Невероватно! Неке речи изазивају мутагени ефекат чудовишне снаге


Научници су дошли до закључка да ДНК усваја говор и мисао човека. Свака изговорена реч – није ништа друго до генетски програм, који може суштински да промени ваш живот.

Другим речима, чему је човек изложен, од тога на крају и ствара наследне програме.

ДНК молекули који су одговорни за наслеђе, примају звучну информацију када само разговарамо или слушамо нечије разговоре. 

ДНК такође прима светлосну информацију када ћутећи читамо, или гледамо нешто. При томе неки разговор или текст оздрављује наслеђе, а други је траумира.

Академик Медицинско – техничке академије наука, члан Њујоршке академије наука П.П. Гарјајев сматра да помоћу вербалних мисаоних форми човек гради свој генетски апарат.

Испоставило се да молитвене речи побуђују резервне могућности генетског апарата. Молитвама су многи свеци излечили безнадежне болеснике. Благослов светих проширио се на неколико генерација.

А проклетство уништава таласне програме, што значи да нарушава нормалан развој организма. Зомбирање, клетве, мајчино проклетство могу да лише човека воље, здравља, па чак и самог живота, само због квалитета свог главног инструмента, речи.

А сада главни закључак научника: таласна генетика тврди да генетском апарату чоека није важно да ли његов власник мисли, чује или чита. Пошто се било која информације може утиснути у тзв. таласни геном.

При томе ДНК апарат није у могућности да разликује од кога добијате информацију, да ли је то живи саговорник или ТВ екран. ДНК молекули су у могућности да размењују ту информацију помоћу акустичних и електромагнетних таласа.

Али најупечатљивије је да су у својим експериментима научници речима изазвали многа „чуда“, или генетске ефекте. Научници су створили апарат који претвара људски говор у електромагнетне таласе који могу да утичу на молекуле наслеђа – ДНК.

Испоставило се да неке речи изазвају мутагени ефекат чудовишне снаге.

Деформишу се и кидају хромозоми, гени замењују мјеста. Као резултат тога, ДНК почиње да производи неприродне програме које репликује организам, преноси потомству програм самоуништења. Према речима стручњака, ове чудне речи изазвају мутагено дејство, слично оном које изазива излагање радијацији снаге од 30 хиљада ренгена! Страшно је чак и помислити шта се дешава са човеком после таквог вербалног утицаја, ако се 50 ренгена сматра смртоносном дозом за њега.

Срећом, ови експерименти су спровођени на сјемену биљке Арабидопсис. Оно је скоро сво угинуло. А они који су преживели постали су генетске наказе, који нису могли да програмирају развој здравих организама. Њихово потомство је потпуно деградирало током неколико генерација.

Научнике је највише изненадило то да мутагени ефекат није зависио од силе утицаја. Они су речи некада говорили гласно, некада тихо, а понекад шапућући једва чујно, а добијали су исте резултате.

Можда апарат појачава енергију звучних вибрација? То је искључено: апарат је радио на двије АА батерије, које се обично стављају у џепним батеријским лампама. За ефекат од 30 хиљада ренгена треба створити напон хиљадама пута виши од онога што могу да дају ове батерије.

Има се о чему замислити, зар не? Зар не бива јасно да су многе тешкоћа у животу „програмиране“ од стране јавног мњења, државе, светских моћника само за то да се учини сваки представник јачег пола слабим и зависим од „допинга“ у облику псовки, алкохола, пушења, преједања, блуда и итд

Погледајте како обично одговарате на једноставно питање: „Како живиш?“. „Онако …  као и сви …“. Погледајте о чему и којим језиком разговорате у мушком кругу?

Какве емисије гледате, или које информације на Интернету истражујете? Све је јасно? Ако још нисте схватили да ниво вашег успеха у животу зависи од вашег нивоа размишљања и комуникације, онда послушајте мишљење научника.

Чујте, и одлучите сами какви желите да будете, какву информацију ћете пустати у своју сферу, какве мисли и речи ћете користити од сада да бисте стекли своју снагу, да бисте били самопоузанији, да бисте ојачали своју вољу, да бисте испољили себе, и своју харизму 100 посто, да бисте учинили своју жену најсрећнијом на свету, да би се ваша деца поносила својим оцем, да би се побољшао живот на Земљи, и да бисмо сви ми живели окружени добрим и саосјећајним суседима.

Превод текста: econet.ru 

Превела: Beba Muratović – bebamur.com

 

Advertisements

One comment

  1. ИРЕНА

    Човек је енергија светлости која се отелотворила у материјалном облику.Тело као материјална структура не функционише или обавља само механичке потребе ако није усаглашено са унутрашњом овојницом.Оно што ми називамо ДНК ланац је заправо „нотна шема“ наше осцилације.Она омогућава повезаност нас и извора(АПСОЛУТНА СВЕСТ).Научници су утврдили да ланац заправо одашиља и прима резонанцу(музике,говора,…).Тако да свака реч изговорена или саслушана од стране саговорника утиче на нас више него што ми заправо мислимо.Бука као надражај ако има своју константност може погубно утицати на рад нашег тела и унутрашњих органа.Исто се дешава и са слушањем музике која је на већој или мањој фреквенцији од нормалне по нас и наш рад структуре мозга.Узимајући у обзир погубност одређених фреквенци долазимо до закључка да нам поједине и пријају.На пример-МОЛИТВА,она је истог тоналитета као и наша унутрашња завојница.Имајмо у виду понашање воде при одређеним околностима(експеримент) ,тако реагујемо и ми сами јер смо вишеод 80процената сама вода.Функције насег тела су не могуће ако на ћелијском нивоу нема договора…Бол као осет је не могуће осетити ако нема примопредаје информација у организму.Наше тело нам прича,слуша,комуницира,…Омогућавамо ли му довољно?Када смо устали задовољни и свесни себе а не механички?Када смо се из душе помолили за све нас?А када смејали?
    Оно што мислимо бивамо,оно сто уносимо постајемо…Дајте етру простора да говори ветру и само слушајте…Први је корак најтежи остали су слеђење….

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s