Уништење Русије- део 5 препорука и превод текста – Милорад Максимовић


М.М: „Напомена- превод је мој и наставак је на предходне чланке из серије о Двоглавом Орлу. Иако не зна све детаље, овај Канађанин који пише овај јако озбиљан блог је најближи неким истинама.

И даље провејавају неки детаљи у његовом разумевању света који су обојени призмом западнох схватања света али је он далеко најближи истини од већине њих.

Рат између светских власника земљишта 

Круне Звери и наша духовна еволуција

 

Понекад се осећам безнадежно. Тежина наше ситуације је толико велика да ме емоције савладавају и трпим мрачне тренутке очаја. Ово ми се увек деси када долази до схватања да смо стварно рођени у свету ропства. Систем звери је свеобухватан и инфилтрирао је све аспекте материјалног и духовног постојања.

Али постоји нада и сетивши се тога, вратио сам се у живот и осећао се оснаженим под силом сопствене десно мождане акције и интегритета.

У истраживању историје међународног монетарног система и уздизања и падова империја, почињу да се појављују неки занимљиви шаблони. Пуни опсег људских делања мора се узети у обзир приликом састављања истинског записа о људској историји. Све ствари су повезане на више нивоа и ништа није изоловано једно од другог у тоталном збиру свега.

 

Серија чланка на овом блогу СДР и Ноби Бретон Вудс која је покренула Филозофију Метрике (ПОМ- блог аутора) представљала је први корак ка пуној свести о махинацијама светских сила. Током последње четири године покривали смо пуно тема и већина предвиђених резултата у темама су се показали као тачни. Промовисање разумевања истине није популарно јер велика већина неорганизованих маса има природну аверзију према истини и уместо тога тражи лажну удобност гласина и фантастичних наратива који одвраћају од окрутне реалности око њих. ПОМ је наставио истраживање и промовисање потпуне свести о светским силама а велики раст читаоца широм света наговештава да напоран рад постиже наведене циљеве.

Овај чланак је намењен да окупи неке од различитих тема које смо покрили. СДР и монетарни подаци су умрежени кроз све теме. Први део онога што је требало да буде проширена „Серија Антихриста“ биће усаглашен у овом тексту уз текуће истраживање симболизма Двоглавог Орла и Светске Непријатељске Силе. Езотеричне теме представљају оквир који држи све ово о чему пишем- заједно.

Можда би све требало ставити под категорију са ознаком „Закон о Противништву (закон о невољи, проблемима) “ јер је то заиста оно о чему се упознајемо. Порекло савременог права може се пратити натраг до Феничанског царства. Разне верзије свих закона примењиване су од самог почетка људске историје али је Феничанско царство организовало и структуру поставило напредних правних система који су еволуирали да постану сложени правни оквири који контролишу већину савременог света.

Хајде да погледамо на брзину неке основе. Овде у Канади (аутор овог блога је Канађанин) сва земља је у власништву Круне. Сада већина Канађана сматра да је Круна – Краљица Енглеске али то није случај. Британска краљевска породица служи сврси и одржава њихов значај кроз служење Круне у било ком капацитету који Круни одговара, као и другим породицама и институцијама.

Канађани (као и Американци и грађани већине народа) су рођени и иду у посао добијања образовања и уписа у радну снагу. Време и рад који постиже сваки Канађанин вероватно ће на крају бити исплаћени банци за хипотеку на неку некретнину. Ова имовина никада не може бити легално у власништву особе која је на хипотекарном документу уз назив банкарске институције. Чак и ако се хипотека у потпуности исплати у целости, лице ће и даље морати да затражи да се именоване банке уклоне из тапије назива земљишта.

Али оно што нико стварно не доводи у питање је законски власнички статус земљишта како је детаљно описано у насловном документу. Овде у Канади се користе термини „слободног лизинга“ или „земљишни послови“. Ови правни термини подразумевају да особа која је половину свог живота или више провела на том земљишту, која је платила хипотеку, сада у ствари само изнајмила земљиште бесплатно и дозволила да joj се стави термин „земљишни послови“ на земљу која је у ствари и даље правно у власништву Круне. Ова законска пракса поседовања земљишта потиче од Феничана и њихових примена правних система за управљање културним и социоекономским мандатима у циљу контроле масовног становништва.

За легално име на свим документима је потребно писати ВЕЛИКИМ СЛОВИМА. Као пример, моје корпоративно правно име је ЏЕРЕД КОЛИНС и мора се документовати као такво на свим правним документима који служе као уговор између корпорација. Уговорно право и корпоративно право представљају оквире који регулишу свет а већина људи никада не поставе питање или почну да разматрају зашто им је наложено да користе сва ВЕЛИКА СЛОВА приликом комплетирања правних докумената. КОРПОРАТИВНО ЛЕГАЛНО ВИ је измишљотина и служи даље да нас додатно зароби под системом непрекидног опорезивања и преношења богатства.

Сврха овог система није везана за консолидовање и стварање више богатства. Реч је о спречавању раста и консолидације и стварања богатства изван система. Ово би било богатство које би се могло искористити да угрози постојање система споља. Понекад је било дозвољено одређеним нацијама и малим империјама постојање све док су делови система звери уврстили у своје унутрашње оквире.

Русија је нација која је интегрисала и уврстила делове система звери – али није потпуно подлегла пуној сили самог система. Руска земља располаже са 4,2 милијарде хектара, што чини 11% укупне масе земљишта у Земљи од 36,8 милијарди хектара. То је велика присутност Русије на евроазијском континенту.

Они који прате чланке о Двоглавом Орлу знају да је Русија једина нација која никада није била успешно освојена и поробљена овим спољним системом правног утицаја. Кроз историју, коришћене су империје попут Наполеонове, као и Османског царства, коришћени су заједно са Немачким народом у два светска рата, како би се постигао циљ за инвазију и потчињавање Руске копнене масе. Сви напори су пропали а текући стратешки потези НАТО-а и Америке, који чине англо-америчку успостављену руку Круне, представљају наставак овог циља.

Занимљиво је да урбана легенда и нека стара пророчанства говоре да су и Наполеон и Хитлер били претходни антихристи као што је поменуто у Књизи Откривења. Наполеона и Хитлера су користиле моћне снаге да покушају инвазију и потчињавање Русије. Ово поређење и обрасци ће бити важни док се даље крећемо кроз овај материјал.

Феничани су такође структурирали владавину своје империје око концепта градских држава. У савременом свету постоје три градске државе које. То су Град Лондон, Ватикан и Вашингтон. Сумњам да су и Јерусалим и Хонг Конг позиционирани за исти овакав статус.

Смештен у оквиру Лондона у граду држави која се назива Град Лондон (Лондон као град садржи у оквиру себе ентитет који се назива ГРАД ЛОНДОН – као Ватикан у Риму), ван банкарских и финансијских институција, налази се храм Круне. Храм Круне управља системима међународног права и још једна је корпорација коју контролише Ватикан.

Сам Ватикан као град је повереник Католичке цркве и једна је од најмоћнијих и најбогатијих организација на свету. Постоји довољно доказа и размишљања који подржавају случајеве и тезу да је Католичка црква Звер и Антихрист из Откривења. Неки докази се подударају са нашим дословним тумачењима Библије и Књиге Откривења, као што су:

1.Постоји и као црква и као град.

Ватикан је и црква и градска држава.

2.Седи на седам брда.

Седам Римских брда које дотиче Ватикан су Авентине, Цаелиан, Цапитолине, Ескуилине, Палатине, Куиринал и Виминал.

 

3.Украшен је љубичастим и црвеним, као и златом и драгим камењем. Црква је прилично светлуцава са свим љубичастим и црвеним огртачима и идолима украшеним златом и драгуљима. Да не помињем да је љубичаста била једна од важних боја Феничанског свештенства…

4.Потврђује моћ над свим становницима Земље.

Нема сумње да Католичка црква има огромну моћ широм света.

 

  1. Настао је у густом окружењу које је јако различито и древно.

Овако је могуће прецизно описати Европу.

6.Искоришћавао је друга краљевства и империје са својим порастом моћи. Католичка црква је ратовала против постојећих империја у региону Европе и Медитерана, укључујући Англосаксонце, Вандале, Визиготе, Херули, Астроготе и Франке, али и друге, али има још много тога, као и ми ће открити. Интересантно је напоменути да данас не постоје крвне линије које се могу пратити до неких од ових краљевстава (Вандали, Визиготи и Херули), као да су их „извадили корена“.

 

7.Звер ратује против светаца.

Рат и насиље које је Црква починила против правих хришћана, као што су Катари а вековима касније и протестанти, не могу се сакрити. Инквизиција је мрља на људској историји и процењује се да је Звер убила преко 100 милиона оних који су тражили духовну слободу и развој.

 

8.Један човек делује и говори у целини.

Папа испуњава ову улогу и једини је портпарол читаве Римокатоличке цркве.

„Суверен“ овог краљевства се издваја над Богом. Папа се зове Оцем и заправо се надвладава изнад Бога. Као додатна напомена у овом тренутку, Суверен је још једно име за Круну. Папа Лео 13ти је написао: „Ми држимо на овој земљи место Бога Свемогућег“.

Име и број Звери је име и број човека, а број је 666. Папина „Круна“ држи натпис „Вицариус Филии Деи“. Преведено са латиног значи „викар Божијег сина“. Викар значи „замена“. Дакле, Папа је замена за Божијег Сина на Земљи. Бројна вредност овог латинског имена је 666.

9.Антихрист говори помпезне речи и богохули.

 

Захтеви Папа да буду Бог на земљи служе као ултимативна крајња хула, хуљење. Црква такође тврди да може да опрости грехе. То ми не звучи добро.

10.Променио је време и Божји закон.

Католичка црква је модификовала (изменила) десет заповести, као што је уклањање друге заповести о обожавању идола и уз промену Сабата од суботе до недеље, уствари поништили календар на годину нула пре 2017. године као део својих напора да отму, зауставе и преузму контролу над духовном револуцијом која се тада одвијала. Поред тога, Црква је створила и применила Грегоријански календар у 1582. години. Она је у ствари уклонила 10 дана од постојања. Протестанти су се супротставили новом календару и Украјина и Русија никада га нису користиле.

Читаоци ће приметити и са других текстова овде на блогу по којима је Протестантска реформација започета од стране Витезова Темплара вековима пре, које је Католичка Црква касније ухапсила и убила. Темплари су користили Двоглавог Орла као свој амблем и симбол, као и Источно Свето Римско Царство (не Ватикан) које је подржавало и заштитило протестантске реформисте. Русија и Украјина такође користе Двоглавог Орла и подржавају Источно Свето Римско царство.

Из горе наведених информација јасно је да је Католичка Црква највише погодна за попуњавање места Звери и Антихриста. Али има још много тога што треба размотрити. Још увек постоји Змај (Dragon или Дракон – Reptillian) који је дао Звери своје моћи.

Када је реч о поседовању земље, Црква поседује око 177 милиона хектара. То износи око 0,5% укупног насељеног земљишта на Земљи. Има и друга богатства као што су банке и друга финансијска средства, заједно са златом и неслућеним историјским документима…али ни то није довољно да се каже да има власт над целом Земљом.

Круна се спомиње као власник 6,6 милијарди хектара, што је 18% Земље. Али Круна у овом погледу односи се само на земљиште нагомилано и у власништву Британске империје. Не обухвата земаљску површину Сједињених Држава, Кине, Индије и Африке… а сви они су добри да се начине као предмети тезе о власништву Круне над њима. Чињеница да Америка и сваки други регион користе систем међународног права којим управља Крунски храм у Граду Лондону, снажно сугеришу да Круна или Суверен у ствари поседују и те земље.

Ово би значило да Круна има у власништву преко 50% укупне масе земљишта на Земљи.

 

Више ћемо истражити у будућим чланцима.

Размислите, Звер која се уздиже из мора у Откривењу, представља земаљску масу Земље која је погодна за насељавање. Империје и људска слабост покушавају освојити и контролисати ово земљиште. Да ли је могуће да је Русија једина копнена маса која још није освојена и подређена од стране Круне (Змаја, Рептила) и као таква је једина нација (са можда и Ираном / Персијом) која спречава да пуни систем Звери / Антихриста буде комплетан?

Русија чини огроман део евроазијског континента. Евроазија има 80% светских ресурса и доприноси 80% глобалном БДП-у. У њој се налази и 85% светске популације. Она се никада не може у потпуности контролисати све док Русија није потпуно подређена. Русија је била, и даље је, велика награда Мрачним силама (ако би пала).

 

Круна није Британска империја. Британска краљевска породица је коришћена од Круне, слично као што се и друге нације и људи користе. Мој закључак је да је Круна поновно обновљено и реконструисано Феничанско царство и његов систем закона и структура државне управе. Круна поседује огромну већину светске површине земље и људи који живе на тој земљи. Сви морају бити део система звери како би учествовали у трговини и куповини робе.

Звучи познато, зар не?

 

Такође постоје нараштајући докази да је Католичка Црква искоришћена за стварање религије Ислама. Вероватно је да је Ислам средство које је круна (Феничани) користила за контролу читавог блиског истока и њених арапских народа. Чак и Морски људи које смо помињали раније, које су Феничани раније користили да би нападали и ратовали против својих непријатеља, еволуирали су у Јеврејски народ савременог света. Хебреји, који су прихватили већи део Вавилонске религије, лутали су без домовине и били су утопљени у Феничанске снаге као мистериозни Морски људи на Медитерану.

 

И Уједињене нације и Католичка црква су позвале да постане нови међународни монетарни систем а позивање на светску владу постаје све гласније. Папа чак ради на спајању свих религија у једно и отворено промовише начела ислама и светског либерализма и мултикултурализма.

Протестантска реформа била је покушај снага праведности да се супротставе Круни и њеним растућим институцијама у свету. Круна је отишла да ради на контра реформацији и започела вековну кампању против Русије и оних који су подржавали праведну акцију засновану на интегритету, образу и части. Овај рат наставља се данас и све док Руска копнена маса не буде успешно освојена, увек ће бити неко плодно тле одакле се могу водити битке.

 

Све религије света сузбијају духовну еволуцију или развитак. Источне религије и даље одржавају неку врсту духовне сврхе… али увоз тих религија у западни свет их полако корумпира.

Древне мистериозне школе такође су одржавале сврху и процес духовне еволуције и развитка али су све оне давно биле заражене вирусом таме и потале корумпиране и у мало шта у езотеријским и херметичким школама савременог света треба веровати. Круна је покушала уништити процес духовне еволуције и развоја у материјалном свету. Она води рат против оних који носе грб и симбол Двоглавог Орла, јер Двоглави Орао представља удруживање материјалних и духовних тела. Два постају једно.

Интересантно је да су радници и занатлије Феничанског краља Хирама из Тира они који су помагали Јеврејима у изградњи храма Соломоновог у Јерусалиму. Хиљадама година касније, Витезови Темплари (двоглави орао) који су копали испод старог храма открили су нешто што је присилило Католичку Цркву да их прогони.

Можда су открили истину.

 

Поделе на овом свету почињу унутар сваког од нас. То је светлост и тама које се боре за контролу наших живота. Ми пројектујемо и оваплоћујемо ову битку у материјални свет. Невоља и тешко стање која ова битка ствара подстиче учење. Ми само учимо кроз несрећу. Због тога, без обзира на то шта ће Змај или Звер учинити – они ће изгубити. Што више света контролише тамна сила – више људи света је погођено тешким и неповољним стањима. Што више невоље, то више учимо како се духовно развија.

Светска Непријатељска сила је Змај (Дракон). Он стоји иза свега. Звер и Антихрист су његови системи управљања и контрола који управљају и стварају културу и социоекономију света. Змај постоји унутар сваког од нас. То је рептилски део наше еволуције и развитка, баш као што смо делом минерали, биљке и животиње. Ми смо такође делом рептили. Светска Непријатељска сила или Змај је посејао своје семе у сам људски род одавно у борби да овлада нама.

 

Круна је манифестација Светске Непријатељске Силе у сваком од нас. Они од нас који су постали жртве приче једне или друге групе, који контролишу цео свет, преварени су да напусте траг просветитељства и духовног развоја.

Размислите о људској слабости и греху похлепе. Желимо више материјалних ствари и мање духовних. Потребна нам је равнотежа ове две ствари како би материја и дух заједно еволуирали и развијали се и да се Христ врати у сваком од нас.

Монетарни системи и контрола богатства су највеће оружје које се користи против нас. Зато многи од нас су опседнути златом и новцем.

 

Размислите о свему што сам овде написао. Папа носи исту капу као Феничанско свештенство. Феничанско царство расте из пепела, из смртоносне ране на глави коју је претрпело пре више хиљада година. Њени системи закона и управљања покривају лице Земље.

Сада погледајте насловну тему часописа Економист Магазин од пре неколико деценија када је показала Феникс птицу на гомили горућих долара. Спремите се за светску валуту- рекла је та насловница тада. Феничанско царство се враћа. Али не бојте се. У претходним приликама је уништено и може бити поново. Вавилонска кула и хула Нимрода против Бога осигурали су да су људи расути преко лица Земље и да су добили различите језике да се никада не би могли удружити и спровести против Бога поново.

Али проклетство, какав ли смо нашли начин борбе против њих, против Змаја и његових легија…

Једна светска влада и религија, заједно са универзалном језичком апликацијом на технологији данас сигуран сам, неће успети. Сваком од нас је намењено да пођемо путем светог Грала и учимо Христов процес материјалне и духовне еволуције и развоја. Ми нисмо корпорација. Ми смо духовна и материјална бића. Неуравнотежености неће бити дозвољено да настави према неизбежном крају. И светлост и мрак морају постојати у равнотежи једни с другима. -Џ.К.

 

https://philosophyofmetrics.com/the-worlds-oldest-symbol/

 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s