ВОЈНА ТРАДИЦИЈА АРИЈЕВАЦА – Георгиј Сидоров глава 16. КОМУНИКАЦИЈА СА СВЕТОМ ДРВЕЋА


Без изузетка, дрвеће се дели на „донаторе“ и „вампире“. Неко дрвеће даје енергију, друго га одузима. За нас су корисна и једна и друга. Живећи у граду, човек не само да учествује у условима недостатка кисеоника и виталне енергије, већ је склон још и разним болестима. Оне могу бити изазване бактеријама, вирусима и утицајем негативних информација. Човеку, који се занима северном борилачком традицијом потребна је блиска комуникација са светом дрвећа. Ако се осећате лоше, морате се окренути вампирском стаблу. То су јасика, аронија, черемуха, јеле и неко друго жбуње и дрвеће. Неопходно је прићи дрвету и наслонити се на њега кичмом. При томе морате тражити од дрвета да преузме све негативно. Можете питати и речима и ментално – није стварно важно – дрво ће и даље чути човека и помоћи му да се отараси болног стања. Поред испумпавања из вашег тела негативности, дрво-вампир гради око вас још и посебну енергетску чауру, која ће вашем етеричном оклопу омогућити непропустљивост за многе болести. Имајте на уму: ни јасика, ни аронија, ни јеле, практично се никада не разболе.

Нешто слично ће се десити са човеком након вишеструке комуникације са дрветом-вампиром. Обично, обраћање дрвету-вампиру се врши једном у три дана и не дуже од 10-15 минута.

Након тога, како током ове терапије осећате вртоглавицу и осећате пријатну слабост, морате се затим окренути донаторском стаблу, на пример, бору или храсту.Неопходно је да загрлите дрво својим рукама и прислоните на њега чело и груди. У овом тренутку треба да се обратите дрвету-донору са захтевом да вам да што више здравља и снаге. Кроз неко време ћете осетити у себи свеж, непознат вам проток енергије. Поред тога, ако се ви ускладите са дрветом-донором и обратите му се пријатељски, оно ће вас одвести у своје информационо поље. То значи да није важно где ћете бити; само треба ментално питати свог пријатеља дрво-донатора, и одмах ће вас испунити потребном енергијом. Дакле, наши мудри преци су имали по неколико пријатеља дрвећа-донатора и ментално се никада са њима нису растављали. Нећу објашњавати шта то значи, мислим да је и овако јасно, да је такав човек био практично енергетски неисцрпан.

превео: Душан Ми

Извор:фејсбук страница –Мидгард земља и тајне око ње-

 

 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s