба Хипербореје, у Доба Белих Ура, изабрана, од стране светлосних и божанских бића из Вишњих звезданих и божанских светова, да чува Гају (Мајку Земљу), да чува планетарну Културу и Духовност, да одржава равнотежу између Светла и Таме, Љубави и Мржње, Добра и Зла.

Русија је последња и једина одбрана свеколиких изворних европских тековина и вредности, последња и једина Идеја Свесности, Свести, Самосвести и Самобитности Првобитних Европљана.

Русија је последњи, али и најтврђи, најчвршћи и најстаменији, бедем одбране Првобитне Европе, Европе Културе, Стваралаштва и Духа, Европе Словесности.

Стога, опстанак Русије значи: опстанак Човечанства, опстанак Божанског Поретка на Земљи, опстанак Културе, Духа и Стваралаштва.

Без Русије, Словесно Човечанство нема будућности!

Ово је веома важно, ово је, уистини, битно, да схватимо и освестимо.

 

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s