Драган Симовић: Будимо међусобно повезани и умрежени


ЛИРИКА ВЕЧНОГ ТРЕНУТКА

 

 

Без знања, без сазнања, без објава, без вести, без информација из Вишњих духовних и божанских светова о свеколиким збивањима и догађањима, један пробуђен и освешћен човек, један посвећеник, један вилењак са звезданом лиром, уистини, не може да опстане, не може да живи, не само у овоме свету, већ и у свим иним, овостраним и оностраним световима.

Болест, старост и смрт долазе убрзано и у оним случајевима када се посвећени човек, када се вилењак са звезданом лиром, када се било ко од нас искључи из поља знања и сазнања, из информационог поља планета, сунаца, звезда, светова и васељена.

Недостатак битних и суштих знања, сазнања, правих вести илити информација води у болест, у старост, у смрт.

Зато је важно, а можемо рећи и битно, да свако од нас буде окружен сродним душама и бићима, са онима који су пробуђени и освешћени; но, то може да учини и преко друштвених мрежа, преко интернета, али и преко космонета који могу сами осмислити и створити, ако су на вишим ступњевима, у својим визијама и сновима.

Повлачење у себе, затварање за ближње, за све друге и ине блиске и сродне душе – ово вам из искуства казујем – води у болест, у убрзано старење, у убрзану смрт.

Србски журнал је и осмишљен управо стога, да би се пробуђени и освешћени, да би се блиски и сродни међу собом повезали, а сви заједно да будемо повезани и умрежени у Вишњим духовним и божанским световима, повезани са Језгром Стварања и Извором Живота.

Када смо повезани и умрежени међу собом, тада смо и јачи, и здравији, и бољи и, надасве, много брже узрастамо на свим пољима и ступњевима Божјега Стварања.

 

 

 

(У рани вечерњи час, у Великом Гају, 19. рујна 7526.)

Advertisements

One comment

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s