Драган Симовић: РАА-ИРИЈА – ТИРКИЗНА РАА-ЗЕМЉА


ВИЛЕЊАКОВЕ

ПОНОЋНЕ ВИЗИЈЕ

 СА ЗВЕЗДАНИХ

ПУТОВАЊА

 

 

С ону страну видљивог и невидљивог Сунца, с ону страну закривљених космичких огледала, налази се РАА-ИРИЈА, пра-домаја наших белих богова и, двојница наше Мидгард-земље, која се, због разливања светлости унутар закривљених космичких огледала, само у ретким тренуцима може видети, и то на различите начине, а све у зависности од одраза светлости око и иза закривљених космичких огледала.

РАА-ИРИЈА је, отприлике, за две тисуће километара у пречнику мања од наше Мидгард-земље, али зато има десет пута снажнији, моћнији, непробојнији и већи дејствено-енергетски омотач, етарско-електромагнетни штит у виду прозирног светлосног звона што је чува и штити од негативних зрачења, те астероида и комета, као и свих иних непожељних тела из спољног космичког пространства.

У поређењу са нашом Мидгард-земљом, РАА-ИРИЈА делује флуидно, етарично и прозрачно, а због плаво-зелених вагри унутарње  светлости што из њених дубина исијава, зове се још и ТИРКИЗНА РАА-ЗЕМЉА.

На РАА-ИРИЈИ обитавају Галактички Бели Срби који су у својим ранијим животним токовима успели да створе своја највиша духовна и божанска тела, те да се узнесу у ред Белих Богова и приближе Престолу Творца илити самоме Извору Живота и Стожеру Стварања.

Будући да је РАА-ИРИЈА скривена иза закривљених космичких огледала, само се у ретким тренуцима може јасно видети и то као ТИРКИЗНА ЗВЕЗДА снажне распршујуће и пулсирајуће светлости, попут квазара, што се на тренутке дуплицира или, пак, триплицира, а све у зависности од тренутног положаја закривљених космичких огледала.

Песнички речено: РАА-ИРИЈА се негда укаже као ЈЕДНОТА, а негда,пак, као ДВАНОТА или ТРИНОТА, будући да закривљена космичка огледала делују и дејствују као наспрамна и обмањујућа космичка огледала, стварајући светлосним одразима космичке оптичке варке како би се заварали и одвратили паразити из дубина космичких пространстава.

У времену које долази – а то је тако близу – када се Мидгард-земља енергетски прочисти, продухови и узнесе на више ступњеве Постања и Стварања, тада ће пробуђени и посвећени Бели Срби моћи и голим оком у по дана да виде РАА-ИРИЈУ као ТИРКИЗНУ ЗВЕЗДУ, као ТИРКИЗНО СУНЦЕ, будући да је РАА-ИРИЈА од нас удаљена свега двадесетак светлосних минута; растојање које се Перуновим вајтманима и вајмарима може превалити и за три дана.

(У Великом Гају, у вечерњи час, 26. рујна 7526.)

Advertisements

One comment

  1. Верица Стојиљковић

    Званична наука- каже да сваки систем звездани има по две звезде –увек су у пару. Мислило се, још до скора, да је наше Сунце изнимка и да је усамљено. Међутим, присигли подаци, прорачуни и све више присутна утицајем позната ,,Нибиру,, говоре да то није тако, те да и наша звезда има свог пара. Наука званична каже да је то ,,парно,, Сунце мало и назива га ,,патуљастим. Патуљасто или не, оно што је важно, је – да постоји (НАСА -извештаји). Сунце иза нашег Сунца има свој систем планета од којих је највећа Нибиру те зато и највиднија. Колико има планета наука још увек не зна. Оно што је прилично сигурно је да се на одређени број година тај систем приближи нама (чини се да у питању око 3000-3500.година) и да се у том периоду под неким условима може и видети. Такође, оно што је сигурно је, да се његов утицај да осетити путем различитих догађаја и на нашој планети. Наше Веде ведају о овоме, само дају боља обашњења но званична наука.
    Мени се чини, да је читав тај ,,патуљасти“ систем у ствари двојник- близанац, систему у коме живимо. Чини ми се, да се тамо, на некој од планета (где живи и планета тиркизне зрачности) одвија наш паралелни живот. Све се одвија у нашем Универзуму, који такође има свој ,,пресликатор,, на неком од ,,нивоа,, где живе наше праве најпотпуније суштине. Можда су то и обитавалишта наших Богова и Богиња који у циљу одржавања равнотеже свог а тиме и читавог система будно пазе на све нивое бивствовања и по потреби делају у смислу поправљања, дограђивања, дорађивања. Све што овде чинимо, одслика се на бивање наше, у сиситему ,иза , нашег видљивог Сунца као и на наше бивање у пресликаном Универзуму, стога човек, ,,мало божанство,, овде, има велику одговорност пред читавом божанском творевином али – о томе, други пут.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s