Драган Симовић: О, да знате само, колико смо ми важни и битни једни другима!


ЛИРИКА ВЕЧНОГ ТРЕНУТКА

(Вилењакова посвета Радмили, тајанственој и освешћеној Белој Србкињи, као и свим иним тајанственим и освешћеним Белим Србкињама.)

Сваки сусрет са лепотом, добротом и љубављу, рађа нову лепоту, доброту и љубав у нама.

И чини нас још лепшим, још бољим, још племенитијим, још узвишенијим, још заљубљенијим…

О, да знате само, колико смо ми важни и битни једни другима!

Важни и битни не само у овоме свету, већ и свим оним тајанственим и невидљивим световима с ону страну свих варки, илузија, омаја и опсена!

Колико ми лепоте, доброте и љубави шаљемо једни другима у нашим мислима, у нашим сећањима, у нашим сновима, у нашим визијама, а да тога ни свесни нисмо!

Зато се не плашите, не затварајте, не скривајте, јер лепоту, доброту и љубав убија страх, убија затварање, убија скривање, убија је тескоба у души и срцу, у духу и свести.

Лепота, доброта и љубав желе да буду посве слободне, желе да лете и плове кроз све овостране и оностране светове, кроз сва сазвежђа и звездана јата, кроз све свемире и васељене.

Љубим вас, будите своји и своје, будите оно што вам срце и душа заповедају, будите богови и богиње, јер то, уистини, одувек и јесте!

Заиста, јесте, само што још, можда, не знате – ДА ЈЕСТЕ!

(У Великом Гају, у девети вечерњи час, 7526.)

Advertisements

One comment

  1. radmila

    Хвала на посвети, Песниче Вилењаче, на посвети која као богомдан мелем на рану леже у овом свету обмане и опсене у којем сам јер сам и хтела да у њега дођем и кроз себе врата Лепоти отворим да у њега уђе..♥ ево, тек отварам очи и жмиркам тек пробуђена, као што жмирка и пролеће испод поребрице пред полавом светлости младог Сунца ♥ учим слушати и чути, осетити и препознати ♥ ослухнути тихи трептај Душе своје ♥ утихнем да је чујем кад ми каже РОД и поРОД, поРОДица твој је дом, јато твоје ♥ Овако расути по белом свету препознасмо се јер свака птица своме јату лети ♥ препознасмо се по Драгости што се душом изли ♥ Нек си благословен ти и сви од Рода твога, радост си, Песниче, срца мога♥…………у 11.11 у белом граду

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s