ИГОР АРЕПЈЕВ – БИБЛИЈА БУДУЋНОСТИ КЊИГА ДРУГА -ДЕО ПЕТИ-н ГЛАВА ПРВА


Текст 1. И видех ја Оца Небеског, и разговарао са са Њим. И рече Он: сине мој, у рукама је твојим књига моја. Створи такве услове и реалност где ће Књига, као и сам човек, бити слободни.

Онај ће истински схватити, управо схватити, текст, ко душом прихвати, духом прође, свешћу створи.

Твоје усмерење – то је пут спасења, као и сваког човека, твоје деловање – то је акт спасења, твоје схватање, као схватање светлости. И ја сада не похваљујем ни тебе, ни било ког човека, већ свакоме дајем усмерење.

  1. А теби кажем: иди у дом Сина мога. Јер то је и твој дом. Чини оно што сам ти наложио. Оно што знаш и можеш да учиниш, и преноси знање, јер твоје је време дошло.

Структура коју је пожељно створити – то је основа договора према знањима која треба при стварању структуре пренети; основа знања – то је духовни договор са сваким човеком: преношење и обука у знању и технологији – то је слобода избора свакога, на основу његове одлуке и сагласности. Онај је дошао ко је схватио суштину реченог; ко није схватио суштину реченог тај човек се спрема да стекне знање.

У дому Сина мога ти треба да чиниш управо то што можеш и желиш да чиниш. И ја ти налажем шта да чиниш – да обнављаш микросвет, градећи макрониво такође, као што Син мој ствара макрониво и освељава пут путем својим, стварајући реалност. У мојим речима прецизно је указано шта ваља чинити, и овде сваки човек слободно одлучује шта ће да уради, да би се подударили путеви и интереси, и речи, и знања, и усмерења тих знања.

Речи моје су доступне сваком човеку уз моју дозволу и ако ми се неко обрати. Речи твоје су доступне свакоме уз твоју дозволу, било да ти се неко обрати или ако ствараш структуру сједињавања и обнављања објеката информације.

3.Речи сваког човека су доступне свакоме уз дозволу свакога и ако му се неко обрати у вези с датом информацијом. И сваки човек треба да поштује интересе другог човека и суштину информације датог текста, како директнно мојих речи, тако као што и ја слушам до краја када ми се неко обрати и после тога доносим одлуку.

Сине мој, оно о чему ти говорим то је основа структуре, основа избора и основа обраћања једних другима, јер је у томе утемељен принцип слободе и слобода на основу разумевања знања и текућег времена као структуре информације

Даље деловање – то је стварање структуре у структури која сједињује и улази у дом Сина мога са чињеницама обнављања, као потврда његовог рада на нивоу макроуправе. И то је реалност која је прихваћена као чињеница рада за свакога и коју је прихватио сваки човек као реалност спасења.

Даћу ти време за разумевање и наставићу . И дао је Отац време.

Извор: фејсбук страница Владана Пантелића

 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s