О ДЕЛФИНИМА


Модерна наука сматра да делфини комуницирају једни са другима помоћу ултразвука. Али то је фундаментално погрешна представа.

Помоћу ултразвука … делфини се оријентишу у води, јер они имају веома лош и ограничен вид.  Они комуницирају једни са другима заправо телепатски, а не путем ултразвука, како научници мисле, стога је јасно шта се може постићи у проучавању интелигенције делфина, истражујући ултразвук!

Са Јуријем у Делфинарију је била Наталиа А , која је, будући у води са делфинима, намеравала да их ментално пита за помоћ. Одмах је један делфин допливао ка њој, односно женски делфин, који се звао Лада, како се испоставило касније. Она је била вођа овог малог стада делфина у Делфинаријуму.

Када је Наталија наставила да шаље телепатске поруке, Лада је са радошћу ушла у телепатски контакт, објашњавајући како је тешко са њиховим „тренерима“ који не разумеју, да они телепатски комуницирају и да од њих траже да раде глупе трикове, а они су приморани да их извршавају, иначе могу да очекују смрт од глади. Постаје болно жао створења, који себе називају човеком разумним – Хомо сапиенс а који се понашају као неразумна деца.

На ком основу „научници“ верују да понашање и живот свих живих бића на планети треба да се подчини натегнутим идејама које никада нису имале озбиљан темељ? То је посебно питање, али сада, назад у телепатски контакт са делфинима.

Лада је телепатски пренела информације о животу делфина у заточеништву и о томе зашто они живе у заточеништву много мање него на слободи. Скраћење живота има мање везе са слободом, већ са губитком јединства са океаном. Океани су акумулирали у себи милијардама година огроман потенцијал животне силе и делфини у дивљини су у сталном контакту са биопољем океана, што им помаже да оптимално нормализују своје животне функције.

Поред тога, дивље јато делфина ствара заједничко пси поље, а то им такође помаже у оптимизацији животних процеса. Још једна занимљива чињеница да делфини понекад убијају нападајуће ајкуле моћним пси пољем.

Пси потенцијал они користе и како заштитно оружје.

Током телепатских контакта, открио сам, да су делфини давно ушли у телепатску везу са другим цивилизацијама космоса.

Јединствена цивилизација, са којом још увек нису успели да успоставе контакт је наша хуманоидна цивилизација Мидгард Земље!

Зар  није иронично, да ова жива бића не могу да успоставе везу са другим интелигентним бићима са исте планете само што су  они (тј, људи) толико арогантна у својим схватањима,  како се природа „треба да“  развија и као слепе будале тврде да знају боље него ико други (чак и од саме природе) Велику Замисао Природе.

У прошлости су већ успостављени телепатски контакти делфина са људима. Као резултат тога, чак се појавио култ Делфа на острову Крит и свуда на подручју Медитерана –  посебно надарени, телепатским способностма људи, већином жене, могли су да остваре телепатску комуникацију између две живе расе Мидгард-Еартх, достижући потпуно другачији еволуциони пут. Зато је и био симбол овог култа девојка која плеше у води са делфином …

„Огледало моје душе“ Н. Левашов

 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s