ИГОР АРЕПЈЕВ – БИБЛИЈА БУДУЋНОСТИ – ЗАВЕТ ПРЕДСТОЈЕЋЕГ Књига друга – Глава друга, текст 8:


И говорио је Отац Небески: душа по вољи и слободи својој, потичући од човека као од мене, самим човеком ствара и формира мисао, стварајући путем духа импулс душе који се шири на свако растојање у простору Света и у простору физичког тела. И на сваком месту: тачки, челији, сфери простора може да се створи мишљу духовни основни објект информације за тачан задатак – задатак спасења, за стварање Света и његовог неурушавања на нивоу информације и реалности.

.

Импулс формиран душом. који иде кроз дух и као одраз физичког тела, повећава се и фокусира се и може да буде формиран, сабран у једну тачку, сферу, ћелију, или обим ћелије, организма, тј. тренутно да иде простором, стварајући или обнављајући други објект информације под условом да импулс садртжи у себи основ информације, усмерене на обнављање, спасење, стварање Света. И тада је Свет спасен путем неурушавања физичког тела, а физичко тело је спасено путем неурушавања Света по задатку самог човека и његовог схватања да он види, чује и делује.

Импулс усмерен на рестаурацију физичког тела садржи информацију о обнављању целог организна као личности. Светлосни млаз шири се преко целог ћелијског нивоа, и тада је у једној ћелији одсликан цео Свет, јер је човек створен по лику моме, првобитно као духовна и слободна личност која доноси одлуке, и човек треба да доноси одлуке о томе: када и како да стекне знање ради спасења Света, свих људи и њега самога.

Ја сам, сине мој Бог, и ја сам неуништив. Ја сам створио Свет, Свет на основи вечности душе. Свет је неуништив. Створио сам душу по принципима и законима схватања самога себе и нерушења. Створио сам човека, његова душа и његов Свет, који сам ја створио, неразрушиви су,као и твоје физичко тело; речи моје треба разумети, као и знање.

Ја сам створио и дао слободу сваком човеку, јер сам и ја сам увек слободан. Слобода избора увек је ствар самог човека, јер је то пут; као и увек слобода и избор припадају мени, и ја, који дајем знање, дајем их теби у виду знања, помоћи и књига својих, као и другим људима. И то је мој избор, на који нико, осим мене самога, не може да утиче.

Нико не може да утиче на твој избор или избор другог човека – само он сам, постоји само његова одлука, као и твоја.: створити, учинити ово или оно што је усмерено на васкрсење, обнављање, стварање. Долази до схватања Света кроз принципе и добјање знања путем обраћања мени и од мене, а избор и одлука припадају сваком човеку; и свако, бирајући пут иде својим путем тешко или лако.

Ја мислим да сваки човек иде правилно. Такав је задатак и такво је решење тога задатка. Идући путем ти добијаш тачна знања, и знања отварају твој дух, и ти видиш правац свога пута и пута других људи.

Помисли и схвати моје речи, и ја ћу наставити и показаћу ти надаље Храм, као и сваком човеку.

И захвалих ја Оцу Небеском за знање које Он даје сваком човеку.

Извор: фејсбук страница Владана Пантелића

 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s