Суштина Николаја Л. је дошла на Земљу …


Суштина Николаја је дошла на Земљу из далека – из другог „слоја универзума“ (највећег од свих познатих нам структура Великог Универзума).

Али испоставило се да је Светлана – његова супруга, која је погинула у Француској у новембру 2010. године – била такође његова жена и у том далеком животу!

И када је Николај отишао одатле на „задатак“, она је пожурила за њим и некаквим „чудом“ је успела не само да га пронађе на Земљи, већ се инкарнирала у физичко тело у исто време, када и Николај.

Оваплоћење Николаја Левашова у физичко тело, није био најједноставнији процес. Ствар је у томе, што његова високоразвијена Суштина, која је носила тада име ИЛЛИАН, није могла одмах да се усагласи са људским ембрионом.

Дакле, оваплоћење је било етапно: прво по реду оваплотиле су се две људске суштине: мушка и женска; а онда, када је физичко тело тинејџера било довољно припремљено, у њега се оваплотила и Суштина самог Илли-ана. Касније је Николај спојио те суштине са својом.

Разлог за превазилажење свих ових, незамисливих за нас, потешкоћа је био рат. Испоставило се да су Тамне Силе – друштвени паразити – већ 2 пута доводиле до тога да је Велики Универзум био уништен, тј. потпуно се трансформисао и све цивилизације, које су се појављивале у њему у прошлости су такође нестале.

Наш Велики Универзум – је већ трећа „инкарнација“ космичког Живота који се први пут појавио пре много трилиона година.     

И Иллиан, Светли Јерарх на веома високом нивоу – добровољно је дошао у наше пространство да би пронашао неке опције успешне борбе са Тамним Силама и покушао да их заустави, да би се избегла још једна васељенска Катастрофа.

Информацију о уништењу два претходна Велика Универзума Николај је са Светланом добио „код куће“, када је у време једног од путовања по крајњем Космосу био у стању да пређе Црну Рупу и пређе у други „слој“ универзума, како се испоставило, у онај, из кога су они „отишли на пословни пут“ на Земљу.

Поред тога, потврду ове информације о пропасти два претходна Велика Универзума са милијардама цивилизација неочекивано је добио од тзв. Чувара.

Током једног путовања по великом Космосу Николај је са Светланом наишао на одређени простор оазу, у којој су се населили Чувари још из првог Великог Универзума. Они су били Јерарси веома високог нивоа развоја и рекли су, да су паразити, због физичке немогућности разумевања многих процеса, већ два пута несвесно довели до тога да је Велики Универзум изгубио равнотежу и потпуно нестао.

То значи да је Велики Универзум већ два пута у потпуности нестајао и настајао поново.

Када је први Универзум био на ивици нестанка, Јерарси су створили ту изоловану Оазу и преселили тамо сва расположива знања. Они су видели, како нестаје први Универзум и како је настао други. Без могућности да спасу други Универзум, Јерарси су у својој оази прикупили све што је накупио други Велики Универзум, који такође није био у стању да одоли глобалним Паразитима и који се распао потпуно исти као и први.

Онда су видели рађање трећег, нашег Великог Универзума, настављајући све те трилионе година да чувају непроцењиво знање сакупљено у свим Животима Универзума.

Из ове кратке приче би требало да буде јасно, на колико су озбиљан задатак послалали Иллиана Јерарси из његове Домовине.

На крају крајева, пре нестанка првог Великог Универзума тамошњи специјалисти су били у стању да створе просторну Оазу, која је преживела током свих ових пертурбација током трилиона година! А д победе Тамне Силе они нису успели!

У другом Универзуму десило се поново све исто.

У нашем трећем Универзуму једини начин на који су, поред директних борби, Светли Јерарси могли да се боре против паразита, је блокирање „здравих“ делова пространства од заражених паразитизмом, просторно квалитативним баријерама. Међутим, такво решење није било излаз. Пре или касније карантинске зоне би се толико приближиле центру Светлих Јерарха, које би их, у крајњој линији, апсорбовале. И онда би Универзум нестао и трећи пут.

Дакле, улози у овом смртоносном „звезданом“ рату су највећи! Изнад тога, једноставно не постоји! И кључна фигура у овој последњој рунди безкомпромисне битке са Паразитима био је Светли Јерарх Иллиан, који се по задатку својих вођа и оваплотио у физичко тело на Земљи.

Тамне Силе Космоса – нису измишљотина, нити су алегорија и нису фантазија. То су обједињене цивилизације, које имају природна ограничења процеса вертикалног еволутивног развоја и зако паразитирају на свим осталим, укључујући и Светле цивилизације.

  1. године Николај Левашов је успео да ослободи нашу цивилизацију једног од најопаснијих од свих који су икада „радили“ на Земљи Тамних Јерарха.

На крају своје каријере појавио се као кардинал Солли, иако је стигао на планету у физичком телу пре око хиљаду година – на самом почетку Ноћи Сварога – и променио је за то време много имена. Он је био веома јак црни маг и ужасавао је свакога, ко је имао прилику да се бар једном сусретне са њим погледом. Детаљи битке Николаја Левашова са њим се могу прочитати у 14. поглављу 2. тома књиге „Огледало моје душе“.

Кардинал Солли је издао наређење онима који су разапели Исуса Христа (Радомира) у Константинопољу 1087. године нове ере. Управо он није дозволио ослобађање јеврејског народа од менталног ропства Тамних Сила. Наиме, он је организовао да се убије Марија Магдалена – законита и вољена супруга Радомира, која је родила са њим двоје деце: Светодара и Весту.

Управо овај црни маг је до саме своје смрти наставио да прогони потомке Марије и Радомира и уништавао их је широм Света. Управо је он послао Папу Иноћентија III да организује у Француској крсташки рат против Катара (Албигојаца) – следбеника учења Радомира и Марије Магдалене и току 20 година је убијено око три милиона људи!

И баш по његовом налогу био је спаљен на ломачи директан потомак Радомира и Марије Магдалене, велики Мајстор реда Темплара – Жак де Моле (Видомир). И управо овај вампир је стајао иза стварања Свете Инквизиције, која је у средњем веку уништила у Европи милионе Словена, при чему, најбоље од најбољих – „силне људе“, надарене природом, који су владали екстрасензорним способностима, то јест, оне људе, који би могли да виде активности Тамних Сила на другим нивоима стварности. По његовој команди и са његовом помоћи, стално су започињали безконачни вечни ратови против Старе Расе у Европи, Азији и остатку света…следи наставак

НВЛ счастливая звезда Человечества

Дмитрий Байда, Елена Любимова

Превео Душан Ми

Извор- фејсбук страница – Мидгард група и тајне око ње-

 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s