Николај Левашов : О Месецу


… Још једна чињеница, која говори у корист тога да колонизација Мидгард-земље  белом расом није био несрећан случај, је да је наша луна (Месец) вештачки створен објекат, пресељен у орбиту око Мидгард-земље милионима година раније. У последње време средства масовног информисања, све више доносе чињенице, да је месец вештачког порекла:

  1. Луна (Месец) је шупље небеско тело. То потврђује и чињеница да су сви лунарни кратери, узроковани падом метеорита на његову површину, а без обзира на пречник сваког кратера, исте дубине. То је потпуно супротно природи експлозија које произлазе из утицаја удара метеорита на површину планете. У складу са овом природом, дубина треба да буде већа чим је пречник кратера већи, чак и пречник и дубина кратера зависе од величине палог метеорита, брзином сличној свемирским брзинама – неколико десетина километара у секунди.

У одсуству атмосфере, не постоји ништа што ће успорити брзину пада метеорита, а и последица таквог судара мора да буде невероватна. Ове „чудне“ дубине кратера на Месецу, без обзира на њихов пречник, могу се објаснити тако, да се падајући метеорит, при свом удару на површину Месеца, сусретао на истој дубини са невероватно тврдим материјалом који не може бити природног порекла. Током милиона година материјали падајућих метеорита створили су видљив рељеф, који смо сви упознали са фотографија.

Потврђује то и налаз посаде Апола 20, полузакопане ванземаљске летелице на површини Месеца, коју су открили током рутинског обилажења и снимања овог небеског тела. Овај брод је лежао на том месту јако дуго.

  1. Постоје видео записи присуства на Месецу летилица других цивилизација.

На документарним видео снимцима јасно су видљиви свемирски бродови других цивилизација, који су летели ка Северном полу Месечеве површине и великом брзином облетели Месец дуж меридијана, и летели испод површине Месеца на Јужни пол. У прилично дугом периоду помоћу видео надзора, регистроване су појаве летелица многих других цивилизација како лете изнад Месечеве површине. У принципу, ови ефекти примећени су и на тамној страни Месеца, која се не може посматрати са површине Мидгард- Земље.

  1. Анализа радио таласима дала је потпуно неочекиван резултат, потврђујући да је Месец шупаљ и да је вештачког порекла.

  1. Анализа узорака са површине Месеца дала је истраживачима чудан резултат – Старост Месеца је скоро четири милијарде година старија од старости соларног система. Сада је немогуће тачно рећи, какви су били уништени месеци – Лела и Фата, природног или вештачког порекла, а није ни важно. Оно што је важно, јесте да су у време колонизације беле расе око Мидгард Земље била три месеци, од којих је – један вештачког порекла. Такође је чињеница да су месец Лела и месец Фата уништени само зато што су Тамне Силе направили на њима своје базе, које су у различитим временима покушали да користе као одскочну даску да освоје Мидгард Земљу.

Дакле, колонизација Мидгард-земље, у сваком случају, није била несрећа, већ унапред припремљена акција. Могуће је, да је Мидгард-земља припремана за колонизацију у потпуној тајности, од стране Светлих Сила, да би се спречило прерано цурење информација у табор Тамних Сила. Таква тајност је била због улоге коју ће у будућности имати Мидгард Земља, у текућем рату Светлих и Тамних сила. Насељавање Мидгард-земље представницима многих цивилизација беле расе говори о томе, да је припремана за улогу по питању супротстављених снага стварања и снага разарања, живота и смрти. И то, када су се на Мидгард Земљи појавили и наставили да се појављују космички паразити током постојања цивилизације на Мидгард Земљи, само потврђује.

(“Русија у закривљеним огледалима” Николај Левашов, Том 2, ПОГЛАВЉЕ 1. ЗВЕЗДАНО ЦАРСТВО БЕЛЕ РАСЕ : 02.01. ПОЈАВА КОЛОНИЈА БЕЛЕ РАСЕ НА МИДГАРД-ЗЕМЉИ, стр. 25)

Извор: фејсбук страница- Мидгард земља и тајне око ње-

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s