Драган Симовић: Ово сам још давно освестио…


ЛИРИКА ВЕЧНОГ ТРЕНУТКА

 

 

Хајде да освестимо нешто што је требало да освесте наши дедови и прадедови.

Енглези и Американци, као и већина западних народа –  јудео-кршћана, хазаро-хришћана, католика и језуита – никада не могу бити ничији пријатељи, а поготову не пријатељима Срба и Руса.

Њихов душевно-духовни склоп је такав, да су они – по предаторској и готованској природи својој – потајни, потуљени и подмукли непријатељи чак и пријатељима својим, јер су вероломни, среброљубиви, охоли, грамзиви, лукави, незасити и алави.

И још нешто, веома важно!

Њихов душевно-духовни склоп јесте, уистини, паразитски и рептилски програм.

Као такви, они ће пре нестати неголи се и за јоту променити набоље.

Само бесловесни, успавани, пјани, замађијани и хипнотисани Срби и Руси могу још веровати у пријатељство с Енглезима, Американцима и осталим јудео-кршћанским и хазаро-хришћанским Западњацима.

Њиховим умом и духом одавно владају црни космички ентитети, паразити и рептили.

Кроз огромну већину Енглеза и Амекинаца, а и иних Западњака, јудео-кршћана и хазаро-кршћана, говоре паразити и рептили.

Са светлим и белим бићима из Вишњих светова они су још пре много столећа прекинули сваку сарадњу.

Ово сам ја још давно освестио, за сва времена.

Advertisements

One comment

  1. Radmila

    То је и мој осећај. Мени је од малена такав осећај према тим народима. Остало ми је урезан у сећању осећај непријатности приликом изговора енглеских речи, односно појединих гласова. Наиме, положај говорних органа, а нарочито вилице при артикулацији појединих гласова и слогова је такав да сам се осећала као да имитирам ментално заосталу особу у говору. Изговарала сам неке основне речи на неколико језика (руски, италијански, немачки, француски и енглески) и ослушкивала како звуче, пратила положај вилице и осећај који ми се појављивао. То ми је било занимљиво да радим још у основној школи. Изговор енглеских и немачких речи се одвајао од свих других. Исправније је рећи да тад и не долази до артикулације код појединих гласова, артикулације која је у својој суштини светао чин стварања јасног Тона, Гласа – а овде имамо стварање некаквих назално грлених гласова који нису светли, но су ружни…мумлању више налик. Сећам се да ми је као детету такав говор био неспојив са ликом тамо неке „лејди“ у филмовима којима смо били преплављени…Одавно већ довољно ми је да само на основу положаја усана, наусница и браде препознам Енглезе и пре него што чујем да говоре свој језик с препознатљивим акцентом. А сад јасно препознајем да то и те како има везе са овим што сте написали, јер људи који имају такво паразитско рептилско порекло по говору свом одмах буду видљиви, као и сви ми што смо.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s