Левашов. ПИТАЊЕ РЕ / ИНКАРНАЦИЈЕ


Раса је јединстваена цивилизација.Као што смо раније утврдили, она није једна од раса, већ је цивилизација по имену Раса…

Поред ње постоје и друге цивилизације: цнра- цивилизација Тамне Пустоши, жута – цивлизација Великог Змаја, црвена – цивилизација Огњене Змије…Квалитативно другачије цивилизације. Овде говорим само о онима који су потпуни генетски припадници своје цивилизације. Не и о припадницима мешавине две или више цивилизација. Не бих се освртао на тврдње и идеје појединих да се могу реинкарнирати као камен, минерал, дрво или нека од животиња, то је довољно речито само по себи да се тиме није потребно бавити.

Тема је тврдња многих који су радили регресију или како се већ зове читање прошлих живота, а прочитано им је да су били црнци, кинези или индијанци…То једноставно није могуће…

Душа или суштина, како ко више воли, није нешто што настаје само од себе…Цивилизација Расе, као вероватно и друге цивлизације на високом нивоу еволутивног развоја, има доста појединаца који су током својих реинкарнација достигли космичке нивое развоја, освајајући способности рада  материјама и простором. Ти високоразвијени појединци, људи које називамо боговима, имају способност да се одвоје од тела на неодређено време, да своју суштину деле на много идентичних делова са више или мање сличним способностима. Радом са материјама они могу стварати нове суштине, које немају њихове особине, назовимо их младим, тек створеним суштинама, које се налазе на почетку свог развоја.

Тако се дешава и у оквиру сваке цивилизације.

Суштине једне цивлизације могу се реинкарнирати само у оквиру те исте цивилизације. Сећање предака о претходном постојању те цивилизације могуће је пробудити само са суштинмаа те исте цивилизације, које осим сећања своје цивлизације, носе и сећања својих прошлих живота. Суштина једне цивилизације неће никада бити привучена, тачније повучена у тренутку оплодње јајне ћелије, ако се ради о припадницима друге цивилизације…Свака птица лети своме и са својим јатом.

Суштини која треба да се реинкарнира одговара само генетски код у коме се први пут инкарнирала, тачније, код њеног Творца.Творац је њу и створио да се развија у оквиру његове цивилизације, зато што је и сам изникао и развио се по светлом путу развоја до нивоа ствараоца у оквиру те цивилизације.

Зашто се људима којима се читају прошли животи очитавају животи из неких других цивилизација?

Сви ти животи, који су очитани су истинити, они су проживљени, али су углавном и у највећем броју случајева туђи. Неког другог. Ретко своји…Толико је међусобне интеракције међу љидима истих цивилзација као и различитих цивилизација међусобно, толико је међусоних односа људи свих са свима, толико се пуно мешамо и међусобно делујемо, размењујемо суптилне материје међусобно, дајемо их, шаљемо и примамо од других. И то све углавном не знајући да се процес одвија, желели ми то или не. Рецимо да смо кренули на посао и ушли у препун аутобус људи. Када изађемо из аутобуса, ми више нисмо они који смо били пре тог уласка, па онда уђемо уследећи, други аутобус. После изласка из другог записи на нама су опет другачији него после изласка из првог аутобуса. Једноставно, делујемо међусобно на многоначина на које нисмо обраћали пажњу по овом питању, али по неким другим питањима јесмо. И онда из тог аутобуса одемо да нам се читају прошли животи. Чији ли су само? Шта је прочитано и чији отисак носимо?

Рецимо да имате доминантног брачног партнера по многим аспектима, а да сте у једном тренутку одлучили да сазнате претходне животе. Чији ће записи бити прочитани?

Једни могући и исправан начин је буђење сећања, оног генетског. И својих предака и свог личног. Да није тако, сећање се не би могло ни десити, онда је све и узалуд, јер бисмо онда будили сећања свих цивилизација и њихових предака и никада нико не би знао ни ко је ни шта је ни где припада..Не, немојте само да помишљате да кажете како су сви људи исти и да нема разлике између људи…

Разумем побуду за тако нечим, то је хуманост и то је у реду, она и јесте основ правилног пута развоја, па можда једног дана и постанете богови…Сви јесмо људи, али сви нисмо исти и та разлика јесте услов, и то одлучујући да се суштина реинкарнира увек и само у оквиру своје генетике и ниједне друге…

Извор: фејсбук страница-Мидгард земља и тајне око ње-

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s