Коментар Раданске Виле на лирске записе „О Знању Богова“: ПРЕДАЈ СВЕ ТВОРЦУ, ПРЕДАЈ ИЗНУТРА СЕБЕ ЊЕМУ И НЕКА ТЕ ОН ВОДИ У СВЕМУ!


 

 

Дивотан ти је запис Вилењаче, предај све Творцу, предај изнутра себе њему и нека те он води у свему, отпусти те страхове од незнања и сиромаштва, имаћеш увек све довољно, не страхуј, не граби, воли и у свему ухвати смисао живота, ово је и даље наш раст за навише, ништа друго и ништа лоше (не сврставај као лоше-тама, већ тако то треба да прође то је нешто што мене васпитава, извуци себе из свега у чистоти, ово се само мала равнотежа-хармонија твог духа правде и душе прави, јер у духу правде често себе подигнемо толико навише да заборавимо око себе да ценимо остале душе које иду својим путем (полако у незнању) али кад се погледа свако је толико свестан и у свом знању тачно онолико колико треба да буде од Творца (нема случајности) сви смо повезани и умрежени, да се подижемо и свестимо у знању, и свако је битан једно другоме. Дух је велики, али душа треба да буде још мекша, милија, питомија, топла и то је права лепота када се то сједини: Блаженство духа и мир у души!

И дивотно си написао да смо  у Знању Богова, смрти не би било!

Ово све што пишем теби, учим на себи, и тако се васпитавам! Поверење Божје у себе усади и воља добра божја свуда да ме прати, ослободи ме свих страхова и брига! Оче Небески тебе у себи славим!

А ми смо ту и даље да гледамо и подижемо правду у чистоти и навише, то добро треба знати! јер то су Сунчеви Ратници!

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s