Драган Симовић: Када ствари и појаве разјашњавамо са србског духовног становишта


ВИЛЕЊАКОВА ВЕДСРБСКА ПОЕТИКА

 

Када ствари и појаве разјашњавамо са србског духовног становишта, онда јасно видимо, да русофобија међу србском назови елитом иде руку под руку са кроатофилијом и усташофилијом.

Све србске назови елите у последњих стотину година почивају на русофобији и усташофилији.

Ако зађемо с ону страну свих видљивих ствари и појава, тада ћемо схватити, да је из саме идеје југословенства и рођена русофобија.

У идеји југословенства умрле су све изворне србске, хиперборејске и аријевске идеје, а југословенство је потом израсло у антисловенство.

Што је већа мржња према Русији, све је већа љубав према усташији, тој ватиканској творевини највећих србских крвника и злотвора!

Сви југословенски комунисти бејаху листом усташофили, а русофоби и србсфоби, јер русомржња иде упоредо са србомржњом.

Нема сумње, да је русофобија рођена из србофобије, зато што свака мржња према Русима унапред подразумева и мржњу према Србима!

Још сам и ово освестио: русофобија се јавља у инфериорних и инфантилних србских интелектуалаца-персона, оних интелектуалних персона које се никада неће развити у самосвојне и симобитне стваралачке личности.

Што је неко на нижем духовном, умном, интелектуалном, моралном и етичком ступњу, све је у њега израженија русофобија и србофобија.

Сви србски русофоби и србофоби јесу у бити суицидне персоне, персоне које скончавају у потпуном растројству, лудилу и мраку, персоне које ће самомржња, мржња према самима себи и својему роду као живе ране изнутра разјести и појести.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s