Преносиво наслеђе –део 4


Транскрипт емисије „Древник бр 10“ – прича о древним православним знањима наших дедова

 

ЗАКОНИ РИТА

 

 

ЗАКОНИ  РИТА су већ дуго ван оптицаја, опстају ту и тамо као начин моралног живота осталог или преко православних традиција и знања или преко религијских норми.

Закони рита су Небески Закони о чистоћи Рода и Крви.

Феномен Телегоније је поново открио у XIX веку у Енглеској, пријатељ Чарлса Дарвина, лорд Мартон, који је, под утицајем идеја његовог пријатеља, такође,  одлучио да се бави биологијом. Он је укрстио енглеску чистокрвну кобилу са пастувом – зебре. Потомци се нису родили. После неког времена, када ју је укрстио са енглеским пастувом, кобила је ождребила ждрепца  „Енглеза“, са јасним знацима штрафта на леђима као зебра.

Лорд Мартон је назвао овај феномен – Телегонија.

До 1960-их, научници из различитих земаља су спровели много студија у којима је установњено да се феномен Телегонија односи и на људе.

Испоставило се да се наслеђују не само спољњи предзнаци првог сексуалног партнерства, него и његове болести: венеричне, ментални поремећаји, болести крви, итд. Чим је то научно установњено, сва истраживања и публикације о проблему Телегонија су класификоване као тајне и у свакодневном животу и медијима су почели Телегонију да називају псеудонауком.

С овим феноменом се стално суочавају они који држе и размножавају расне голубове. Ако Цезар  „нагази“  расну голубицу одмах ће је убити. Зато у будућности, чак и чак при самом елитном  „браку“  она ће имати  „чиграше“, односно нечистокрвне птиће.

Сваки власник пса зна да ако он не води рачуна о својој расној кучки и она први пут прошета са мешанцем, расан пас од ове кује неће доћи никада. Ова куја се сматра поквареном.

Сви каснији мушкарци женама дају семе,  али она рађа децу првог човека,  који јој је дао симбол Духа и Крви.  Поред семена наредних мушкараца,  жена убира и предаје деци разне болести. Добијена од различитих људи та енергија је сагорева изнутра,  убрзано стари и умире.

Први човек који је нарушио невиност девојке је једини отац све деце које она рађа у свом животу, без обзира колико људи ће она имати у животу.

 

Један од доказа за „феномен првог мушкарца“ је изнет у ТВ емисији  „Моја породица“ – Руске телевизије,  коју је са благим симпатијама гледала цела Русија.

Показали су нам како је Словенска жена првобитно живела са црнцем,  а затим се удала за Славена и родила му негроидно дете.  ДНК – анализом је утрђено да је отац Рус, али дете је ипак црно.

Обратили су се ТВ-у,  и то је представљено као чудо.

РИТА закони забрањују међурасни брак са Негроидима, Монголоидима,  Јевреидима.  Мешање крви горе наведених народа међусобно доводи до деградације, болести крви, одрођавања  целокупног огранка датог Рода.

Здраво наслеђе наши Преци су очували захваљујући нетакнутој чистоти младе (невесте).  Од „шетајуће“ девојке нећете добити добро потомство.  Морално палу жену сматрали су поквареном,  недостојном брака.  Када младић изабере за жену  „порочну“ девојку,  ову врсту сједињавања су назвивали  „брак“, а не Породичном Унијом.

Људи треба да знају, да човек током сексуалног односа, жени предаје енергију једне године његовог живота: енергија три месеца иде да се консолидује слика Духа и Крви,  а енергија осталих девет месеци за изношење трудноће.  А ако је човек сексуално промискуитетан, он расипа своју  животну енергију  узалуд, што доводи до прераног старења,  ћелавости  и т.д.

Академик Павлов је истакао да се смрт особе пре 150 година сматра насилном.

Норма трајања нашег биолошког тела износи 300-400 година.  Када човек живи са својом вољеном и једином супругом  губитак енергије Живота се не дешава.  

Његова супруга не само да добија енергију Живота свог  супруга,  него отвара у њему комуникацију са Космосом,  из које и он добија Животну енергију, надокнађујући  оно што је предао жени.  

Сваки човек треба да има само своју  жену, осим у тешким временима (ратним, епидемијама и сл…).

Ако Роду прети истребљење, жена не може да забрани свом мужу да другој жени да семе,  на њен захтев, ради продужетка Рода њеног мужа,  који је умро бранећи отаџбину.

Водећи порочни начин живот жена добија обољења срца,  крви,  менталне болести,   акумулира и различите слике својих партнера.  Она уништава оригиналну слику нерођеног детета,  јер када се створе слојеви различитих слика оригинална слика првог човека постаје замагљена.  

То доводи до рађања деце која не личе на своје родитеље. Деца би требало да имају јасне црте својих родитеља.

У совјетско доба су производили кондоме са натписима на паковању:  „Проверено електронски.“  

Зашто се гума проверава електронским путем?

Научници су знали да се предаје енергија имиџа  (Образа) Духа и Крви,  и чинили су све да то спрече.  Све ово је довело до рађања великог броја деце са сметњама у развоју (изроди и дебили, косооки, црвени (без пигмента), неми, коси и ментално ретардирани и т.д.).

На слику и психу нерођеног детета,  у великој мери утиче и то што жене користе различите уређаје, за самозадовољавање (замену мушког полног органа).

Сва кривица лежи са онима који то производе и дистрибуирају под маском добрих намера.

Од Прастарих година се говорило:  „Чувај част у младости.“  У словенским земљама, концепт девичанства је био концепт чистоте и невиности.

Када су родитељи младожење тражили младу за свог сина и долазили код родитеља девојчице, прво питање је било:  „Да ли је чиста  ваша девојка?“.

 Родитеље младожење је интересовало да девојка није била у браку,  да ли носи или не слику другог човека,  да ли је било некога болесног  у њиховој породици од наследних болести? Све ово су испитивали да би њихов Род продужио чистокрвно потомство.

Наши преци су знали да прве супружске (брачне) ноћи ожењен човек предаје својој супрузи:

  • Слику Духа и Крви.
  • Енергију једне године живота (за изношење потомства).
  • Дар материнства (поклон бриге о деци).
  • Женску Дољу – удео (Родовска генетска сећања девојака).

„Попунивши“ супругу сликом  Духа и Крви,  супружник јој даје енергију једне године живота.  Дар материнства (поклон бриге о деци)  оснажује  супругу јер је њен главни циљ у животу – да има децу.  Човек види своју жену као мајку своје деце.  Ако супруг није видео слику мајке у својој жени, може се десити и да немају деце

Муж отвара у супрузи Женску Дољу – удео (Родовска генетска сећања девојака ) – Племенске генетске меморије, будећи у њој Мудрост њене мајке,  њене Баке,  и њене Прабаке.

Она несвесно почиње да разуме шта је и како боље и исправније.  

Жена треба да прихвати свог мужа као јединог човека додељеног њој.

Нови породични савези су били оснивани само између представника различитих Родова.

Савези међу рођацима су били забрањени и неприродни, јер то доводи до дегенерације – изрођавања Рода.  

Васпитањем деце се увек бавио отац.

Свако дете на подсвесном нивоу, имитира  и жели да имитира одрасле.

Само на сопственим примерима су се васпитавала деца. Они су од детињства у стању да праве разлику између Љубави и заљубљености.

Једна од заповести Рита каже:  „Најмлађи син у породици увек остаје са родитељима.“

Односно најмлађи син је постао наследник и води бригу о родитељима.

Ако су само девојке у породици,  најмлађа остаје у својој породици са својим мужем.  Ово су од Словена усвојили и практикују Цигани и други народи.

Ако се прекрше закони  РИТА долази до мешања различите  крви , што драстично смањује одбрамбене механизме , наслеђујући мешану Крв .

Имуни систем престаје да ради нормално и не штити ефикасно  организам  од инфекција и болести . Свако ново помодарство такође крше законе РИТА и коначно води до уништења Рода.  Пластична хирургија мења лице човека , и тако мења његову праву слику.  Сходно томе , мења његову енергетску структуру и човек постаје постепено други у односу на задату Природу при рођењу .

Невиност или целомудреност се  сматрала великом тајном  коју су многи народи чували као велику драгоценост,  па и наш све до скоро.

Одговор зашто је то тако,  су дали научници,  генетичари и физичари.

 Они су се у својим истраживањима сусрели са последицама телегоније,  што је била сензација.  

Једноставно, гени имају могућност чувања записа.

Доказало се да гени памте информацију и то не само материјалну, већ и на начин о коме је мало ко размишљао- у виду информације,  као текста који прочитан остаје у нашој меморији.

Данас се изучавања тог феномена назива таласна генетика.

Она доказује да је некадашња цивлизација имала та знања у облику комплексних знања и да су се због тога придржавали правила живота,  који је заснован на законима природе и процеса који се дешавају и мимо наше воље.

 Хаотични сексуални контакти као последица оваквог начина живота доводе да данас практично и не постоје више природно здрава деца, бар не онако здрава каква су некада била.

Закони РИТА – су закони којих су се некада придржавали људи а који се данас зову таласна генетика.

То су Небески Закони о Чистоћи Рода и Крви.

О Законима РИТА, у складу са којима су живели у древним временима, сви Словенски и Аријевски народи у савременом свету су учили још у средини XIX века.

Сада се за означавање Закона РИТА користи грчки назив – Телегонија а у медицини, се назива феноменом „првог мушкараца.“

Ево како гласе Славенско-Аријевске Веде:

„Не дозволите Чужеземцима к ћерима вашим, јер они заводе ћерке ваше, и прљају Душе њихове Чисте,  и Крв Расе Велике уништавају,  јер први човек у ћерки оставља Образе Духа и крви … Чужоземни  Образи Крви из деце Људске Светли Дух избацује, а мешање Крви води у пропаст … и то Род дегенерише, убија, без здравог потомства,  јер неће бити унутрашње снаге која убија све врсте болести … “       (Свете Веде Перуна, 1. круг, Сантија 8, Шлоке 11,12).

 

Према светим текстовима, први човек у животу девице, оставља своју слику  Духа и крви – психолошки и физички портрет деце које ће она родити.

 И само од тог мушкарца зависи здравље и пуна вредност будуће деце.

Девојке од 18, 19, 20 година данас изгледајукао да имају 25, 30 година,  јер енергија,  посебно ако се не поклапа по спектру када се не бира партнер,  уништава их изнутра.

Испоставило се да се генетска информација од сваког мушкарца записује и сакупља у женском  геному.

Тако случајни партнери често имају штетан утицај не само на физичко здравље жене, већ и на њихово будуће потомство.

Према подацима истраживања сва деца коју су родиле жене лаког морала,  имају наследну патологију.

Научници су тек недавно могли да докажу да сваки сексуални партнер жене оставља наследну информацију. Ефекат првог мушкарца је био познат нашим прецима, много пре теорије еволуције и настанка генетике.

Код древних Словена за питање наслеђивања били су одговорни закони Васељене који су се звали закони Рита.

Сама реч је означавала Васељену.

Заправо, закони Рита су одговорни за пренос слика духа и крви. Слике духа и крви одговарају генетском коду,  тј.  наследном програму.

Према законима рита до првог полног контакта девојка је припадала роду свог оца.

До брака је чувала невиност,  да би у будућности прихватила генетски програм свог мужа, његову слику духа и крви.

Зато сви обичаји повезани са повезивањем младожење и невесте нису били случајни.

То се може видети и у обредима наших предака, који су се вршили на основу потпуних знања о феномену живота и смрти, као и природних процеса. У склопу тих обреда за дечаке се изводио обред привремене смрти и тако су се иницирали у  ратнике,  док је за девојке постојао обред,  кад су се посвећивале у Весталке и оне   су тада подпадале под заштиту богиње Весте.  Када су постајале невесте,  девојке би умирале за свој род и рађале се за род свог мужа.

Као симол умирања у тој церемонији служио је венчани вео, јер умирући за свој род, девојка је стизала у свет Нав,  свет мртвих, а мртви су невидљиви за људе,  тако да младу нико није требао да види.

Енергија слике духа и крви је заправо опис сваког рода. Она има свој спектар и тај спектар се преноси на генетском нивоу.

Уколико су агресори нападали насеља Словена и силовали жене, свештеници су изгонили слику духа и крви, ватром и водом. За ово је била неопходна јака енергија свештеника.

У породицама се дешава да дете не личи ни на једног од родитеља, деца су здрава и велика, очеви су поносни на њих и они су заиста биолошки њихови очеви.

У ствари, често је то управо тај случај, када дете личи на неког од бивших жениних мушкараца, када дете може повући добро здравље или лоше, баш од њих, или да већ у раним годинама показује карактерне особине које су у супротности и нескладу са биолошким оцем.

Званична наука није у могућности да коментарише овај феномен, а сличне аномалије објашњавају алтернативни истраживачи.

Са гледишта таласне генетике, дете носи биолошко наслеђе, истовремено више мушкараца.

То једноставно значи да ДНК оставља трагове.

Комплетан транскрипт емисије на линку: Радио Сербона Београд – YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCEn0kWkNm8fU53eXlM791yQ

-аутори и водитељи емисије: Драго, Душан, Дуки-

 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s