Драган Симовић: ПУТ НАВИШЕ – КА ИЗВОРУ ЖИВОТА И ЈЕЗГРУ СТВАРАЊА


ЛИРИКА ВЕЧНОГ ТРЕНУТКА

 

 

Овако сам ја видео у својим песничким и вилењачким визијама.

Смрт је, истовремено, и поновно рођење.

Један део нас умире за овај свет, један део нас остаје у овоме свету, а један део нас одлази заувек са овога света и путује ка Вишњим световима.

Ми вазда, и без престанка, кроз све своје животне токове, стремимо Навише, ка Вишњим световима.

Тај поступак илити процес никада се не окончава – без свршетка је у Божјем Стварању.

Свако од нас, уз ово видљиво, физичко, материјално тело, има још неколика тела која су невидљива и непојмљива нашим физичким чулима.

Не могу да кажем колико још невидљивих тела имамо, јер је то различито од човека до човека.

Они који су на ниском ступњу духовне и космичке еволуције, имају уз физичко тело још два или три невидљива тела; они који су на нешто вишем ступњу развоја, имају уз физичко тело још пет или шест невидљивих тела; они који су на високом ступњу еволуције, који су стицали знања и творили дела љубави кроз своје животне токове, могу да имају још дванаест невидљивих тела.

Са овим највишим – десетим, једанаестим и дванаестим – невидљивим телима, они бивају изравно повезани са Створитељем и Извором Живота, и тако постају Чиста Светлост, Чиста Љубав, Чиста Свест у самом Језгру Стварања.

Сад замислимо једног великог посвећеника – Изасланика Божјег, Аватара – који је развио дванаест невидљивих тела,  који је боравио неко време у овоме свету, а потом напустио своје материјално тело и отишао са овога света.

У тренутку смрти илити напуштања физичког тела и овога света, његова три највиша невидљива тела – која су Чиста Светлост, Чиста Љубав и Чиста Свест – одлазе изравно, у делићу тренутка, у Сферу Створитеља, у Језгро Стварања; седмо, осмо и девето одлазе у Сферу Белих Богова и Белих Богиња; четврто, пето и шесто невидљиво тело одлазе у Сферу Звезда, у Сферу Вилењака илити Анђела; прво, друго и треће невидљиво тело остају у Сфери Планета, у Сфери Мидгарда.

Прво и друго невидљиво тело које остаје у Сфери Мидгарда временом се разлаже и прелази у чисту енергију, док треће тело, тело које је стварано делима љубави на Мидгарду, остаје трајно у Сфери Мидгарда, трајно у Поткама Мидгарда, трајно у Информационом Пољу Мидгарда, и бива изравно повезано са три највиша тела која су у Језгру Стварања, у Сфери Створитеља.

Све идеје, све визије, сва песничка, стваралачка, уметничка и научна надахнућа долазе нам из Информационог Поља Мидгарда где је заувек остало треће невидљиво тело великих посвећеника који су негда боравили на Мидгарду, кроз столећа, тисућлећа и еоне.

Песницима, уметницима и научницима, који у овоме времену бораве на Мидгарду, све инспирације, све визије и све идеје долазе управо отуда – из Информационог Поља Мидгарда, а, већ рекосмо, да је Информационо Поље Мидгарда изравно повезано са Језгром Стварања, са Сфером Створитеља.

Ово су моје песничке и вилењачке визије, моји снови, моји увиди из Акаше.

Све што стварам и пишем, стварам и пишем превасходно зарад себе, због себе, јер, када будем напустио овај свет, ови ће ми записи служити као подсетник и водич на оностраним пропутовањима.

Знано је одавно, да се песници, уметници и ини ствараоци срећу на свом звезданом пропутовању кроз оностране светове, са својим сновима, визијама, речима и делима, те им енергија тих дела, уистини, бива неке врсте погонског горива ка Језгру Стварања, ка Извору Живота.

Ви, који читате ове записе – а уколико се у њима не проналазите – немојте мени веровати на реч, немојте ми уопште унапред ништа веровати, већ сами трагајте и освешћујте!

 

 

(У Великом Гају, 14. рујна 7526.)

2 comments

 1. Верица Стојиљковић

  Читам записе и гледам – настављамо живот- ми – исти- само нарасли, напредовали, на другоме нивоу..као електрони кад оду на други ниво… нивоа има колико има…има и поднивоа… нивоа поднивоа..
  Може бити да Творац једну суштину подели на много њих и пусти у светове.. делови суштине се образују, стичу знања…срећу са својим деловима који су стекли друга знања..и сједињују…сједињују ….
  Саме суштине могу своје делове ,,пустити,, у искуство које је потребно стећи….делови се опет срећу, сједињују,,, и обогаћени враћају првобитној суштини од које су настали. Када се, више делова суштина мушких и женских у љубави препознају и тако заједно пут настављају – настали од љубави, крећу се заједно на путу љубави, ка дому љубави – то Творац је сам!

 2. Ирена

  Волумен набоја зависи од текућине која прожима…Сва тела нису иста,објекат посматрања зависи од погледа и садржаја у очима…Тако и тела множе се и збрајају,…Не може се очекивати оно ЧУДО над ЧУДИМА ако је празан садржај у грудима…
  Ритам,музика у њедрима сигнализира синапсама,управаља главама.И тај ритам,и та музика ГЛЕ РИТМИЧНО РАЗЛИЧИТА АЛ НАБОЈЕМ ИСТИМ ОБОГАЋЕНА,склапа елементарни извор ПОЧЕТНОГ КОЛА.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s