Коментар Сокола са Велебита: Уз помоћ Господа и Творца Бело Србство побеђује!


  1. Драги Врли и Вели песниче Рода својега, Рода Белих Срба. Па ниси ти песник и заштитник такозваног и самозваног свеколиког србства, под чијим именом се сјатио сав балканси, еуропејски и белосветски шљам и олош, кријући се и радећи све што је могуће и немогуће и свим силама и средствима на блаћењу, љагању, лагању, срозавању, исмејавању, олајавању, унижавању, омаловажавању, подкрадању, пљачкању и уништавању свега што је од Рода Белих Срба и што припада њиховој Родини! Томе и таквоме бедноме србству, ти си заиста и више него чудан и смешан и сасвим неважан и небитан. Дакле , ти за њих не постојиш и не треба да постојиш. Ти си овде због нечега далеко Узвишенијег! У то сам се уверио небројано пута за ово неколико времена. Али сам се исто тако уверио да тај шљам, олош и ништавило нема у себи и при себи, ама баш ничега људскога а камоли Божанскога. То је хорда без достојанства, поноса, образа, искрености, поштења, скромности, отмености. То је једна накарадна руља и крдо, светина, којој ништа није Свето!
    Стога, ти не оптерећујеш и не прљаш своју душу улудо јер твој Род, Род Белих Срба, чији си ти понос и узор у свему што делаш, итекако је будан и мотри на све што се око њега збива! Сада, и у овом трену било би сулудо ићи у отворени сукоб са овом немани која ће сама себе докрајчити и уништити.
    А што се тиче наших видљивих и невидљивих непријатеља у овој нашој Духовној борби, будимо сигурни да и њих Неко веома добро види и бдије над њима! Борба још увек траје и све се више распламсава.
    Као што рече давно један песник ; “ Освајања још нису завршена, али ни отпор освајањима није на видику“ !!!! Уз помоћ Господа и Творца Бело Србство побеђује!

 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s